Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפל הפור. אני רוצה לצ'פר את עצמי באוזניות איכותיות באמת, לא הזבל הזה שאני כל הזמן קונה בארבעים שקל מכל מיני יצרני מדבקה סיניים.

הצרכים שלי הם:

א. אוזנייה סגורה ומבודדדת - לא רוצה לשמוע מה קורה בחוץ, לא רוצה שישמעו מה שומעים אצלי, כלומר בידוד מקסימלי. אני לא אוהב במיוחד את אוזניות כפתור, משהו באוזן שלי לא מסתדר איתם והם כל הזמן נופלות.

ב. מחיר - עד 100-120$. ממה שראיתי המחירים בארץ גבוהים בערך פי 2 מהמחירים באיביי, ולכן הזמנה משם אפשרית.

ג. עמידות - האוזניות הפשוטות מחזיקות מעט מאוד זמן לפני שמתחילות כל מיני תופעות מוזרות. שם רעשים מהקונקטור, שם קרע בריפוד, פה איזה אוזניית שמאל מפסיקה לעבוד. אם אני מוציא 100$ אני רוצה משהו שיחזיק.

אני לא אודיופיל ואני מאמין שכל אוזנייה בינונית ומעלה מבחינת איכות סאונד תספק אותי. האוזניות יחוברו לרסיבר שמחובר ללאפטופ, DVD וCD חיצוניים כך שמהבחינה הזאת של הדרייבר אין סיבה לחשוש. מה עוד? זהו, בגדול.

עד לפני יומיים הייתי בטוח שאני רוכש את הזנהייזר HD280. בידוד מעולה (20db!), תמורה טובה למחיר וסאונד טוב, אבל אז קראתי כמה וכמה ביקורות ברשת על כך שהיא מאוד לא עמידה. לא מתאים לי.

מישהו יכול אולי לתת כיוון למשהו אחר/נוסף, או שהHD280 היא באמת הדבר הכי טוב שאפשר למצוא בסכום הזה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה, לי יש את ה205 שלהם והכל בסדר והם אחלה אוזניות.

אבל לBOSE יש אחלה אוזניות עם משתיק רעשים אקטיבי.

ניסיתי אותם בעצמי וזה פשוט לא נורמלי.

והכי חשוב: איזה מוזיקה אתה אוהב לשמוע?

כל אוזניות שונות וחלק, לדוגמה, מאוד מדגישות בס וחלק לא.

בכל מקרה, מה העדפות שלך בנוגע לסאונד\מוזיקה?

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

הסנהייזר מצוינות, חבר שלי עובד עם דגם ה25 כבר שנים באולפן ועדיין תקינות.

גם יש להם חלקים להחלפה במקרה הצורך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
הסנהייזר מצוינות.

לא התעמקתי כ"כ בדגמים - יצא לי לשמוע מספר אוזניות של סנהייזר והן פשוט משובחות :shock:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני ממש לא אודיופיל והדגשה של באסים פחות קריטית עבורי. זה לא אומר שאני מחפש אוזניות עם סאונד גרוע, אבל השמיעה שלי לא באמת חדה מספיק כדי לשמוע את ההבדלים.

סגנון המוזיקה משתנה, בוא נקרא לזה גלגל"צ משודרג לצורך הדוגמא :lol:. הכוונה שלי היא להשתמש באוזניות גם לצפייה בסרטים וסדרות, לא רק למוזיקה.

דגם ה25 נמצא הרחק מעל לתחום העליון של התקציב שלי (בערך 200 דולר באיביי), ה205 קצת מתחת (50$+-) אבל באמת שלא אכפת לי לחסוך. מה הדגם של Bose עם המבטל האקטיבי? נשמע מגניב לאללה!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטרף להמלצה על אוזניות עם משתיק רעשים אקטיבי. אבא שלי קנה כזה דבר בשביל הטיסות שלו וזה עובד באופן מרשים מאוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בתקציב הזה נכנסות לך אוזניות הסטודיו המקצועיות של AKG.

אני משתמש באופן כבד ב-K55 שמחזיקה מעמד באופן מופלא כבר למעלה מ-4 שנים,

אך הסאונד שלה בינוני ומטה. האוזניות היקרות יותר נשמעות טוב יותר,

ולטעמי בנויות באופן יותר מסיבי מהסנהייזר (כשאתה משווה לאוזניות מקבילות

מבחינת תקציב). יש אפילו אחת עם כבל מתפרק, אבל כנראה שהיא מעבר לתקציב שלך.

