Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה!

היום, אחרי 2 תדלוקים מלאים בביודיזל, החלפתי את הפילטר סולר.

אתם לא מאמינים איזה גועל נפש הצטבר לי בפילטר סולר וכל מיני לכלוכים שחורים כאלה וחלודה ואלוהים *** לא תישא שם אלוהיך לשווא *** יודע מה עוד יש שם.

לקחתי את הפילטר למוסך (מיצובישי מוטורס בחולון) והבחור היה בהלם! מסתבר שהוא מכיר את הביודיזל ואת התכונות הטובות שלו והוא אמר שכל החרא הזה שיצא זה בגלל שהסולר בתחנות דלק לא נקי, הוא גם סיפר לי שיש המון כלי רכב חדשים! שלא עוברים את בדיקת העשן בטסט בגלל הסולר ... מסתבר שאנחנו אוכלים חרא *** אוכלים חרא = נושמים אויר מזוהם ***בלי לדעת בכלל והנזק לרכב הוא לאורך זמן אבל זה חבל...

אל תתדלקו בסולר זול מידי! ואם יש לכם איפה לשים מיכל אז אני ממש ממליץ לעבור לביודיזל! זה מדהים הרכב הפסיק לעשן לגמרי!

אני מדביק את הדוושה ואין אפילו טיפת עשן שחור! (רק ריח של מסעדת דגים :)

אני נותן גג 5 שנים שאנשים יפסיקו להתשמש בסולר רגיל ויעברו לביודיזל...

פורסם

אני חייב לדווח גם על תופעות לוואי של ביו-דיזל.

אחרי חודש עם ביו דיזל האוטו סחב הרבה פחות טוב כי אני העליתי 15 קילו.

אתם יודעים מה זה כל הזמן לנהוג עם ריח של מק'דונלד באוטו?:twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי התיאור שלך לא ניתן להבין מאיפה הלכלוך האם הוא נוצר עקב שני תדלוקים בביו דיזל או בגלל תדלוקים בסולר רגיל.

זה שהריח טוב יותר זה ברור. אבל כדי לעשות השוואה נורמלית פחות או יותר צריך לנהוג אותו כמות קילומטרים על סולר וביודיזל ולהשוות את הפילטרים.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אני נותן גג 5 שנים שאנשים יפסיקו להתשמש בסולר רגיל ויעברו לביודיזל...

זה היה קורה תוך 5 שבועות אם היה ניתן לתדלק בתחנת דלק רגילה ולא להזמין אלף ליטר כל פעם במשלוח מיוחד מהצפון הביתה.

פורסם

לא יעברו לביו דיזל כי זה פשוט לא משתלם לא כלכלי ולא הגיוני!

אי אפשר לגדל את כל הסולר שאנחנו צורכים בשדות חקלאיים, פי כמה וכמה כשמדברים על מדינה כמו ישראל.

נפט תמיד יהיה יותר זול, ואח"כ פחם שבתהליכים כימיים ניתן להפוך לנפט. (הליך שנעשה שנים בד"א).

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אפשר באבוהה, וישראל בין המדינות המתקדמות במחקר של הפקת שמן מאצות ומשיחי קיקיון, שגודלים בלי שום השקיה גם בשטחי בור גרועים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אי אפשר לגדל את כל הסולר שאנחנו צורכים בשדות חקלאיים

נכון לפברואר 2009 אי אפשר, בוודאי.

בינתיים, מדענים ברחבי העולם מחפשים שיטה יעילה לייצור ביודיזל -

יש כאלה שמחפשים את הגידול המתאים, ויש כאלה שעסוקים בלהנדס את הבקטריה המתאימה.:-)

(וישראל היא לא מהמדינות המתקדמות במחקר בתחום, לצערי).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מוכר שמן משומש מהמסעדה לחברת פאנדנגו, עד טון בחודש חזק.

כמוני גם מסעדות רבות וגדולות ממני בהרבה, פאנדנגו משתמשת בו (למיטב ידיעתי) עבור מרכיב במזון לחיות.

יתכן שמשתלם יותר להשתמש בו לביודיזל ולהאכיל חיות במשהו יותר יצירתי.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

ואני אגלה לך - כי זה לא הסוף של הזוועה.

תתכונן לסתימות פילטרים מרובות - אני נתקעתי בדרך מאילת עם פילטר סתום.

ניתן להמנע מתקיעה אם שמים לב לדבר הבא - בזמן עמידה בניוטרל, הרכב פתאום מגביר את הטורים בפתאומיות ואז יורד.

זוהי סתימה שהולכת ומתפתחת כתוצאה מכל הג'אנק שהצטבר ברכב והביו דיזל ממיס.

בסופו של דבר החלפתי 4 פילטרים השנה - כדאי מאוד שהפילטרים יהיו מקוריים אחרת יהיה בלגאן (רק לדמיין את כל הזבל הזה עושה את דרכו אל משאבת הדלק).

• תוכן חדש...