Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבקש את סליחתכם מראש אם מדובר בהודעה ארוכה ומבולבלת מעט, שכן גם אני ארוכה ומבולבלת בנושא הזה של קניית רכב פעם ראשונה בחיים.

הסכום אותו אני חוסכת מגיל שש בערך (ושבוזבז בנסיעה אחרונה לאירלנד) עומד כרגע על סביבות 25 אלף ש"ח לקניית רכב יד שניה. הומלץ לי בחום על אופל אסטרה, אבל איני מוצאת עניין במכונית כעורה זו. כמובן שכל מכונית שחפצה בה נפשי עולה פי שמונה ממה שאני יכולה לשלם (מאזדה 2 יצירת האלוהים וסוזוקי סוויפט החדשה והמושלמת). בכל זאת, המכוניות שעונות על צרכיי החיצונים (אני כמובן לא מבינה כלום בפנימיות!) הן כנ"ל:

יונדאי אטוס

יונדאי גטס

פיג'ו 206

דייהטסו סיריון (נפח מנוע בעייתי!)

רנו קליאו B

הידיד הממליץ דחה בשאט נפש את המכונית הנ"ל בטענה שהן אינן שוות הרבה ואינן בטיחותיות. מה דעתכם? אשמח לשמוע כל דעה ודעה בנושא וכנראה שבסוף אקנה בכלל חתול.

תודה לעונים!

פורסם

ככה סתם לא בטיחותיות?

אם את מחפשת גם ביצועים וגם איבזור אז זה רק הרנו קליאו B מול הצרפתייה השנייה 206 ,

אני אישית חושב שה206 מכוערת ויש גם B ספורט עם מנוע 1.8 אוטומטית נחמדה וגם לא צריך לזלזל במנוע 1.4 שמספק האצה כמו ה206.

מה שנשאר לעשות:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=1052&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=1&untilPrice=30000&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&ImgOnly=1

פורסם

אטוס נורא יפה... היא פיצית חמודה כזאת. ואם כבר אתה פה ונורא עוזר לי, מה דעתך על הדייהטסו YRV (והאם חתול עדיף עליה)?

פורסם

יש לך רנו קליאו B אוטומטית 1.4 16 שסתומים.

מפיקה 98 כ"ס , ניתן למצוא כאלה ביד2 בתקציב הנ"ל בערך משנת 2001/2002.

4 כוכבי בטיחות , אאל"ט.

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם
מבחינת דלק גם רנו עדיפה? כי אמרו לי שגטס, למשל, זוללת דלק.

קודם כל רק ידני, כי הגיר האוטומטי מלא בבעיות שהיצרן לא רוצה להצהיר עליהם, משולב אצל הB זה 1:19, אין יותר טוב בתקציב.

• תוכן חדש...