Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מחלקת עסקים בלופטהנסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. יש טיסות בהן הביזנס הוא תיירים ללא נוסע לידך, מה שלא ממש משאיר מקום.

ב. אני שותה מעט מאוד אלכוהול (בטיסות ובכלל), ומעדיף שמפניה + בלאדי מרי בטיסה שלי, אם אפשר לבחור.

ג. סבלתי בעבר מפריצת דיסק כך שגם ארבע שעות (3.5 זה למינכן) בתיירים זה לא הכי נוח לי.

ואם אני משלם מחיר כפול, אני מעדיף לקבל גם תמורה כפולה, בגלל זה שאלתי.

אגב, שקט אי אפשר להבטיח במחלקת תיירים, וודאי לא בתקופת משלחות הנוער לגרמניה והסביבה... (מסיבות מוצדקות בפני עצמן).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הטיסה היא לפרנקפורט, כנראה 747-400.

ללופטהאנזה מחלקת עסקים נעימה ונחמדה אבל נהנתי יותר באל על.

אין מה לעשות, באל על התחושה מעט יותר חמימה וביתית ובמחלקת עסקים משתדלים לא לחשוף את הפן הישראלי יתר על המידה.

בקיצור - :mm_yeah: לאל על!

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

אגב, שקט אי אפשר להבטיח במחלקת תיירים, וודאי לא בתקופת משלחות הנוער לגרמניה והסביבה... (מסיבות מוצדקות בפני עצמן).

משלחות הנוער טסות לפולין וגם בדרך כלל עם ישראייר או מקסימום אל על.

to finish first first you have to finish

פורסם
ב-A 330 טובה

ב- 340-600 מעולה

מכיסך /על מיילים שלך ? שווה רק לטיסות ארוכות עם מעבר בלאונג' המעולה בפרנקפורט.

מכיס המשרד שלי (שלי ושל עוד שותף), אבל חשוב משום שאנו טסים לעבוד.

פורסם

לא יודע מה ההתלהבות מהלאונג' עסקים בשדות התעופה השונים, סה"כ מגישים אוכל בינוני ופשוט,קצת שתייה,קצת נשנושים, עיתונים וכו', בטח ובטח לא איזה משהו מיוחד,ברוב המקרים אני מעדיף לחטוף משהו בבורגר קינג בשדות התעופה מאשר לבקר בלאונג' עסקים.

לגבי מחלקת עסקים בלופטהנזה לא יצא לי לטוס, אבל לגבי זו של אל על יצא, הם שיפרו אותה משמעותית,יש יותר מרחב ואוכל לא רע.

ואגב, למי שסובל מהאוכל בטיסות עם חברות זרות, תזמינו מראש ארוחה כשרה, בלי קשר לאם אתם שומרים כשרות או לא, מבטיח לכם ששאר הנוסעים ייקנאו בכם (הארוחות הכשרות מגיעות במגש ענק עם מבחר הרבה יותר גדול ושווה מאשר שאר המנות).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא תמיד יש זמן בין הטיסה לפגישות ולהיפך. בכל מקרה, גם בלאונג' של קונטיננטל בניו-ג'רסי יש מקלחות, רק שאף פעם לא השתמשתי בהן. מה שחשוב זה בעיקר מקום להירגע בו בשקט, עם בר נחמד ונשנושים. בשביל אוכל ממש באמת עדיף לחפש מחוץ ללאונג', אם כי זה של אל על משמעותית יותר מזין מזה של שאר החברות (בנתב"ג).

פורסם

אין מה להשוות בין אלעל ללופטהנזה - אומנם אלעל שיפרו משמעותית את המחלקות (בעיקר את העסקים), אבל הם עדיין נחותים משמעותית מלופטהנזה (ובריטיש).

מניסיוננו עם אלעל - השירות במחלקות רגילה ועסקים הוא בסדר (לפעמים טוב יותר ולפעמים טוב פחות).

אנחנו משתדלים שלא לטוס איתם.

טריניטי, על איזה תחושה ביתית את מדברת בדיוק?

לטוס באלעל (בעיקר במחלקה הרגילה) דומה בלעמוד בתור בסופר/קופ"ח/Whatever - וזאת ממש לא מחמאה.

מניסיוננו עם לופטהנזה - השירות במחלקת עסקים הוא בדר"כ מעולה (למרות שיש מקרים [בעיקר בטיסות בוקר] שהשירות מעט לקוי ועייף).

השירות במחלקה הרגילה הוא טוב (מהפעמים הבודדות [יחסית] שיצא לי לטוס במחלקה הנ"ל).

וכמובן שאני לא מסתיר את העובדה (שאינה ידועה לכולם) - הכותב הינו בן של עובד לופטהנזה (מזה שנים רבות) :-)

לגבי המטוסים,

A340-300, A330-300 וב-A340-600 יש את מחלקת העסקים החדשה (כבר לא כ"כ חדשה), הכוללת מושבים (מצויינים) של Recaro (הנפתחים למיטה 2 מטר), מסכי LCD גדולים מבעבר וכן הלאה.

לאחרונה (לפני פחות משנה) - מחלקת העסקים החדשה נכנסה גם למטוסי B747-400.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בלי קשר לאם אתם שומרים כשרות או לא, מבטיח לכם ששאר הנוסעים ייקנאו בכם (הארוחות הכשרות מגיעות במגש ענק עם מבחר הרבה יותר גדול ושווה מאשר שאר המנות).

אני מבין שלא יצא לך לטוס בדלתא, אה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מקלחות יש לי גם במלון כשאני יוצא מהטיסה,וגם בדירה כשאני יוצא לשדה התעופה.

כשאתה בקונקשן לכיוון ברזיל או בחזרה מברזיל, המקלחת הזו שווה זהב!

לגבי ה"תחושה הביתית", טסתי בחברות רבות במחלקת עסקים ומנסיוני האישי בלבד, אמנם בחברות אחרות (לופטהנזה, סינגפור, קונטיננטל...) היחס אדיב והשירות מעולה, אבל יש משהו נעים בלבלות טיסה ארוכה עם דיילים ישראלים שאיתם התקשורת מעט פחות פורמלית.

בכל מקרה, לדעתי אין שום הצדקה להפרש במחירים בטיסה קצרה לפרנקפורט.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם
אני מבין שלא יצא לך לטוס בדלתא, אה?

בדלתא לא יצא לי לטוס, מה שכן טסתי בחברות אחרות וטובות (קטאיי פסיפיק, סינגפור וכו') ותמיד הארוחה הכשרה גרמה לשאר הנוסעים להסתכל עלי במבט של "איזה קומבינטור...".

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בכל מקרה, לדעתי אין שום הצדקה להפרש במחירים בטיסה קצרה לפרנקפורט.

טריניטי, הוריי (לדוג') סובלים מבעיות גב - כך שתמיד קיימת העדפה למחלקת עסקים, גם בטיסות קצרות - ההפרש מוצדק (במקרה כזה).

ואגב, לא חסרים דיילים ישראלים בלופטהנזה - משעשע לגמרי :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בדלתא לא יצא לי לטוס, מה שכן טסתי בחברות אחרות וטובות (קטאיי פסיפיק, סינגפור וכו') ותמיד הארוחה הכשרה גרמה לשאר הנוסעים להסתכל עלי במבט של "איזה קומבינטור...".

:wink:

אין ספק שבטיסת החזרה שלי מניו-יורק, הקומבינטור היה זה שהצליח להשיג את המנה הרגילה ולהתחמק מהזוועה העונה לשם "ארוחה כשרה".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...