Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו כבר החלטה מדינית - אבל אסור לפגוע בכושר המיקוח של המדינה ע"י ציור חייל , כילד מסכן .

זה חלק ממחיר הלחימה , כשם שיש הרוגים ולהם משפחות סובלות , ופצועים קשה - אשר סובלים כל יום מחדש

מה הטעם בשחרור מאות ואלפי רוצחים שוב לרחובות ולסיכון אזרחי מדינת ישראל .

הרי החיילים שילמו בגופם כדי לתפוס את הרוצחים הללו .

צריך לשלם מחיר - אבל לא כל מחיר .

אייל .

מסכים איתך אייל,שוב אני אומר,תפקיד לוחם להלחם,אבל אנחנו צריכים לזכור גם שאחד הדברים שמבדילים אותנו מאותם אירגוני טרור היא שלנו יש ערך עליון לחיים,ואנחנו לא צריכים להפקיר לוחמים רק כי "זה חלק ממחיר הלחימה".

הטעם בשחרור אותם מחבלים היא שקודם כל תדאג למה שקורה עכשיו,קודם תדאג לאותו חייל (מסכן,כן,מסכן) שיושב בשבי כמעט 3 שנים, אחרי זה תדאג לאיך תעצור\תחסל את אותם מחבלים שתשחרר.

כאילו שבלי אותם מחבלים שישחררו אנחנו ממש חיים בשוויץ.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידן, אני לא חושב שיש פה מישהוא שלא חושב שמדינת ישראל צריכה לעשות את המירב בכדי לשחרר את שליט, אף אחד כאן לא קורא להפקיר אותו בשבי החמאס ולשכח ממנו (טוב, נו, אולי רוטנברג).

השאלה היחידה היא המחיר.

1400 רוצחים זה יקר לי מידי ואני לא רואה איך אני (או המדינה)יכול להיישיר מבט לעשרות אמהות שכולות עתידיות ולהגיד להן ש"בזמנו זה נראה הגיוני לשחרר 1400 רוצחים".

אם ע"י עמידה איתנה במיקוח אני אוריד את זה ל 400 מחבלים (אפילו אם זה אומר ששליט יהיה עוד חצי שנה בשבי), אני בעד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני בהחלט מסכים איתך שהמחיר יקר, ובעבר (עדיין במקרה שליט) "תג המחיר" היה נמוך יותר.

אני כמוך טוען שכן צריך לעשות משא ומתן,אבל לא ייתכן שיש פה אנשים שקוראים לא לשחרר אסירים ולהשאיר את שליט בשבי, או שבוכים על כך שזה יהיה יקר למשלם המיסים.

פורסם
דורקי תמשיך לחלום שאצדיע לך,אני לא מצדיע לקציני מטה.

מכיוון שאין לעברי הצבאי שום רלוונטיות לדיון, אז גם אין לי כוונה לדון בו ללא הפסק וללא שום שייכות לעניין.

אסתפק באמירה שעשיתי שירות צבאי משמעותי - ושמה לעשות עידן, אתה צריך להצדיע לבכירים ממך.

לסיכום - די לפורום בחבר אחד שהסג"מת עדיין לא חלפה אצלו... :-D

פורסם

dorki אז לא היה לך טלפון סלולרי.

אתה משווה עכשיו בין זה שלא היה לך פלאפון לבין שיחרור חייל מהשבי?

לא צריך להפוך את הדיון למה "לי לא היה" ומה שיש היום, זמנים משתנים וכך גם הטכנולוגיה.

אתה תקבל כבוד על שירותך הצבאי עם פלאפון ובלי.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אוטובוסים מתפוצצים היו בעיקר בשנים 95-96 וסביב שנים אלו, הסיבה שהפיגועים באוטובוסים הצטמצמו, היתה חיסולו של המחבל הנתעב "יחיא עייש" המכונה "המהנדס".

