Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתאר לעצמי גם שמי שהגיב פה בדיון נוהג לסנוור אנשים שנוהגים בנתיב השמאלי עד שירדו לנתיב ימינה באופן קבוע.

נכון!

אני לא צריך אותך בשביל לדעת באיזה מהירות לנסוע, אבל אני לא מוכן לעבור עבירת תנועה (עקיפה מימין) בגללך.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצחיק, או עצוב, אבל אלה שנוסעים על מאה או 90, בטוחים בגלל שהם כל כך מהירים שזה כבר המקסימום שמותר, אז זכותם להתנחל בשמאלי ואלה שנוסעים על 140 ורואים שיש מישהו מהיר מהם, מיד מפנים לו את הדרך.

כנראה שמי שאוהב לנהוג, אוהב גם לכבד את שאר הסובבים אותו על הכביש

ומי שרואה בנהיגה כזמן מת, או זמן מעולה לשיחות נפש בטלפון, לא ממש שש לחשוב על אנשים אחרים מלבדו בכביש.

(ההודעה נכתבה בכלליות, בכל כלל יש יוצא מן הכלל, אני בטוחה שאתם יוצאים מן הכלל, כל אחד ואחד ממכם)

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אהבתי את שתי התגובות מעליי +2:mm_yeah:.

piposh אם יש לך בעיה שמסנוורים אותך כל הזמן, למה אתה נוסע בשמאלי, הרי כול מי שנוסע בנתיב הימני נוסע 90.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אני בעד שלילת רישיון למתנחלי הנתיב השמאלי.

באוטובאן בגרמניה, למבורגיני שסיימה לעקוף אותי בסביבות ה280 קמ"ש מיד עברה לנתיב הימני לפני שאיזו בוגאטי חולפת ב330 קמ"ש על פניה - גם מטוס סילון לא יהיה בנתיב השמאלי מעבר לעקיפה.

באמריקה כל התאוריה מבוססת על משפט מחץ אחד - DO NOT INDUCE ROAD RAGE - (לא לעורר/לעודד/לגרום זעם בכביש)

זה המשפט שפותח וסוגר את חוברת התאוריה (ומופיע עוד הרבה בחוברת) כיוון שהם מזמן הבינו שכל נהג שנחסם בנתיב שמאל בגלל איזה פוסתם (הגרסה הגברית לפוסטמה - בכדי לא לפגוע בחברות הפורום) מת, או נחתך ע"י טיפשעשרה מתלהב או עוצבן בצורה זו או אחרת ע"י נהגים בכביש - מועד יותר (בעכבות עצבים) להתפרע או "ללמד לקח" את הגורם ובכך להגביר את הסיכון לתאונת דרכים.

חוסר כישרון ויכולות נהיגה צריך לגרור שלילת רישיון או לפחות איסור לנוע בכבישים בין עירוניים.

Piposh כתב:

אני מתאר לעצמי גם שמי שהגיב פה בדיון נוהג לסנוור אנשים שנוהגים בנתיב השמאלי עד שירדו לנתיב ימינה באופן קבוע.

כל מי שנוסע בנתיב שמאל בגלל שעוד 15 ק"מ יש פניה שמאלה שהוא צריך לקחת - היאורה השליכהו

כבר חתמתי...

פורסם

אני מתאר לעצמי גם שמי שהגיב פה בדיון נוהג לסנוור אנשים שנוהגים בנתיב השמאלי ולהידבק להם לתחת עד שירדו לנתיב ימינה באופן קבוע.

ואני לא מסנוורת באופן קבוע, אני מהבהבת :twisted:

פורסם

הבהבוב לא עוזר.

לאחר מספר הבהובים אתה קולט שהנהג שלפניך ראה אותך, אך אין לו שום כוונה לזוז מהנתיב השמאלי. הרי הוא נוסע (עלק) כחוק במהירות החוקית.

מעניין שאת המהירות החוקית הם יודעים לציין גם מתוך שינה, את החוק שהנתיב השמאלי מיועד רק לעקיפה הם שכחו.

לי אישית יצא לקבל דו"ח על עקיפה מצד ימין, והמצחיק (או המעציב, תלוי השקפת המבט) שלא עברתי אפילו את המהירות המותרת גם לא החוקית, וגם לא את שבהתאם לתנאי הדרך (כביש 20 תנועה דלילה למדיי).

פשוט בנתיב השני מימין נסע נהג במהירות של 85 קמ"ש ומשמאלו עקף אותו נהג במהירות של 85.1 קמ"ש. ושניהם מתעלמים מתחנוני (איתותי).

ביצעתי עקיפה מימין, מודה עברתי שני נתיבים ימינה כדי לעקוף וקבלתי דו"ח.

