Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אני כנראה הכי צעיר פה מבין כולם. (16.9)..

בעוד כמה ימים יהיה לי טסט ראשון, ובדיוק לאחר הטסט אני מקבל את ה מאזדה 3, 1600, שנת 2008 שלנו.

אני שומע מהמון אנשים שהאוטו הזה יכול להחליק כמו כלום.. כשאני נוהג בשיעורי נהיגה המורה נותן לי להרביץ פה ושם..

יש לו ג'טה.. והוא מטורף על מהיריות.. חח אז הוא נותן לי ליסוע מהר לפעמים וזה.. קיצור לשאלה

למאזדה 3 יש אחיזה נמוכה?.. ז"א אם אני יקח פניות במהירות גבוהה יש סיכוי גבוהה שאתהפך?

איך התאוצה שלה? זה משפיע על זה שיש 4 הילוכים או שהם נכנסים לתפקוד רק בהילוך 4?

תודה לעונים...!!

פורסם

אחיזה של 3 לא פחות טובה מרכבים מקבילים.

אם תקח פניה במהירות גבוהה מדיי אז הרכב החליק ותוצאות לזה בטווח של בין פגיע קלה בכנף עד למוות.

אם אתה רוצה ליהנות מנהיגה ספורטיבית - קח קורס או 2 - לא חסר בארץ מדריכים ובתי ספר.

קורס עולה 1000-1500 ש"ח - הרבה יותר זול מהשתתפות עצמית, תרופות וזרי פרחים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תהיה רגוע , האחיזה של המאזדה יחסית גבוהה .

כמו כן , דאג לקורס נהיגה בסיסי לאחר הוצאת הרישיון , עוד לפני שתספיק להקנות לך הרגלי נהיגה רעים .

במישור האישי , דאג לאכול הרבה גזר* .

*גזר טוב לראיה . כך תוכל להבחין בכמות האסטרונומית של נקודות שאתה מבזבז בכל הודעה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

כמו כן

איך התאוצה שלה? זה משפיע על זה שיש 4 הילוכים או שהם נכנסים לתפקוד רק בהילוך 4?

התאוצה משפיעה על זה שיש 4 הילוכים גם שהם לא נכנסים לתיפקוד

רגע

מה לעזאזל רשמתי ?

או שזו פשוט שאלה שאי אפשר לקרא אותה :lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מאזדה 3 1600 רכב לנהיגה ספורטיבית יחסית,יציב מאוד (בולמים קשיחים ),למרות ארבע הילוכים דווקא הגיר מפצה על כך שהמנוע חלש יחסית , מגיב לגז יפה מאוד לעומת רכבים אחרים ולא מחליק עם צמיגים טובים .

היו לי מספר רכבים בעבר ועל המאזדה אני הכי נהנה לנהוג (שנותנים גז הרכב עף קדימה ולא חושב פעמיים).

אין בעיה להגיעה ל160 קמ"ש מהר מאוד.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
מאזדה 3 1600 רכב לנהיגה ספורטיבית יחסית,יציב מאוד (בולמים קשיחים ),למרות ארבע הילוכים דווקא הגיר מפצה על כך שהמנוע חלש יחסית , מגיב לגז יפה מאוד לעומת רכבים אחרים ולא מחליק עם צמיגים טובים .

היו לי מספר רכבים בעבר ועל המאזדה אני הכי נהנה לנהוג (שנותנים גז הרכב עף קדימה ולא חושב פעמיים).

אין בעיה להגיעה ל160 קמ"ש מהר מאוד.

גיר 4 הילוכים ההפך מסרס את המנוע עקב יחסי העברה ארוכים. הצמיגים לא מחליקים כי הרכב לא חזק במיוחד, סה"כ משפחתית ממוצעת.

דווקא מהמשפחתיות למאזדה התנהגות יחסית ספורטיבית.

פורסם

חביבי.. בלי להשמע פוץ זקן, אני אנסה לחלק את השאלה שלך למס' חלקים -

א. המאזדה 3 דווקא מחזיקה כביש לא רע בכלל. יחסית למתחרות בקטגוריה, יש לה היגוי די מדויק, מתלים יחסית קשיחים. כאשר היא נועלת צמיגים מספיק דביקים היא אפילו מתנהגת לא רע בכלל.