ל'

הם הפיסקו להתפוצץ כי השב"כ וצה"ל התחילו לשתף הרבה יותר פעולה ולכן מצליחים למנוע את רוב הנסיונות, הם ממשיכים לנסות , ואנחנו ממשיכים לנסות לעצור את זה ( וזה עדיין קורה מידי פעם )

בתור אחד שלחם (אני מתכוון אלייך אומי), אתה בטוח יודע שחלק ממה ש"הרגיע" אותך בכל משימה היתה העובדה שיש לך סוג של גב, אם תיפול בשבי יילחמו כדי להביא אותך הביתה.

לא זה מעולם לא הרגיע אותי , הרגיע אותי שסמכתי על החברים למחלקה שלי ( וברור לך למה אני מתכוון).

אז אתה מודע לכך שמאז יוני 2006, אין את הידיעה הזאת לחיילי צה"ל ?

אני מקווה שלעולם לא אדע מה זה להיות בשבי אבל אני חושב שגם לא הייתי רוצה להיות זה שבשביל החיים שלו יהרגו עוד עשרות חיילים .

כי הפכנו למדינה של "כן,אבל אם נשלם כדי להחזיר אותם,זו תיהפך לשיטה".

אתה יודע בדיוק כמוני איך היית רוצה להשתחרר , ואני מאמין שבדיוק כמוני אתה מוכן לשחרר אותו ככה ...

ומה, היום חטיפות חיילים זו לא שיטה ? מה, המצאנו את הגלגל ?

נכון זאת שיטה כי אנחנו משלמים בלי חשבון

חטיפות חיילים ולקיחת חיילים בשבי מוכרות עוד מתקופת מלחמת העולם הראשונה, ואני אפילו לא רוצה ללכת איתך יותר רחוק בדפי ההיסטוריה.

יש המון הבדל בין שבי לחטיפה , שבי זה מצב שקורה תוך כדי קרב , חטיפה זה משהו שמתוכנן מראש, הם לא יוציאו משאבים על זה אם זה לא יצדיק את עצמו .

זה שלא תעשה מיקוח לא ימנע את החטיפה הבאה,ולהיפך,זה יעשה לך יותר נזק לאורך זמן,כי אירגוני הטרור יודעים טוב מאוד שלישראלים כואב כאשר חייל נופל, ומצד שנים הורים לנערים מתבגרים יסרבו לשלוח אותם ליחידות קרביות משום שידעו שאם חלילה יפלו בשבי,המדינה לא תקיים משא ומתן כדי להשיבם.

ואתה באמת חושב שאמאל'ה יושבת בבית וחושבת , מילא הוא ימות שם בגולני , אבל הוא עלול להיחטף .....

מי ששולח את הבן שלו לקרבי עושה את זה מתוך אידאולוגיה הרבה יותר עמוקה, ככה אני מקווה לפחות .

טירונות בבה"ד 13 קדומים במשטרה צבאית.

לאחר מכן סוהר משטרה צבאית בכלא קציעות בדרום (אנצר) כלא של מחבלים (למי שמכיר)

בהמשך עברתי לאוגדה 252 ולסיום השירות בחיל האוויר בס"א 18 .

אני תמיד ידעתי שהייתי באיזור קציעות בדרום מקום מבודד ורחוק מאוד שתמיד צריך להיות בכוננות ושתמיד איזה מחבל יכול לחטוף מישהו.

צר לי מאוד על גלעד שליט ומקווה שישחררו אותו אבל רק תמורת אסירות וללא רוצחים שטבחו יהודים .

אני באמת לא מצליח להבין מאיפה יש לך את החוצפה לנסות להצטייר כאילו חטיפה רחפה מעל ראשך במהלך השירות הצבאי , וכאילו אתה יכול לשפוט חייל זה או אחר במצב קרב , אני במקומך הייתי יושב בשקט או לפחות אומר שזו דעתי בלי קשר למה עשיתי .

