Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר אוטומט - גולף 2003 [שאלה]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש בפורום יש לי איזושהי שאלה בנוגע לגיר אוטומט לפני כמה ימים כשנהגתי יצאתי מחניה שמתי R ונסעתי לפני שהספקתי לשים ברקס העברתי הילוך .. אני יודע שזה לא טוב... מה שיצא שהייתי ברברס האטתי וישר העברתי לD אז האוטו קפץ כזה עשה רעש מוזר ישר שמתי ברקס אני לא ממש מבין מה קרה פה להבא אני יודע שקודם צריך להגיע כמעט לעצירה מוחלטת ואז להעביר הילוך. השאלה שלי אם דפקתי את הגיר או לא ? ובכלל מה ההשלכות של מה שעשיתי, יכול ללכת גיר מדבר כזה...

תודה מראש לכל המומחים וסתם לאלה שמבינים..... ושאלה נוספת באיזה מהירות גיר אוטומט מעביר מ2 ל3 ? ועל כמה סל"ד הוא אמור להיות שזה קורה נגיד בעלייה (מנוע 1600). :roll:

פורסם

אל דאגה לא דפקת את הגיר בגלל החיפזון.

בקשר לשאלה באיזה סל"ד התיבה מעבירה הילוך מ-2 ל-3 קשה לענות מכיוון שהתיבה בעלת פיקוד ממוחשב ומספר פרמטרים נלקחים בחשבון לפני שהתיבה מעבירה הילוך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...