Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ב8 החודשים האחרונים החלפתי 3 פעמים משאבת מים שקרסה באמצע נסיעה., פעם ראשונה מוסך מרכזי שקרע אותי במחיר, פעם שניה (אחרי 3 חודשים שהמוסך המרכזי החליף לי ולא היה מוכן לתת אחריות) החלפתי בכפר קאסם, החזיק עוד חודשיים ואז הגעתי למוסל מומחים לדיזל, החליף לי שוב משאבת מים ואחרי חודשיים שוב המשאבה קרסה, שלשום הוא שם לי משאבה נוספת (הוא צדיק גדול ולא לקח כסף). הבעיה שעכשיו בבורק שקר הסטרארטר משמיע רעש מתכתי עם הפעמיה הראשונה של ההתנעה.

יש למישהו מושג מה הרעש הזה וכמובן מדוע 3 משאבות מים הלכו כבר.

תודה מראש

פורסם

בכל מקרה, ברור לחלוטין שמשאבת המים שקורסת היא רק סמפטום ולא התקלה עצמה.

יש לבדוק מה הסיבות שגורמות ל"קריסה" החוזרת של המשאבות לפני שמחליפים משאבה נוספת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תבדוק אולי הפולי (גלגלת) של המשאבה עקומה. מה מצב הרצועה?

אלא אם כן הטיימינג מסובבת את המשאבה - ואז מה שכתבתי זה שטויות. במקרה כזה בדוק את המותחן.

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

• תוכן חדש...