יש לך את החוצפה לשפוט את גלעד אם הוא נלחם או לא ? ראית פעם שלושה חברים מתים לך בבום ? מי אתה ומה אתה ??

כמו שאמרו לפני אתה קטן ממש קטן

1

אחת החולות הרעות בחברה הישראלית בשנים האחרונות היא הפסקת ההסתכלות על חיילים בתור לוחמים אלא בתור הילדים שלנו שאתמול עשו קקי בסיר והנה פתאום הם במדים.

צבא תפקידו להלחם!

חיילים תפקידם להילחם בקרב!

במהלך הלחימה חיילים עלולים להיהרג, להיפצע וליפול בשבי!

זאת דרכו של עולם מאז שאיזה קוף התחיל ללכת זקוף ופינה יד בשביל הרים מקל על חיה אחרת.

אין דבר יותר נכון מזה

4. אם אני זוכר נכון, שם הסרט הוא "בחורים טובים" עם טום קרוז וג'ק ניקולסון.

וגם זה נכון

אני כאזרח שמשרת במילואים מוכן בכל רגע נתון לצאת מהבית למלחמה שמטרתה להחזיר אותו , עשיתי את זה ב2006 כשפירקתי מזוודה לחו"ל ארזתי תיק למלחמה ובשמונה בבוקר במקום להיות בנתב"ג הייתי בימ"ח .

אין לי לב או פרצוף לקבוע מהו מחיר יקר או לא , אני כן חושב שהגיע הזמן לשנות שיטה ב180 מעלות , את ההצהרה האישית שלי בנושא יודעים הורי(שתומכים בה) חברי לנשק ולא מעט מכרים , היא גם כתובה בפורום פרש .

אין לצה"ל בעיה להתמודד עם עוד 1400 מחבלים בפוטנציה , במיוחד שכל השמות שלהם ידועים לנו , יש לי בעיה שתוך שנה שנתיים יהיה עוד גלעד שליט , כי זה פשוט מצליח להם .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מכיוון שאין לעברי הצבאי שום רלוונטיות לדיון, אז גם אין לי כוונה לדון בו ללא הפסק וללא שום שייכות לעניין.

אסתפק באמירה שעשיתי שירות צבאי משמעותי - ושמה לעשות עידן, אתה צריך להצדיע לבכירים ממך.

אתה זה שביקש הצדעה...

בסדיר בקושי שמעתי בקשות כאלה....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אין לי לב או פרצוף לקבוע מהו מחיר יקר או לא , אני כן חושב שהגיע הזמן לשנות שיטה ב180 מעלות , את ההצהרה האישית שלי בנושא יודעים הורי(שתומכים בה) חברי לנשק ולא מעט מכרים , היא גם כתובה בפורום פרש .

אין לצה"ל בעיה להתמודד עם עוד 1400 מחבלים בפוטנציה , במיוחד שכל השמות שלהם ידועים לנו , יש לי בעיה שתוך שנה שנתיים יהיה עוד גלעד שליט , כי זה פשוט מצליח להם .

קבל ח"ח ! :mm_yeah:

פורסם
אתה זה שביקש הצדעה...

בסדיר בקושי שמעתי בקשות כאלה....

תקרא שוב את השרשור, האמירה הזו נכתבה כתגובה להתבטאות בוטה של חבר פורום שמשום מה סבור שדרגתו הצבאית נותנת לדבריו משקל יתר.

הוא רק שכח שבה"ד 1 הוא בסיס גדול ושיתכן שעוד חברים צעדו על מגרש המסדרים שלו.

פורסם

אני לא יודע באיזה מצב היה גלעד שליט שחטפו אותו .....

בכל מקרה אין להשוות לרון ארד שהיה לוחם אמיתי וצנח ממטוס מתרסק ללא נשק וללא אפשרות להילחם בשטח לבנון.

אתה פשוט אדי%ט.. אין לי מה להוסיף לזה.