אני מתייחס אך ורק לאוזניות הגדולות שמקיפות את האוזן ולא לוחצות על התנוך,

אני לא מסוגל "לחבוש" אוזניות מסוג אחר.

אפשרות נוספת בכיוון אחר לגמרי: אוזניות שנכנסות לתוך תעלת האוזן,

ומתפקדות כאטמי אוזניים עם רמקולים. יש ל-SHURE סדרה שלמה

של דגמים יקרים למדי - עשה חיפוש עם המילה IN EAR.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אתה מחפש משהו נחמד (וגם אופציה לקנות בארץ במחיר סביר) - כשבדקתי והשוותי גם לסנהייזר במחיר כפול אני מאוד אהבתי את הAKG הבאות: (למעשה כ"כ אהבתי שקניתי גם זוג לאישתי)

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4769&perur=4

ואהבתי מאוד את הגירסא ה"משודרגת" שלהן:

http://www.akg.com/personal/K_450,pcatid,6,pid,107,_psmand,1.html

חיפשתי מראש אוזניות שהן לא סאונד "שטוח" אלא לשמיעת מוסיקה (שמעתי באוזניות שהם מוניטורים מספיק בחיים שלי - נחמד מאוד וחובה כשאתה כותב ועורך מוסיקה , אבל לא ממש כשאתה רוצה להנות מסאונד יותר דינמי) ולא רציתי כאלו שמכסות את כל האוזן מטעמי נוחות של שמיעה הרבה זמן (אבל אלו באות בלי פשרה על אטימות - מהרגע שתלחץ PLAY - לא תשמע הרבה מהמיסביב גם אם אתה יושב באמצע אוטובוס של דן בתל אביב :) )

מומלץ לנסות, הן הפתיעו הרבה מאוד מחברי שהשוו אותן גם לאוזניות כפולות במחיר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הBOSE מצויינות אבל יקרות!!!

שימו לב שלא כל מבטל רעש אקטיבי שווה את השם שלו וזה מתבטא במחיר.

לא הייתי קונה BOSE בארץ אלא רק בחו"ל (המחירים נעים בין 150 ל200 יורו פה).

בכל זאת אני מרוצה מה HD205 אני איתם כבר 9 חודשים בלי שום בלאי נראה לעין.

ועוד משהו יעיל (לא לכולם), הכבל הוא איזה 3 מטר, נהדר בשביל לחבר לטלוויזיה ולירות בPS3 כאילו אין מחר בלי לשמוע את החברה מתלוננת (וגם כשהיא מדברת אילך לא שומעים).

אחלה אוזניות ב 60 יורו.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
הסנהייזר מצוינות, חבר שלי עובד עם דגם ה25 כבר שנים באולפן ועדיין תקינות.

הוא עובד איתן בתנאי אולפן. זהמשהו אחר מלהסתובב איתן 15 שעות עליך, ורובן ללא מנוחה לאוזניות.

אני הייתי ממליץ דגם שיש ברשותי, שהוא של AKG K412P - פשוט מצוינות. מדגישות היטב את כל התדרים, ואתה שומע מצויין!

עוד דגם, ששקלתי לקנותו, אך מפאת מחירו הגבוה לא רציתי - K420P - גם הן מצויינות.

רועי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

רועי - הוא ביקש דגם אטום - ה412 הן חצי פתוחות ולדעתי ה414 בגלל ההבדל הקטן הזה עדיפות בהרבה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

דגם אטום - זה אומר שאין לו את הפתחים מאחור שמשחררים אויר, או מה שלא יהיה?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

דיברת על מחיר , איכות , עמידות וכו' , אל תשכח גם לבדוק שהן נוחות לך מבחינת הזוית (בד"כ הקפסולה יכולה להסתובב בזוית מסוימת על צירי הקשת) , מבחינת המשקל (אוזניות כבדות יעייפו אותך לאורך זמן) , הלחץ שבה מצמידה הקשת את הפדים אל אוזנייך , והפדים עצמם (גודל וחומר מצפה) .

אנ אתייחס רק לאוזניות הסנהייזר שהוזכרו כאן :

מעולם לא נתקלתי בבעיית עמידות עם ה-HD280 של סנהייזר , אבל מצד שני הם לא נמכרו בכמויות גדולות במיוחד (עבדתי אצל היבואן הרישמי-בלעדי) .

