Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[פיאט אונו 1994, 1.4 ies] נזילת מים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב היום התחמם לי - ושמתי לב לנזילת מים מהאיזור האחורי של המנוע - הרכב התחמם ממש לאחר 3 דקות נסיעה.

בגלל השעה המאוחרת והחשיכה שהקדימה להגיע - לא יכלתי לאתר את המקור .

נראה כאילו המים יורדים מתחת לסעפת הפליטה.

מה יכול להיות מקור הנזילה ?

פורסם

במקום הזה פחות או יותר נמצאים הצינורות שמובילים אל רדיאטור החימום הפנימי.

במידה והרדיאטור הנ"ל נותק- בדוק האם אטמו את החיבורים כמו שצריך.

במידה ולא נותק- יכול להיות חור בצינור (2 צינורות).

בעיקרון אתה תיאלץ להגיע למוסך לבדיקת לחץ למערכת הקירור- אצלי היתה נזילה מצינור רדיאטור עליון ולא עליתי עליה אלא רק בבדיקת לחץ.

פורסם

במנוע הזה יש צינור מתכת ארוך, שרץ מתחת לסעפות, ומתחבר למשאבת מיים.

אולי הנזילה ממנו.

פורסם

תודה רבה על התייחסותכם, כפי שזה נראה, המים יוצאים ממש מתחת לסעפת הפליטה - כך שאני מניח שמדובר בצינור המתכת.

האם יש צורך בפירוק מלא של הסעפת על מנת להגיע אליו ?

פורסם

דרך עגב גם בסעפת יניקה עצמה יש מעבר מים,אצלי בפג'ו הייתה נזילה מסעפת עצמה והייתי צריך לפרק סעפת להחליף אטמים ואז זה הסתדר

פורסם

buki - קלעת בול ! :-)

הצינור נוזל מהחיבור שלו אל גב משאבת המים .

למישהו יש ניסיון עם פירוק הצינור הזה ?

כפי שזה נראה, בשביל להגיע מלמעלה חייבים במינימום לפרק את סעפת הפליטה ואולי גם יחידת ההזרקה.

מלמטה נראית גישה מוגבלת .

מישהו יכול לשפוך קצת אור לפני שאני גורר למוסך ?

פורסם

אין צורך בלפרק שום סעפת אפשר לפרק מילמתה 2 ברגי 13

רק שים אטם וסיליקון כמו שצריך.

אם יש לך סט בוקסות 1/4 תשמש בהם אם בוקסה 13 ועם מאריך ארוך

פורסם

נכון מאוד ,הונדה צודק.הבנתי שזה צינור כמו בטמפרה,אז בוקסה ותחבר יחד את כול המאריכים בסט.40 ס"מ ואני מקוה שאתה רזה מספיק כדאי להשחיל יד עים המאריך ובשיטה עיורת לכוון למקום את הבוקסה ,לפרק ,להוציא,לנקות טוב ועים סכין יפנית,לימרוח RTV על האטם בשני הצדדים להשחיל הכול יחד, ועים הבוקסה להרכיב חזרה.

פורסם

תודה רבה חברים .

אני אלך לרכוש בוקים כדי להגביה את הרכב.

אגב, האם מדובר באטם "נייר\קרטון" או שמא ניתן להסתפק בRTV?

פורסם

אין צורך בבוקים

אתה צריך לעשות השחלה עיוורת עשיתי את זה כבר אם כבר יש לך ניסיון בהשחלה עיוורת הרווחת וגם אם לא אז עכשיו יהיה לך ואז תרוויח....

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

• תוכן חדש...