Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

בכוונתי להחליף ריפודים בדלתות והחליף את כל השטיח של הרכב כיוון שחלק ממנו מצד ימין מקדימה פשוט נרקב עקב חדרית מים מהריצפה כנירא. מכאן השאלה:

בהחלפת השטיח, עם אילו חומרים כדאי לעבוד הן כדי לסתום את החורים שיש כנירא בריצפת הרכב היכן שהשטיח נרקב והן בכדי להדביק את השטיח עצמו לריצפה כמו שצריך?

בריפוד הדלתות, עם אילו חומרים אני צריך להדביק את הריפוד החדש (שדרך אגב הוא ריפו דמוי עור)?

אודה לעונים ואמשח להתחיל להתקדם על הפרוייקט ולהעלות תמונות.

נ.ב:

הרכב הוא הונדה סיוויק האצ'באק 93

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

הונדה= עם ה. ניראה לי פשוט עם דבק מגע. תמרח על הריפוד ועל הדלת, תמתין 10 דקות ותצמיד בזהירות.בהצלחה

פורסם

כדי לסתום חורים ברצפה צריך לרתך את הרצפה, ככה סוגרים חורים בפח.

אין צורך להדביק את השטיח לרצפה, מספיק שיש לו את הצורה והוא תפוס עם הברגים של המושבים וספי הדלת.

מתחדשת*

פורסם

הבעיה שאני לא מצאתי שטיח אם הצורה של הרכב, ואני מתכוון לקנות שטיח דק מיוחד לריפוד ולהתאים אותו לריצפת הרכב.

עד כמה הדבר קשה ואיך לבצע את ההתאמה?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...