Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hustler Audio

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר התעניינות על החברה וחיפוש ממושך , התייעצות ודיבור עם היצרן .

חישוב עלות וכו' , מה שבסוף לא יצא כ"כ זול .

החלטתי להזמין מס' אלמנטים של החברה, לצורך רושם ראשוני.

בגלל בעיות במשלוח המשלוח יצא רק בחמישי לכיוון הארץ .

היום בסביבות 10 בבוקר אני פותח את העיניים בגלל דפיקה בדלת , עומד שליח DHL עם קופסא דיי גדולה .

חותם ומשלם מיסים ומע"מ.

"יום טוב" לשליח ורץ לפתוח את הקופסא, הכל ארוז יפה ובזהירות, כל אלמנט באריזה משלו.

רושם ראשוני מהאלמנטים עשויים מעולה , החל מהבסקט ועד לחיבור הכבלים.

לצערי לא היה לי הרבה זמן להרכיב ולשמוע בגלל הגשם שמתחיל ונגמר כל כמה דקות.

התקנתי את המידבאס בצורה דיי רופפת בדלת השמאלית כשבדלת הימנית מידבאס של מורל הייברד.

שני המידבאסים בדלת בעלת אטימה מסיבית ובניות.

רושם ראשוני:

המידבאס בעל סגנון בין מורל להרץ, רך עם קרנצ'יות , בעל באס עמוק וחזק הרבה יותר מהמורל.

המידבאס נחתך ב63HZ .

זהו סה"כ , מקווה בקרוב להתקין את שניהם ולשמוע את התוצאה .

תמונות מצורפות .

המשך יום טוב.

סטס.

תמונה 1.JPG

תמונה 2.JPG

תמונה 3.JPG

תמונה 4.JPG

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש.

אכן נראה שהבאסקטים מצופים היטב.

גם נראה כמו רמקול מכובד - המידים הכסופים נראים כאילו שהטבעת שמסביב לסראונד מסיבית מידי.

סה"כ כמה עלה לך התענוג הכל כולל הכל?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אני מצפה לשמוע, הם נראים טוב.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

נראה מעניין מאוד

אני אשמח לשמוע ברגע שזה יהיה מותקן

ואם אפשר תפרט עלות ומשלוחים וכו'

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אני מקווה מאוד לא להתבדות על היצרן הזה.

זו חברה שחדרה לשוק ישירות לתחום התחרותי הגבוה - נפילה יכולה להיות מאוד כואבת.

סטס - התקנה וכוונים בסדר עדיפות הכי גבוה.

אני מקווה שיהיה משהו טוב חדש ונוסף בפורום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מקווה להתקים אותם כראוי בקרוב מאוד ואז יהיה ניתן לשמוע.

מרושם ראשוני הם הפתיעו אותי מאוד לטובה.

את המחיר אפרסם מאוחר יותר.

סטס.

פורסם

סטס, תתחדש!

באמת כיף לראות דברים חדשים צצים כאן.

רך עם קרנצ'יות

טעים מאד. אני מת על קראנץ'..

אז מה היה לנו כאן כבר לאחרונה?

היה קריספי, עכשיו קראנצ'י. מחר יהיה עפיץ..:-D

פורסם

הלו הלו דני, בלי גזענות :-P

על רוב האריזות האלו של קפ'נ קראנץ' רשום מיוצר במקסיקו עבור ייצוא בלבד!

יענו, מה שלא טוב לאמריקאים טוב לשארית העולם :-D

וכן גורל, רגשות נחיתות ובלה בלה בלה - קצת הומור עצמי :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

סטס מה זה 63 תחתוך יותר נמוך,אם אתה אומר שיש לו באס עמוק תנסה לרדת ל 50 ואפילו 40,הJBL המסכנים שלי יורדים ל50 (מתחת לזה הם פשוט:sissies:).

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

רוני , זה היה החיתוך האחרון ששמתי ולא היה לי כח לשחק עם זה בגשם.

מקווה להרכיבם בסופ"ש עקב מבחנים ועבודה .

פורסם

סטס, תתחדש ואני מקווה שתהנה מהם, תמיד מעניין לשמוע דברים חדשים וזו יוזמה מבורכת.

"יום טוב" לשליח ורץ לפתוח את הקופסא, הכל ארוז יפה ובזהירות, כל אלמנט באריזה משלו.

רושם ראשוני מהאלמנטים עשויים מעולה , החל מהבסקט ועד לחיבור הכבלים.

.

לא רוצה לאכזב אותך,אבל הרמת גימור של הX2 היא מזוויעה, וכבר ראיתי את זה גם בחו"ל.

זה התמונה שאתה העלת, שים לב להדבקות על הטרמינלים בטוויטר הימני וכמובן גם ההדבקה על הממברנת אלומיניום בטוויטר השמאלי:

attachment.php?attachmentid=147475&d=1235913131

ואני כבר נתקלתי בתמונות ברזולוציה יותר טובה בה ניתן להבחין ברמת הגימור הזוועתית:

7398d1227172926-hustler-audio-vintage-x2-tweeter.jpg

under construction..

פורסם

ניר , גם אני שמתי לב לרמת גימור בטרמינלים בלבד.

מה שכן הרמת גימור בתוך המיד מעולה, לאומת המיד שאתה העלת (העלה תמונה בהמשך).

ככה זה כשמדובר על המיד הפשוט ביותר של החברה כנראה, אז לא השקיעו על הטרמינלים , אך לא זה מה שקובע בסופו של דבר.

לאומת זאת רמת הגימור של הEBONY (מידבאס) ,( המידבאס הגבוהה ביותר של החברה כרגע ) , לא נופלת מרמת הגימור של מורל.

אל תשכח שכל הרכיבים של החברה הם עבודת יד.

סטס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...