Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עזוב גילוח איך היה אלגברה?

שואה גרעינית..עדיף כבר להתגלח כל יום עם סכין מאשר ללמוד ולהיבחן לדבר הזה.

כבר התחלתי לחפש וקטורים בתמונה שהעלו 2 הודעות לפני.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בגילוח הראשון מעבירים את הסכין בצורה כזאת

shavediag1.gif

לאחר מכן עושים סיבוב בצורה הזאת

shavediag2.gif

ואחרי זה מקלחת חמה + סבון פנים עם פילינג עדין ולאחר המקלחת קרם פנים.

אתה יודע איזה זקן יצמח לי עד שאצליח להתגלח לפי השרטוט הזה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מתגלח עם הסכין של ג'ילט (זה עם ה 3 להבים), מברשת וקרם גילוח מהסופר.

מישהו יכול להמליץ על מקום בארץ שאפשר לקנות מברשת וקרם גילוח במחירים "שפויים" יחסית?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ebay יוצא בערך 80 אחוז הנחה ממחירים בחנויות.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

יצא לי להיות בארה"ב כשיצא המאך 3 Power בזמנו ואח"כ הפיוז'ן, כך שקיבלתי תשומת לב כשהייתי מתגלח במלתחות של חדר כושר עם סכינים שעוד לא הכירו אז בארץ.

את האמת? סתם חארטה. לפני כמה זמן גיליתי ששכחתי באוטו את הסכין הקבוע, חיפשתי ומצאתי בארון סכין כפול ישן מאוד. הוא עשה בדיוק את אותה העבודה.

כמו שנאמר פה, לא כל עור הוא אותו הדבר ויתכן אפילו שסכין יחיד יעשה עבודה טובה יותר מסכין משולש ומחומש, שהלהב הראשון בהם מגלח, הלהבים הבאים סתן מגרים את העור.

לגבי השרטוט ששמו פה - אני גיליתי שבניגוד לשרטוט, אם את האיזור בין הצוואר לסנטר אני מגלח מכיוון הצוואר ולא מכיוון הסנטר, אני נמנע מהאדמומיות שפעם סבלתי ממנה. אם עדיין יש אדמומיות, מומלץ לשים סאבוקאלם. לא זול, אבל עושה את העבודה.

רק לפני שבוע ראיתי את הפרסומת של ג'ילט ואז פעם ראשונה שמתי לב לפס הכחול. אני חושב שאת הסכין שבלוקר בחדר כושר לא החלפתי כבר איזה חצי שנה (והבטריה נגמרה ממזמן). אחרי האימון אני עושה מקלחת קצרה, נכנס לסאונה ואז יוצא ישר ומתגלח. כשעור הפנים כל כך לוהט, גם סכין קצבים או מקל של ארטיק יעשו את העבודה.

בכל מקרה, המחירים של ג'ילט בארץ מטורפים (גם של הדיאודורנט ג'ל החביב עלי), עקב המונופול שהיה ליבואן שסטוביץ ועבר לאחרונה למישהו אחר. מי שאין לו איך להביא מחו"ל, שיקנה משהו אחר.

מכיוון שאני לא נוסע בקרוב לארה"ב, אשמח אם מי שמזמין באי-ביי ייתן המלצות למוכרים.

פורסם

ליאוניד - חבל מאוד שאתה לא רוצה להתגלח עם מכונה.

וזה מהסיבות הבאות:

1. הסכינים של המכונה, מחליפים אותם פעם בשנה. וזה רק אם אתה מתגרזן על המכונה כאילו אין מחר.

2. בעניין הדיוק - יש למכונה טרימר, שהוא מיני מכונת תספורת לזקן, פיאות ושאר מקומות שעירים.:lol:

3. הגילוח על יבש - מה שגורם לך לחסוך במים, בקצף גילוח, ושאר מריעין בישין.

אני אישית מתגלח עם מכונה של פיליפס HQ8140 - מצויינת בכל קנה מידה. לא פוצעת, אמפיבית (ניתנת לשטיפה תחת זרם מים) וממש מחליקה את העור.

מומלצת,

רועי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אכן כן.

זו מכונה בת #^#$^ , עם 3 להבים בכל סכין (קטרים שונים), מגלחת בקלי קלות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...