Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חברי

בשל תקלה ברכב (מנורות ABS+ESP נדלקות לי סתם ללא סיבה במהלך נסיעה ואז האוטו לא מאיץ=ללא תגובה בגז)

נכנסתי למוסך מורשה צ'מפיון בכדי לבדוק במחשב במוסך המרכזי הכי בטוח

בגופו של עינין מתברר שהתקלה הינה המזרק החשמלי של האינג'יקטור לא תקין (כל מיני סיבות) בשל כך הוא גורם לתקלה בשאר המערכת שקשורה לבעיה.

אמרתי טוב נגיד פניתי למנהל היועץ שרות וביחד פנינו למחסנאי לברר מחיר המזרק החשמלי הנ"ל

לאחר בדיקה המחיר למזרק חדש כמובן מקורי + שנתיים אחריות הינו 2,820 ש"ח לפני מע"מ ועבודה!

לחתליפי המחירי הינו בסביבות 500 ש"ח +/- יותר זול לא משהו משמעותי וכמובן רק 3 חודשי אחריות

שאלתי היא האם ייתכן ויש מוסך או כל משהו אחר שיכול להביא את החלק הנ"ל במחיר יותר זול?

כי הרי זה חלק מקורי אז כל מי שצריך להביא כזה חייב לפנות ליבואן לא?

מה לעשות לדעכתם רק היבואן או שיש איך לטפל בבעיה

אני אשמח לעזרתכם חבל ולא הכי יש לי להוציא סכום כזה כרגע

*נציין דגם הרכב ופרטים: האודי A-6 שנת ייצור 2001 מנוע TDI2500 V6 אוטומט כמובן

*דגם מנוע : AKE (ע"פ הרשום ברישון הרכב)

בתודה מראש

:roll:

פורסם

את יכולה להשיג את החלק בפירוקיות או להכנס למוסך שמתמחה באודי ולבקש שירכיבו לך חלק משומש (הם יביאו את החלק מפירוקייה) בנוסף אם יש לך ידע מספיק את יכולה לנסות לחפש את החלק באיביי , הבעיה היא שחלק מאיביי הוא ללא אחריות ואם הוא מקולקל תצטרכי לשלוח אותו בחזרה ולקבל חלופי.

בכל מקרה הייתי מייעץ לך לקבל חוות דעת נוספת מחבר הפורום בעל מוסך רון, שמתמחה באודי ולא פעם פתר בעיות בצורה זולה יותר ממוסך המרכזי, מה גם שלא ברור הקשר בין מזרק דלק למנורת ה ABS

בדוק פה http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&catref=C6&mppfqy=audi+a6+injector&dfsp=32&satitle=audi+a6+injector&sacat=-1%26catref%3DC6&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=ZIP%2FPostal&sabfmts=1&saobfmts=insif&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&fsop=32&fsoo=2

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

איזה נפח ושנה הA6 שלך?

תנסי יותר לפרט, ד"א ESP+ABS זה מערכות שקשורות לבלמים+בקרת יציבות.

אני לא רואה כל כך קשר, בין אינג'קטור של דלק לבין מערכת הבלמים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לא הכי נראה לי שיהיה תחלק בפירוקיות

1. אין המון רכבים כאלה ע"פ מיטב ידיעתי

2. ראיתי היכן החלק נמצא ויושב והעבודה על הפירוק שלו היא לפחות 2-3 שעות למוסכניק מיומן צריך לפרק ממש כמעט חצי מנוע הוא באזור של כל מערכת ההזרקה - הצינור לבד בחוץ אבל המזרק עצמו בתוך מערכת סגורה שיושבת באזור מעט מסובך לפירוק

פורסם

רפי תודה רבה

אני יברר אצל רון ויבקש את חוות דעתו בנוגע לבעיה במזרק (גם ככה אני צריך להיכנס אלו בנוגע לטיפול לרכב)

וגם מ טי.ג"י חלפים אמרו שיבדקו ויחזרו אליי

חוץ מזה המון תודה לחברי הפורום שסייעו ועזור

פורסם

נסי גם אצל פ.י.ב שרותי רכב, הם נמצאים בבני-ברק ממש ליד המרכזי של סקודה.

בעלי הבית הם יוצאי צ'מפיון (מנהל העבודה ויועץ טכני לשעבר במרכזי של אאודי) והם מכירים את הרכב עד רמת הבורג.

לי יש A-6 2.8 V6 ובזמנו הם פתרו לי בעייה רצינית שהמרכזי לא עלה עליה (והחליט שאני צריך להחליף את זה ואת זה וכו')

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...