Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כמעט קניתי לאבא שלי. בחנויות "ג'נטלמן". לא משו יותר מדי מקצועי אבל אני מאמין שזה יעשה את העבודה.

אתה מקבל שם ידית כזאת לסכין, מברשת של הקצף גילוח, כוס/קערה ומתקן שמחזיק הכל.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חודשיים שלושה לסכין ?

קניתי בגיל 17 (היום 26 ) חבילת מבצע של ג'ילט של 16 סכינים עוד לא סיימתי שמונה מהן .

(חדי עין יכולו להבין בתמונת הסימלון למה...)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מצטרף להמלצה - גילוח רק אחרי מקלחת חמה.

אני לא דוגמה לשום דבר, אבל לא מצאתי שום סיבה להתקדם

למשהו שהוא מעבר ל-MACH3. עד שנגמרת לי חבילה עוברים חודשים.

פס לבן זה משהו שלא אמורים לחצות במהלך עקיפה,

מה הקשר לסכיני גילוח?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני כבר 3 חודשים כמעט לא ראיתי סכין גילוח.

מבחינתי, עד שאדרש לגילוח (נניח מקום עבודה קבוע ומסודר אחרי שאני אסיים את התואר) או אירוע כלשהו שיהיה (גם אז לא בטוח) אני לא נוגע יותר בסכינים, הכל בזכות זה:

P99969.jpg

מאסתי בכל הסכינים למינהם..שונא להתגלח!

פורסם

הרעיון של מקלחת/מים חמים על הפנים זה פשוט לרכך את הזיפים.

להב של ג'ילט רוטט (שהוצעתי לו את הבטריה, זה מעצבן על הבוקר) מחזיק לי כ-3/4 חודשים. גילוח כל יומיים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
שאלה המליון דולר היא ,האם אתה מגלח עם אותה סכין רק את הפנים או ש?:lol:

לא כולם כמוך עושים גם ב-ש... :twisted:

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עברתי לשיק קוואטרו טיטניום (גרמניה) - רוצה להודיע לכם שהוא שם בכיס הקטן את ג'ילט - גילוח חלק יותר והסכין מחזיק זמן רב יותר בעלות זולה יותר.

ויש לי ג'ילט פיוזן ומאך 3

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

בתור אחד שמתהדר בקרחת מבהיקה,סכין מאך 3 שעובד פעמיים בשבוע על כל הפנים והראש מחזיק אצלי כחודש ,כמובן שהפס הלבן לא מהווה אינדיקציה לכלום,אני מניח שבגילוח רק של הפנים הוא היה מחזיק כחודשיים שלושה כפי שכבר רשמו לפני.

פעם ראיתי תוכנית בערוץ 8 שבה דיברו על גילוח בסכין ומישהו בכיר מאוד בג'ילט אמר שהסכין מהווה רק 30% מגילוח איכותי, ג'ל או קצף הגילוח חשובים הרבה יותר לקבלת גילוח נעים ואיכותי ולכן השאלה לפותח השרשור היא באיזה חומר סיכה(ולא מה שעלה ל80% כאן בראש) אתה משתמש לגילוח,אולי שם הבעיה.

פורסם
אני כבר 3 חודשים כמעט לא ראיתי סכין גילוח.

מבחינתי, עד שאדרש לגילוח (נניח מקום עבודה קבוע ומסודר אחרי שאני אסיים את התואר) או אירוע כלשהו שיהיה (גם אז לא בטוח) אני לא נוגע יותר בסכינים, הכל בזכות זה:

P99969.jpg

מאסתי בכל הסכינים למינהם..שונא להתגלח!

עזוב גילוח איך היה אלגברה?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בגילוח הראשון מעבירים את הסכין בצורה כזאת

shavediag1.gif

לאחר מכן עושים סיבוב בצורה הזאת

shavediag2.gif

ואחרי זה מקלחת חמה + סבון פנים עם פילינג עדין ולאחר המקלחת קרם פנים.

• תוכן חדש...