Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אויי רובר רובר האוטו הזה לא מפסיק לספק כותרות פה בפורום בפאן השלילי כמובן איך לא, הוא הלחם והחמאה של פורום טכני, אים הוא לא היה אז לא היה מה ליקרואה פה בפורום , אני חושב שהמנהל פה צריך ליפתוח שירשור דביק קבוע תחת השם "הרובר של דוד(זה אני) כל התקלות רק פה.

האוטו הזה פשוט חזיר.

לעניין היום הנעתי את האוטו לחצתי קלאץ' כדי לשלב לראשון והופ הפתעה כמו תמיד הקלאץ' בריצפה.

מה שאומר או קלאץ' שרוף או הלכו המשאבות קלאץ' , ברכב הזה הקלאץ' עובד על משאבות ולא על כבל רגיל (אלוהים יודעה למה) אולי שיהיה רך כניראה , את הרעש פעולת המשאבות אני מצליח לשמועה אבל אומנם ממש חלש ,מה שאומר זה קלאץ' אבל יכול להיות שאני שומעה רק את המשאבה העליונה והתחתונה הלכה לעולמה בגלל זה אין לחץ נגדי בדוושה .

עכשיו שאלה כללית איך למען השם כל זה קרה בפחות מי חצי שנה ? לפני חצי שנה היה אותו הדבר החלפתי את שניי המשאבות לחדשות וגם קלאץ' חדש ולא חלפים משומשים וכאלו אלה הכל חדש במוסך מורשה רובר ושילמתי הרבה כסף על זה.

אני יודעה שעכשיו כולם יקפצו ויגידו " מה אתה רוצה זה קלאץ' הוא מיתבלה ,שרפתה קלאץ',אפשר לישרוף אותו ב 5 דקות".

זה נכון אבל לא במיקרה שלי , אני הנהג היחידי שנוהג ברכב ואין מצב ששרפתי ככה קלאץ' יש לי רגל מאוד רגישה בדוושה ואני מטפל בה ממש באומנות אז ממש אין מצב כזה.

במיקרה שזאת המשאבה אז ברמזורים אני תמיד בניטרל ואין רגע אחד מיותר שהרגל שלי לוחצת בדוושה ככה סתם אלה רק לצורך העברת הילוכים, ו90 אחוז מהזמן אני נוהג רגועה ולא מאמץ את המנועה בכלל ולא עושה שום דבר אגרסיבי ואני לא חושב שאני מזרז את הבלאי הטבעי שלו .

איך אני יכול ליגרום נזק ישיר ככה למשאבה ? אולי יש עוד דברים שלא לקחתי בחשבון אולי אתם יודעים מה הסיבה שיכולה להיות?

אני פשוט מאוד רוצה לדעה זה משגעה אותי.

תודה לעונים.

ROVER 600 TI

פורסם

אמורה להיות לך אחריות על העבודה, גש למוסך ודרוש לבדוק את פשר התקלה.

וכמו שאמרו מעליי - בדוק שאין צינור קרוע \ נזילות מהמשאבה.

• תוכן חדש...