Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

קראתי פעמיים את ההודאה שלך,שאין בה יותר מידי פרטים,וקשה להסיק ממנה מסקנות,לדעתי,יתכן ורצועת התזמון לא נקראה,אלא קפצה שן או שתיים,או יותר,ואז צריך לפרק ראש מנוע.

ענה על כמה שאלות ויהיה יותר קל להבין:

האם בצג המרכזי המחשב מציג הודעת תקלה עכשיו?

אם אתה יכול לפרק פלג אחד,אחרי כמה ניסיונות הנעה,ולבדוק אם הוא רטוב בדק,זה יסיע

בכלל,קאפה זה לא אוטו לעשות איתו ניסיונות ,זה רכב שיש לו כל מיני "מחלות" שלבעל מקצוע שאין ניסיון רב איתו יהיה קשה מאוד לגלות.

בהצלחה,אורן

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחשב לא מראה על שום תקלה ולא רושם כלום.

בקשר לפירוק פלאג היום אני יעשה את זה ויבדוק עם הפלאגים רטובים באמת,

אורן יכל להיות שזה קשור לחיישן הקרנק?

bmw-530i 3.0L

• ספונסר פורום
פורסם

לא,אין קשר לחיישן קרנק.

לדעתי קפץ הטיימינג או נקרעה הרצועה של הבלנסר והקפיצה את הטיימינג.

אורן

• ספונסר פורום
פורסם

אתה יכול לפרק 2 ברגים של מכסה התזמון ולראות אם רצועת גלי ההינע קרועה,כדי לבדוק אם הטיימינג במקום תצטרך לגרור את הרכב למוסך,בכלל אני ממליץ לך לא לנסות לפרק בעצמך או להתעסק בכלל עם הרכב הזה ורק מתוך דאגה ועצה תמימה,המון בעלי מקצוע מהשורה הראשונה הסתבכו עם רכבים כאלו(כולל אותי,עד שלמדתי להכיר את כל המחלות),והסיכוי שתפתור את הבעיה בעצמך שואף לאפס.

בברכה,אורן

פורסם

אוקי. אני יהיה איתך בקשר אם לא אסתדר אני יגרור את הרכב אלייך גם כדיי לסדר את החיישן.

תודה רבה בנתיים.

bmw-530i 3.0L

פורסם

אורן עסיתי כמו שאמרתה ניסיתי כמה פעמים להתניע הוצאתי פלאג פלאג וכולם היו יבשים.{יש בכולם ניצוץ}.

וגלגל הדיזים או איך שקוראים לזה כן מסתובב.

עוד משהו כשהאוטו היה טוב ההיתי פותח חצי סויץ ושומע כמו זימזום אולי מהמשאבת דלק אין לי מושג,

עכשיו אין את הזימזום הזה מישהו יודע מזה?

bmw-530i 3.0L

פורסם

יכול להיות שבאמת הלכה המשאבה, תבדוק פיוזים, תגיע אליה היא בבגז' ממש צמוד למשענת גב ותבדוק עם מנורת ביקורת שמגיע מתח לקונקטור בזמן פתיחת סוויץ.

• ספונסר פורום
פורסם

משאבת הדלק נמצאת בבגאז,צריך לפרק את מכסה הפח השחור שמתחת לשטיח בעזרת בוקסה 7 מ"מ,ותזיהר כאשר את נוגע במשאבה,צינורות הדלק שבירים..

אורן

פורסם

ראשית, כדאי לבדוק אם מתג האינרציה לא קפץ וקל לעשות זאת בלחיצת אצבע (הוא מנתק מש' הדלק בזמן תאונה חזקה או התהפכות).

איני זוכר היכן הוא נמצא (בדרך כלל בצד של כסא הנהג) ואולי אורן יודע את מיקומו המדויק.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...