Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר שלי מוציא 60RMS והקומפוננטים של מורל פולס צריכים 120RMS האם זה מספיק או עדיף לקנות כבר את ה JBL שדורש 70RMS

או שיש לי אפשרות לחבר את זה איכשהו בגישור כי המגבר נותן בגישור 160RMS ? או שגישור זה רק לסאב

זה המגבר שלי

http://www.cartoys.com/Default.cfm/p/JBL_GT5_A604_4_Channel_320_Watt_Amplifier/

עוד שאלה שלא קשורה לנושא

יש לי בעיה באחד מהיציאות במגבר כשאני מחבר עליו רמקול או נשמע חלש מאוד ועושה רעשים רק כשאני מעלה את העוצמה ב HU גבוה ממש אז נשמע הרמקול ואם אני מעביר את הרמקול ליציאה אחרת נשמע יותר חזק וגם אין רעשים

מה הבעיה מישהו יודע האם המגבר לא תקין או משהו אחר ?

פורסם

הפולס הוא סט מאוד נציל שלא מחייב מגבר חזק שיגביר אותם כמו שצריך.

לגבי המגבר, נראה שיש בו תקלה, אך קודם אתה צריך לבדוק שזאת לא תקלה ברמקול עצמו, התקנה או חיווט.

נסה לחבר את הרמקול התקין לערוץ הבעייתי לכאורה במגבר. אם הרמקול נשמע טוב - בדוק מה לא בסדר בהתקנה \ ברכיבים של הרמקול השני.

אם התקלה היא באמת במגבר - בדוק את החיווט שלו ונסה להחליף את הפיוזים שיושבים עליו. אם זה לא עוזר כנראה שצריך לשלוח אותו לתיקון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...