Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק את האוזניות האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19057

הם עם אחריות לכל החיים.

בנוסף רכישה מצויינת למי שמתכוון לשבת ולשמוע מוזיקה או לראות סרטים.

לא ממש מומלץ למי שרגיל להשעין את הראש על כרית וכ"ו.

יתרונות:

1-קטנות ולא כבדות

3-מאד חזקות

4-הקשת "מתלבשת" מאחורי הראש (בתחילת העורף) ולא מונחת על הראש.

5-הכי חשוב: אחריות לכל החיים! (על כל תיקון, מהחלפת ספוגיות ועד להחלפת כל האוזניות משלמים 30 ש"ח בלבד).

חסרונות:

1-רעש רקע שאופייני לאוזניות אלחוטיות נשמע חזק (יחסית ל"סוני" הקודמות שהיו לי..), אבל מתרגלים לזה..

2-מי שרגיל לראות טלויזיה בשכיבה ימצא שיש בעיה עם הקשת של האוזניות...(קצת מפריע כאשר משעינים את הראש במלואו על הכרית).

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל לBOSE יש אחלה אוזניות עם משתיק רעשים אקטיבי.

ניסיתי אותם בעצמי וזה פשוט לא נורמלי.

איזה דגם? איזה דגם? איזה דגם?

אני חייב משהו להשקיט את הרעשים של הסביבה (שכן רעשני) אולי זה יעזור.

פורסם

אבל לBOSE יש אחלה אוזניות עם משתיק רעשים אקטיבי.

ניסיתי אותם בעצמי וזה פשוט לא נורמלי.

אכן האוזניות עם הביטול רעשים של BOSE מצויינות,אבל כמה דברים לגביהן:

1.הביטול רעשים האקטיבי מיועד למי שנוסע ברכבת\אוטובוס או טס במטוס, לשימוש בייתי נראה לי שזה יהיה מיותר.

2.בהמשך לסעיף הראשון, אם תמצא איפה אפשר לקנות את האוזניות של BOSE עם הביטול רעשים האקטיבי באיזור שקרוב ל-200$ אני מוכן להזמין גם אחת (ובקיצור, מאוד יקרות, מחיר שחוצה את קו ה-400$).

אגב, לא חייב דווקא BOSE, גם לפנסוניק יש אוזנייה אטומה עם ביטול רעשים אקטיבי, היא זולה יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

המלצה אישית: audio technica pro5ms

http://www.headphoneworld.com/p/Audio_Technica_ATH-PRO5_MS_DJ_Headphones.htm

גם יפות, גם אופות.

סאונד מדהים, מבודדות מעולה מהסביבה, הפרדת סטריאו בין הטובות ששמעתי (נותנת מימד מדהים לשמיעת המוזיקה), וגם איכות בנייה מעולה (כבל מסולסל, פלאג שכולו ממתכת עם קפיץ בקצה הכבל למניעת כיפוף ושבירה).

אם אתה לא אוהב את ה-camouflage, יש אותן גם בשחור סולידי.

אהה, והם גם לא כאלה יקרות :) לי הן עלו בזמנו (לפני חצי שנה) 50 דולר באיביי.

פורסם

צביקה, את האוזניות של AKG ניתן לשמוע בחנויות של כלי זמר:

http://www.kley-zemer.co.il/category/akg-headphones

מבחר גדול, יש כמה דגמים עם איכות טובה מאוד. אני ממליץ מאוד על AKG.

אני אישית הלכתי לכלי זמר ת"א בהחלטה מוגמרת לרכוש את K26P (זהות ל K414),

אחרי השוואה בין K26P לבין K 412 (פתוחות, זהות ל K24P),

בחרתי באוזניות פתוחות בגלל איכות הסאונד (בסגורות הכל נשמע עמום).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אכן האוזניות עם הביטול רעשים של BOSE מצויינות,אבל כמה דברים לגביהן:

1.הביטול רעשים האקטיבי מיועד למי שנוסע ברכבת\אוטובוס או טס במטוס, לשימוש בייתי נראה לי שזה יהיה מיותר.

