Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רודיאו/טרופר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למבינים ביניכם, מהם ההבדלים בין שני רכבי השטח האלה של איסוזו? איזה מומלץ יותר?

פורסם

תן קצת יותר פרטים על הדרישות שלך. מומלץ מאיזו בחינה? מרווח פנימי? יכולת שטח? תצרוכת דלק? פוזה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פחות או יותר כל מה שהזכרת מלבד פוזה... חשוב המרווח הפנימי, יכולות שטח חשובות אבל לא מאד... לא צריך חיית שטח. תצרוכת דלק, נוחות, אבזור וכו

תודה!!

פורסם

אני לא מכיר רכב שטח שעושה 1:15 קח בחשבון שרכב ששוקל 2 טון עם מנוע של 3 ליטר

כללי אצבע לדיזל סביב 1:8 לבנזין 1:5-6 וזה נכון ל 90 אחוז מהרכבים.

אף אחד מהם לא יהיה באמת נוח כמו פרייבט. הרודיאו קטן יותר במימדיו עם מנוע חזק יותר. הוא לא קשוח כמו הטרופר אבל לרוב ההרפתקאות הסבירות הוא מספק. האיסוזו סובל מדימוי אמין פחות (לפחות כך אני שמעתי) ועם מנועי הדיזל אל תצפה לקבל את העוצמה של הרודיאו.

מבין שניהם הייתי בוחר הרודיאו היות והיא חבילה יותר מאוזנת.

מה דעתך על ניסאן טרנו או פיצובישי פגארו???

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קודם כל המון תודה!

לגבי הפאג'רו והטראנו, שתיהן, אם אני לא טועה, יקרות בצורה די משמעותית מהטרופר ומהרודיאו.

פורסם

לא מכיר את הרודיאו אבל כן מכיר את הטרופר כבעלים של טרופר בנזין שנת 94.

מדובר ברכב שטח בעל עוצמה.

תצרוכת דלק בכביש של כ-1:6. בשטח זה לא רלוונטי.

רכב מאד מוצלח - מרווח, נוח, עביר.

דגמי הטרופר המוצלחים הינם אלו שעד שנת 98 כולל.

דגמי דיזל שנת 99 ואילך סבלו מבעיות של חדירת סולר לשמן באזור ראשי המנוע (מזרקים). בעיה זו גרמה לנזקים למנועים וגררה

תדמית ירודה לטופר (מאד שלא בצדק).

בעית המזרקים הוכרה על ידי היצרן והיבואן ביצע לאורך השנים מאז RE-CALL במהלכו בוצעו שינויים מתבקשים שפתרו את הבעיה.

טרופרים שעברו את ה-RE-CALL נפתרה בהם הבעיה ונחשבים רכבים אמינים עם תמורה טובה למחיר שלהם מבחינת מרחב פנימי,

עוצמה, יכולת שטח ועבירות.

נקודת תורפה אחת היא תיבת הילוכים נמוכה וחשופה יחסית לפגיעות מלמטה. הפתרון: מיגון או הגבהה.

תיבת ההילוכים האוטומטית מחייבת בדיקה טובה במכון טוב כי שיפוץ שלה יקר. רצוי מאד להתקין מצנן (רדיאטור) לנוזל תיבת ההילוכים.

חוסך התחממויות מיותרות ובלאי מואץ של התיבה.

מומלץ שימוש בשמן מנוע איכותי ולא להתפשר עליו.

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

• תוכן חדש...