פורסם
תקרא שוב את השרשור, האמירה הזו נכתבה כתגובה להתבטאות בוטה של חבר פורום שמשום מה סבור שדרגתו הצבאית נותנת לדבריו משקל יתר.

הוא רק שכח שבה"ד 1 הוא בסיס גדול ושיתכן שעוד חברים צעדו על מגרש המסדרים שלו.

אותו חבר פורום (אני) לא היה זה שהכניס את נושא הדרגה הצבאית,מי שסובל מסגמ"ת זה דווקא אתה מר קמ"ט שדורש הצדעות.

שוב אומר, לא מצדיע לקמ"טים.

מעבר לזה, כשציינתי מה עשיתי בצבא זה היה בתגובה לאומי5 שכתב בהודעתו בהתייחס אליי שהוא לא ידע מה עשיתי בצבא, אז כתבתי בכלליות,בלי להכנס לדרגות ובלי לנסות להתנשא מעליו או לבקש ממנו הצדעות,אז צ'ונג,תרגיע ותלמד הבנת הנקרא.

פורסם

ל אומי 5 , אני לא יודע אם אתה מכיר את אזור קציעות אבל מדובר באיזור מדברי עם בדווים ולעמוד שם ב 22:00 בלילה בחושך מפחיד אתה חייב תמיד להיות בהיכון , אני לא אומר שהיחידה של שליט הייתה בשאננות אבל באזור כזה כמו עזה צריך להיות בהיכון .

בכל מקרה קשה לחשוב כמה זמן ומודיעין בוזבזו ומיליארדים של שקלים שהושקעו למצוא את ה 1400 מחבלים ששפכו מיליון ליטר דם יהודי ולשכוח את משפחות הקורבנות והפצועים ולחשוב שהשקט שיש לנו עכשיו יופר בקרוב.

וכמובן שחטיפות נוספות אולי של אזרחים זה רק עניין של זמן על ידי אלו שישתחררו , לא לשכוח שמדובר באנשים היותר "מוכשרים" שלהם.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

רוטנברג רד מהעץ,

קציעות ממוקמת 45 דקות אחרי ב"ש לכיוון שום מקום, גם אם תילך שם ב-2:00 בלילה כשרק תחתונים לגופך, המקסימום שיוכל לקרות זה שתתקרר כי קר.

יש שם בערך 7000 בסיסים באיזור הזה,כך שאולי בעצם אתה עלול להפגע שם מכדור (צה"לי) טועה.

ממחבל לא תמות שם כנראה.

אין לך מה להיות שם בהיכון, הבדואים שם לא מתקרבים לחיילים,הכי קרוב שיצא לנו "להתקל" איתם היה כשניסו לגנוב לנו תחמושת מהבונקר, גם אז הספיק להם לשמוע "שיקשוק" של הנשק כדי להתחפף עם הטרקטורונים שלהם.

פורסם

צריך להחזיר להם חייל אחד בדרגה של גלעד שליט ולא אלפי רוצחים,

חייל תמורת חייל גנרל תמורת גנרל.

או שיחזירו להם גופות של מחבלים,

נמאס כבר שאנחנו צריכים לשלם מחיר כבד , ונמצאים בחוסר וודאות מוחלט מה המצב של השבויים שלנו, כמו שהיה כשהחזירו את גופות חיילי המילואים, אתם זוכרים איך נסראללה צחק? כששאלו אותו אם הם חיים או מתים אז הוא צחק ואמר תכף תדעו , עד הרגע האחרון הוא זרע תקוות שווא במשפחות.

עושים צחוק מהמדינה שלנו, "בלבנון שמחה בישראל אבל",

היה צריך להחזיר להם את סמיר קונטאר בארון מתים או להחזיר אותו נכה אחרי התעללות שמתי שילך ברחוב ומתי שיפגש עם החברים המחבלים שלו , אז הם יראו את הצלקות שיש לבן אדם הזה על הגוף ויחשבו פעמיים אם להתעסק עם היהודים,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...