2.בהמשך לסעיף הראשון, אם תמצא איפה אפשר לקנות את האוזניות של BOSE עם הביטול רעשים האקטיבי באיזור שקרוב ל-200$ אני מוכן להזמין גם אחת (ובקיצור, מאוד יקרות, מחיר שחוצה את קו ה-400$).

אגב, לא חייב דווקא BOSE, גם לפנסוניק יש אוזנייה אטומה עם ביטול רעשים אקטיבי, היא זולה יותר.

הדגמים של BOSE (מבטלי הרעש) עולים 330 ו400 יורו פה.

הפשוטים יותר 175 145 יורו.

אני בטוח שב EBAY המצב יהיה יותר טוב.

בכל מקרה AKG מצויינות גם כן ואני לא רואה סיבה ללכת על יותר מזה (בהתבסס על הדרישות).

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אכן בתור אוזניות למוסיקה בצורה קלילה וללא התעסקות של הרבה שעות / סביבה סופר בעייתית / עבודה מקצועית - אכן הK26/414 או הK24/412 - מתאימות בול (ב90% מהמקרים) ומהוות תמורה פנטסטית לכסף.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מצטרף להמלצה על AKG. לי יש דגם שנקרא 44K ואני מאוד מאוד מרוצה.

יש לי גם את הדגם K26P אחלה אוזניות, אבל יותר לוחצות על הראש, ואני לכן, מעדיף את ה44K.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תודה לכם על ההמלצות.

אוזניות אלחוטיות אני לא פוסל על הסף, אבל האמת היא שלרוב אני יושב קרוב למקור האודיו כך שאין לי צורך של ממש באלחוט. עם המחיר של אוזניה אלחוטית איכותית גבוה יותר ובנוסף יש רעש רקע - אני מעדיף לוותר. אחת הסיבות שאני מחפש אוזניות סגורות היא לבודד את עצמי מרעשי רקע. שימושי ביותר בזמן למידה למבחנים במתמטיקה :lol:

אני אגרור את עצמי לסנטר בקרוב כדי לבדוק בכלי זמר ושות' איך האוזניות מרגישות עלי.

ferez: ראיתי את ההמלצה שלך על האוזניות האלו בשרשור קודם ואפילו מצאתי אותן באיביי. נראות לא רע, אבל לא מצאתי יותר מדי ביקורות עליהן ברשת. איך הן מבחינת נוחות? עמידות? בידוד מהסביבה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי,

נוחות - אישית הייתי נותן 7.5.

הן נוחות מאוד אבל אחרי מספר שעות של האזנה בהם טיפה כואב לי בחלק העליון החיצוני של האוזן, יכול להיות שזה רק אצלי כי אני קצת פייפר :D

עמידות - הן בנויות טוב, גם בביקורות שלפני הקנייה קראתי שאיכות ההרכבה טובה. בקיצור, הן מרגישות מוצקות והטקסטורה עליהן מרגישה איכותית ולא זולה.

בידוד - מבחינתי, הן מבודדות כמעט מושלם. כשאני איתם אני מנותק מהסביבה.

אני שוב אציין שהפיצ'ר שהכי הלהיב אותי בהן הוא הפרדת הסטיראו המטורפת שיש להן. אני אישית עוד לא שמעתי רמה כזאת של הפרדת סטריאו.

לשיקולך :)

פורסם

בתור מוסיקאי שעובד מכל האוזניות שבחנתי אני ממליץ על AKG זה אוזניות מאוד מקצועיות , בכל תחנת רדיו כל אולפן שהוא והם גם מאוד מאוד עמידות .

לי אישית יש בבית את הK270 STUDIO כבר למעלה מ 5 שנים .

• תוכן חדש...