ה-HD205 היא תמורה מעולה ביחס לכסף , אבל אני לא בטוח שהייתי רוצה להאזין באוזניות כאלו לאורך זמן .

ה-HD25-1 היא כנראה אחת האוזניות הכי טובות שתוכל למצוא (היא מאוד עמידה , יש לה את כל החלפים בארץ ואתה לא תצטרך מעבדה בשביל להחליף כל חלק , היא עוצמתית מאוד , היא איכותית מאוד , היא אוטמת היטב והכי חשוב היא מאוד קלה) , האוזנייה הזאת משמשת בהרבה מאוד תחומים (כולל תחום ה-DJ , ששם יש חשיבות ללא פשרות לאטימה , עוצמה , עמידות ונוחות) , אבל אולי תוכל לרכוש את התחלופה הזולה שלה , ה-HD-25SP (אל תקנה בלי לנסות לפני כן! היא אוטמת פחות טוב בגלל מבנה הקשת) .

לגבי האוזניות עם היכולת להפחית רעשי סביבה (ע"י מיקרופון הדוגם את רעשי הסביבה והגבת האוזנייה בשליחת העתק מדויק של אותו הרעש במה שמכונה פאזה הפוכה , כמו שהרעש היה ידך הימנית והעתק שלו היה ידך הימנית ושתיהן היו דוחפות זו את זו בכוח שווה) , אלא אם כן השוק התעדכן בשנה שנתיים שאני לא התעדכנתי , אוזניות יעילות עולות הרבה יותר ממה שהקצבת .

טוב נו , אולי בכל זאת לא רק סנהייזר ה-K55 של AKG היא אוזנייה מגושמת (לפחות ביחס ל-HD25 , אבל בטח שלא ביחס ל-HD280) .

בדיזנינגוף סנטר יש לך כמה חנויות אודיו , ובהן קילומבו (גילוי נאות , עבדתי הרבה זמן בקילומבו ואני ביחסים טובים אתם) וכלי זמר (אין גילוי נאות חוץ מזה שאני לא מחבב כל מה שנוגע בהם) , אתה תגלה שיש להם אוזניות תצוגה להאזנה (כלי זמר AKG , קילומבו Sennheiser , אולי בדאקדה יש עוד אוזניות אני לא בטוח) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
אם אתה מחפש משהו נחמד (וגם אופציה לקנות בארץ במחיר סביר) - כשבדקתי והשוותי גם לסנהייזר במחיר כפול אני מאוד אהבתי את הAKG הבאות: (למעשה כ"כ אהבתי שקניתי גם זוג לאישתי)

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4769&perur=4

ואהבתי מאוד את הגירסא ה"משודרגת" שלהן:

http://www.akg.com/personal/K_450,pcatid,6,pid,107,_psmand,1.html

חיפשתי מראש אוזניות שהן לא סאונד "שטוח" אלא לשמיעת מוסיקה (שמעתי באוזניות שהם מוניטורים מספיק בחיים שלי - נחמד מאוד וחובה כשאתה כותב ועורך מוסיקה , אבל לא ממש כשאתה רוצה להנות מסאונד יותר דינמי) ולא רציתי כאלו שמכסות את כל האוזן מטעמי נוחות של שמיעה הרבה זמן (אבל אלו באות בלי פשרה על אטימות - מהרגע שתלחץ PLAY - לא תשמע הרבה מהמיסביב גם אם אתה יושב באמצע אוטובוס של דן בתל אביב :) )

מומלץ לנסות, הן הפתיעו הרבה מאוד מחברי שהשוו אותן גם לאוזניות כפולות במחיר.

ליביו

+1 על הלינק הראשון.

רכשתי אותם בהמלצת חברי הפורום ע"י שרשור שפתחתי, ואני לא מצטער בכלל.

נהנה מכול רגע!

פורסם

טוב נו , אולי בכל זאת לא רק סנהייזר ה-K55 של AKG היא אוזנייה מגושמת (לפחות ביחס ל-HD25 , אבל בטח שלא ביחס ל-HD280) .

מגושמת מבחינת גודל וצורה, אבל היא האוזנייה הכי קלה שיש במבנה הזה.

לא משנה, אוזניות זה במידה רבה מאוד עניין של טעם ונוחות.

מחירי האוזניות בארץ גבוהים בצורה מטורפת, במיוחד הסנהייזר.

אפילו את ה-K55, שהן אוזניות זולות, קניתי באינטרנט (B&H, בשילוב עם כמה פרטי צילום...)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...