Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

215 קמ"ש - שיא חדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתערב שזאת הייתה סיויק והוא ניסה להוכיח לחברי פורום לכמה היא מגיעה ללא שיפורי מנוע.

מדובר בBMW

אתה באמת חושב שסיויק מגיעה למהירויות כאלה?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בידיעות כתבו שזה שיא חדש.

כמובן כפי שכתבו בשרשור הזה הם שכחו את הTT של הבחור הצעיר ואת הSTI בכביש הערבה ואת האיבו עם היפני ואת הSPEC C בבקעה שעברו את ה220 קמ"ש.

כמובן שאלה זכו לאזכורים פינתיים ולא לכותרת עמוד אחורי.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

השיא שלא נתפס עדיין שייך ל-205 טורבו מהארץ שנמדדה עם מחשב והכל קרוב ל-300 קמ"ש(יש האומרים קצת יותר).

מידע מוסמך ואמין לכל הספקנים , יודעי דבר יודעים גם שיש סרטון לזה :).

פורסם

כן אני מכיר את ה-205 הזאת, של חבר שלי 1,100 סמ"ק 5 הילוכים אורגינל :-P

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הוא דווקא צודק.

מדובר על 205 MI16 TURBO , שמועות אומרות שהיא נוסעת לא רע גם היום (תודות לסליבים חדשים).

מי שזוכר ישנו סרטון שלה מפרקת R750 (י. צ. נשמה!) בכביש 6 (חוצה ישראל ?) עוד שהיה סגור במחלף פ"ת.

פורסם

סתם לידע כללי הנהג של הtt יצא זכאי.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ה205 לא הראשונה שהגיעה ל300. הינה s4 מהארץ שמגיעה ל300 בסרטון. ואני בטוח שיש עוד הרבה שסגרו 300. ועל אופנועים אני בכלל לא מדבר (מכיר 2 שהגיעו לזה).

פורסם

עורך דין עירני , ושוטר ששיקר קצת בדו"ח כיול.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

את האמת התירוץ ההתחלתי של ההוא עם ה TT דיי מפגר

כי גם בחמישי היא חוצה את ה 220 , אז לא ממש צריך שישי בישביל זה

ואפילו שם באשכול מישהו שאל איזו TT וענו לו שלפי המהירות מדובר על ה TTQ, אבל למעשה גם ה TT180 עוברת 220.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
השיא שלא נתפס עדיין שייך ל-205 טורבו מהארץ שנמדדה עם מחשב והכל קרוב ל-300 קמ"ש(יש האומרים קצת יותר).

מידע מוסמך ואמין לכל הספקנים , יודעי דבר יודעים גם שיש סרטון לזה :).

תשאל כל בעל STI משופרת את "מהירות השיא" שלו והוא לא ירד מ-300 קמ"ש :).

• תוכן חדש...