ב. אני לא רוצה להיות פאן-קילר, ואני מסכים שמוסד לימוד הנהיגה בארץ רקוב מהיסוד... אך מורה נהיגה שנותן לתלמיד "להרביץ", כדבריך... אני לא חושב שזה רעיון מבריק במיוחד. בכלל בכלל לא.

ג. קורס נהיגה - מעבר למומלץ... אני, אישית, חושב שהוא לא פחות מחובה. אלפי שקלים בודדים - בין החשובים שאפשר לבזבז. תשקול ברצינות, וכדבריו של יאשה - לפני שתאמץ הרגלים שגויים.

ובסופו של דבר, לפני שאתה נותן בגז, תצבור קצת נסיון. נהיגה (ואני בטוח שרוב הנוכחים כאן יסכימו) היא בין הפעולות היותר כיפיות שאפשר לעשות, ובתנאים המתאימים מספקת הנאה ואדרנלין עצומים, אך מאות הרוגים בשנה מצביעים על העובדה... שזו גם פעילות די מסוכנת. אנשים נהרגים כי הם נוהגים שיכורים, בגלל ליקויים בכביש או עקב טעויות של אחרים, אך לא רק. נהגים (בעיקר צעירים) אשר נוהגים מעבר ליכולות הרכב, מעבר למיומנות אישית ומעבר לגבולות הידע נהרגים/נפצעים קשה/הורגים את הקרובים אליהם כל הזמן.

תנהג בכיף, תהנה מכל רגע... אבל תעשה לי טובה - אל תגיע לחדשות עקב תאונה מטופשת.

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

האחיזה של ה-3 דווקא די טובה, האם יש לכם את הדגם של אקטיב או קומפורט ?

מנוע 1.6 די חלש, אומנם מרגיש זריז אך בעקיפות נמרצות מבינים שזה לא זה, לא שהרכב עגלה פשוט הוא לא מאיץ מהר כמו שמצופה, אם אתה לומד כרגע על ג'טה ידנית, קרוב לוודאי שתרגיש שהמאזדה מכונית מהירה, הייתי ממליץ לך לסיים את תקופת המלווה וישר ללכת לקורס נהיגה, שם תבין שלקחת פניות במהירויות שאתה חושב זה מסוכן, תתפקח ותבין מה יש לך ביד.

משה

*מצטער אם נשמעתי קצת ביקורתי או מטיף מוסר, זו לא היתה הכוונה.

פורסם

קודם כל תודה על כל התגובות. לגבי השתיים האחרונות,

mcherkass , תודה רבה אחי על התגובה.. אני לא מתכוון לעשות מירוצי רחוב או משהו כזה פשוט אתה יודע כזה שיש

כביש ריק לפניך ואפשר להרביץ קצת אז למה לא כאילו בסך הכל זה סוג של כיף. אין ספק בכלל שאני ילך לקורס נהיגה אחרי תקופת

המלווה אבל רציתי לשאול איזה נהיגה? כאילו עירונית או מירוצים?.. ואני לא יעשה את כל השטויות האלה של "מתלהבים שהם הוציאו רשיון"

שמסיימים עם האוטו בתוך הברזלים של הכיכר...( ואין מצב שאני ינהג בשיכרות !! גם עם כל כמה שאני שותה ), ניסע כמו שצריך ליסוע, אבל טיפה יותר מהר.

פשוט רציתי לדעת אם השמועות על המאזדה שהיא "עצלנית" , ושאני יתאכזב שאני יעבור מהג'טה למאזדה, הם נכונות.. אבל לפי הדברים שנאמרו פה היא

נשמעת בסדר גמור. ויותר מבסדר.

פורסם

אני בטוח שהם התכוונו לקורס נהיגה מתקדמת.

רק שתדע, אתה צריך ללכת עם הרכב שלך.

או שאתה יכול לעשות על הרכב שלהם, ב פי-3 מהמחיר.

בכל מקרה זה מומלץ, תלמד להכיר את המגבלות של הרכב שלך.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...