Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אואו 30 K זה ההמון !!

תעשה ביטוח =]

תתחדש דני ותהנה !

אתה עברת את השיא של רועי בלהחליף :lol:

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תאחלס בואו ניכנס לפרופורציות

הP9 מכשיר לא פחות ממדהים, ודני בעצמו יודע ומודע לזה

חלומות נועדו להגשמה ואני שמח לראות את דני מאושר ומגשים חלום

אבל אין בזה להגיד או לרמוז משהו על הP9

פורסם

הP9 הוא מכשיר מעולה, אבל מה לעשות יש טובים יותר כדוגמאת הODR וכמובן גם הF1 סטאטוס.

אבל הם גם עולים פי 4-5 יותר.

דני, כמי שמתעל את עצמו כלפי מערכת SQ ברמת היי-אנד ללא פשרות במקרה הזה הלך על הכי טוב שהוא מכיר.

אין בזה כל רע או פסול.

זה כמובן כמו שגורל אמר, לא משליך על הP9 שום דבר.

לכל אחד שתיפול ההזדמנות לרכוש כזה סט כמו הF1 של דני , הוא לא היה מהסס ולכן פרט לברך אותו על ההצתרפות למשפחה מצומצמת של בעלי F1 אין מה להוסיף.

הF1 הוא אחת הפיסות אודיו היותר נדירות ומעניינות בעולם, פשוט תענוג היה לראות איך הכל ארוז ואת כמות ההשקעה במוצר הזה, לא להאמין כמה ירידה לפרטים יש בדבר הזה.

פשוט שלמות!.

under construction..

פורסם

השלב הבא - AUDI :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

דני תתחדש:D

נראה להיט מאילנית !

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

"הבדל גדול" בהקשר הזה, ניתן לפרשנות סובייקטיבית.

ישנם המשקיעים [בבית] סכומים גדולים הרבה יותר מאשר ההפרש בין הP9 לF#1, על מנת לקבל הבדל "קטן" הרבה יותר.

ד"א, אתה באמת מחפש תמורה למחיר ברמות האלו?

פורסם

תודה לכל המפרגנים,

אין בכלל צל של ספק שהמכשיר הזה הוא פשוט פיסת HIGH END מדהימה. אני, ניר, גורל ויוסי פשוט הופתענו מרמת הירידה לפרטים, אין פה חלק\רכיב\עטיפה\כבל שלא חשבו עליו, פשוט מדהים.

מתי התקנה? כמובן שהכל תלוי ביוסי alpine, אני מקווה ברביעי.

מתי הסיום פרוייקט? זו כבר שאלה אחרת לגמרי שתלויה בכמה אנשים נחמדים בארה"ב. ;)

תתחדש אבל כמו שכבר נאמר לא נראה לי יהיה הבדל גדול.
דוד,

יצא לך לשמוע קומבו P9? יצא לך לשמוע F1? יצא לך לשמוע H900? יצא לך לשחק עם כל השלושה בצורה יומית ולשמוע כל אחד ואחד מהם בנפרד מידי יום ביומו? כנראה שלא, אחרי שתעשה זאת תעדכן אותנו במסקנות, עד אז מספיק לזרוק דברים לא מבוססים לאוויר שהם בגדר שטות.

דני.

פורסם

אפשר בבקשה לדעת העם יש הבדלים משמעותיים בין המכשיר של פיוניר ולבין האלפיין שמצדיק מעבר מאחד לשני או יתרון שיש לאחד על השני?

נ.ב:כבר אמרתי את זה אבל תתחדש פשוט מדהים,אחרי הרבה זמן רב שאני קורא בפורום diymobileaudio ומפנטז מתי נראה בארצנו את הציוד שהם מתעסקים איתו אני חייב לציין שהרמה כאן בפורום ובארץ בכלל עלתה בתקופה האחרונה וכבר לא נופלת ממה שהולך בחו"ל,כל הכבוד.

• תוכן חדש...