Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר בבקשה לדעת העם יש הבדלים משמעותיים בין המכשיר של פיוניר ולבין האלפיין שמצדיק מעבר מאחד לשני או יתרון שיש לאחד על השני?

משה,

אחרי שאני אתנסה עם ה-F1 בצורה רצינית, אשמע ואבדוק אותו לעומק, ישחק עם כל הפ'צרים השונים שלו, אני אעדכן.

עוד פעם אני אומר את זה למרות שזה כבר נאמר, ה-P90 גם הוא פיסת HIGH END רצינית ומכובדת ביותר, אבל בינו לבין ה-F1 יש מספר הבדלים לא קטנים גם במחיר וגם במוצר, בוא לא נשכח שה-P90RS הוא ספינת הדגל של פיוניר והוא אחד המכשירים המכובדים והמוערכים בעולם.

דני.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ממש לא מוריד מערך המוצר של פיוניר,חלילה אני אישית כרגע יכול רק לחלום (לצערי:-() על רכיב כזה .

פשוט רציתי לדעת האם יש שוני לפחות במפרט הטכני בינייהם שיכול לגרום לשיקול רציני בין השניים מכיוון ששנייהם נחשבים למעולים ונתפסים כציוד קצה בתחום האודיו לרכב.

פורסם

בין כל מערכת למערכת יש שוני

גם בין רדיו דיסק של אלף שקל לרדיו דיסק של אלף שקל יש שוני

וגם בין כזה של 3 לכזה של 5 יש שוני ולא תמיד היקר הוא הטוב

הP9 הוא מכשיר הייאנד לכל דבר בעל אופי צליל מסויים, ויכולות כיוון מסויימות

הF1 יהיה מן הסתם בעל אופי צליל אחר ויכולות כיוון שונות, (בחלק הוא גמיש יותר בחלק פחות וכו' וכו')

כמו שאני מאז ומעולם לא אהבתי את האופי צליל של פיוניר, לא ב560, לא ב7700, לא ב880 ולא ב9650. ומאז ומעולם אהבתי את אלפיין : 9835, 9851, 9855, 9887 ואת הפרוססור שלהם ה701.

אחרים יעידו שבדיוק הפוך.

מה אתה תאהב ? P9 או F1. רק האוזניים שלך יקבעו, אל תקשיב לשום מגזין !

יכול מאוד להיות שנגיד איתמר שאוהב את פיוניר יאהב P9 יותר.

ברמות האלו בכל ברמה גבוה, אין פה זבל - לכן זה נטו אופי צליל

פורסם

שוב פעם אני חוזר ואומר שאני מודע לכך שיש הבדלים בין מכשירים שונים.

אני אנסח מחדש את שאלתי,מה הם היתרונות והחסרונות של האלפיין מול הפיוניר ולהפך?

פורסם

אז אני אתן את עצמי

ואנסח מחדש

ברמות האלו יתרונות וחסרונות הם לא הנקודה

אופי צליל - זה המרכיב החשוב ביותר !

פורסם

עתיד זה בסדר יש לי משקפיים ואני רואה טוב איתם יכולת לכתוב גם בפונט קטן יותר והייתי רואה את זה,אבל תודה על ההתחשבות.

בכל אופן אני מבין שיש שוני באופי הצליל,אבל לא אצל כולם זה הגורם העיקרי לבחירה בין מכשיר למכשיר.

אני למשל אוהב גם את אופי הצליל של מכשירי פיוניר וגם של אלפיין,ולאחר שימוש קצר עם רדיו דיסק של פיוניר ברכב הקודם שלי עברתי לאלפיין (9887) ברכב החדש וגם אותו אני אוהב.

בכל מקרה על מנת שלא נגלוש למצבים לא נעימים אני חושב שקיבלתי תשובה לשאלתי (גם אם לא במדויק).

פורסם

משה צודק.

אבל זה "העבודה" של ניר..:-D

אז ניר, מהם ההבדלים, על הנייר, בין המכשירים? מה עושה את הסטאטוס ליותר מאשר הP9 [מעבר לתג מחיר גבוה יותר]?

לגבי מבחן התוצאה, ההבדלים תכל'ס, בואו נמתין מעט עד שדני ישתמש ויחווה את דעתו.

פורסם

תחדש דני!

איזה כיף לקבל כזה ציוד.

כולי קנאה. תהנה ותתחדש.

:x-mas:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

טוויטר - L1PRO

מיד - L4

מידבאס - קלארוס 6

מגבר לסט קדמי - בילט 6

HU - אלפיין F1 סטטוס + H900 (לא זוכר את המספר המדוייק של הדבר הזה...)

סאב - האבוק 12 AA

מונו - סאן דאון (אני מקווה שאני זוכר נכון - לא זוכר את הדגם)

רכב - יונדאי אקסנט

מה כאן לא בסדר? :-D

דני - אני מקווה שהרכב ליסינג הבא שלך יהיה רמה 4! כי זה לדעתי, השיפור היחידי שנשאר לך לעשות :lol:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אה.. כן :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבא שיסע על הרכב הזה יהנה מהאיטום אפילו שיהיה שם סתם רמקול =]

שוב דני תתחדש ותהנה הכי בעולם מת לשמוע כבר 8)

מחשבה קטנה !

אם בעתיד הרחוק הרחוק תרצה למכור את ה F1 סטאטוס.

אותי מעניין מי המטורף הבא שיקנה ממך

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

אני :twisted:

אבל הסיכויי שהוא ימכור/יחליף/לא יודע מה, שואף ל-0 מוחלט.

וגם אם דני יחליט שלא בא לו אותו יותר - הוא יחזיק אותו אצלו - רק בגלל שזה יהיה פריט אספנים..

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

• תוכן חדש...