הפתרון ( לא שאני עושה אותו :wink: ), הוא בדיוק מה שציין פיפוש בתור גורם מפריע לנהג ה"עצל"

הדלקת אורות גבוהים ואורות ערפל. התקרבות לרכב לפניך, תוך כדי סטייה מאוד ימינה על מנת שהאורות הגבוהים יקלטו במראת הצד.

אם אחרי זמן סביר, גם זה לא עוזר, אין ברירה ולעקוף מימין.

פורסם

הבעיה היא בנהיגה במשך היום

האורות לא ממש מפריעים לנהג מקדימה, וצפירה גם לא תפריע לו כמו אורות גבוהים

ואז אין ברירה אלא לעקוף מימין.

Toyota Yaris TS

פורסם

לא פעם ולא פעמיים נתקלתי בחכמולוג/ית שנוסע/ת בשמאלי על 90 שדאגו להחזיר לי סינוור בעזרת הפנס ערפל האחורי ברכבם :shock:, לצערי זה המצב כבר המון זמן בכבישים המהירים ולא נראה שזה לקראת שינוי.

TDI my ass . . .:evil:

פורסם
אחותי שלחה לי מייל : יש ניידות סמויות וגלויות שתופסות על נסיעה בנתיב השמאלי מעל 40 שניות שלא לצורך 1000 שקל קנס ו 10 נקודות - יש דבר כזה ?

לא ארבעים שניות אבל אם תסע מספיק זמן בשמאלי שלא לצורך ותהיה לידך ניידת מתאימה אז כן - יש ניידות שמחפשות עבירות תנועה "איכותיות" ונותנות דו"חות בגללן.

חבר טוב שלי מתנדב במתנ"א ויש הוראה מפורשת לנסוע ולחפש עבירות מהסוג הזה ולתת עליהן דו"חות. [ולפי דבריו כבר חולקו כמה וכמה דו"חות על הענין]

שמח מאוד לכתוב על זה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הייתי רוצה להתנדב בשביל לאכוף בעיקר את זה. :evil:

וגם מעבר ברמזור אדום, אי מתן זכות קדימה, דיבור בפלאפון תוך כדי נהיגה, ונסיעה מתחת למהירות המותרת.

פורסם
הלוואי.

אבל לא. לצערנו.

40 שניות ? כלומר 39 שניות מותר לנהג לחסום את השמאלי ? ובכך גם לא לאפשר לאחרים לעקוף אותו מימין ? :shock:

אם כבר היו מיישמים את החוק - לא אמורים לחכות 40 שניות. נהג שחוסם את הנתיב השמאלי שלא לצורך עקיפה אמור לקבל דו"ח. מייד.

למה לא? אתה חייב איזשהו גבול.

למה ההבדל של להיות מעל לקו העוני או מתחתיו מתבטא בשקל אחד בודד? ברור שזה לא משפיע - אבל אתה חייב גבול מסוים.

ובלי שום קשר, לא כל אחד שיוצא לעקיפה נוהג על על כלי רכב עתיר בסוסים, ולא כל אחד שיוצא לעקיפה עושה אותה במהירות המקסימלית. לכן יכול להיות הגיוני שעד 40 שניות לעקיפה זה במסגרת הזמן הסביר.

כמה פעמים יצא לך לראות אנשים מבוגרים או נשים או בכלל אנשים שלא כ"כ בטוחים בעצמם על הכביש שממש ממש נלחצים מהעובדה שהם נוסעים בצמוד למשאית או אוטובוס? לי יצא לראות המון!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

לא מדובר על זה, מדובר על רכב שגם אחרי שסיים כבר מזמן לעקוף עדיין נשאר בשמאלי.

ולא הבנתי מה הקשר של מישהו שנלחץ ממשאית?

או שלא תעקף את המשאית, או שתעקוף אותה ממש ממש בזריזות = כמה שפחות זמן להיות ליד המשאית.

פורסם
הייתי רוצה להתנדב בשביל לאכוף בעיקר את זה. :evil:

וגם מעבר ברמזור אדום, אי מתן זכות קדימה, דיבור בפלאפון תוך כדי נהיגה, ונסיעה מתחת למהירות המותרת.

בקצב הזה עוד יחליפו לך את הפאביה באוקטביה :lol:, לפחות ישאר לך הגג הלבן.

TDI my ass . . .:evil:

פורסם

לרגע התבאסתי, האוקטביה גדולה ואין חניה במרכז, אבל אז נזכרתי שאוכל לחנות איפה שבא לי, איך שבא לי, מתי שבא לי!

יאללה בכיף, מתי היא אצלי?

• תוכן חדש...