Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעצבן אותי לראות תגובות של אנשים שמתעצבנים מנסיעה "איטית" כביכול בנתיב השמאלי..

בד"כ לפי ידיעתי המהירות המותרת בבינעירוני היא 90, כולל איילון וכולל רוב הכבישים בארץ.

אז לא, אתם לא בדיוק נוסעים "כחוק" ב 100.

אני מתאר לעצמי גם שמי שהגיב פה בדיון נוהג לסנוור אנשים שנוהגים בנתיב השמאלי ולהידבק להם לתחת עד שירדו לנתיב ימינה באופן קבוע.

** ואתה אדון פיפוש היקר אני מאמין מהנהגים שנהנים להיות מסנוורים ושצמודים להם לתחת, כל עוד בארנק אין לך תעודת שוטר ואתה יושב על 90 בנתיב שמאלי שלא לצורך עקיפה אתה עושה עבירת תנועה אז במקום לשפוט אותנו או לעלץ אותנו לסוע לאט יותר ע"י חסימה של הנתיב השמאלי פשוט תשב בימני !

אני לא יתפלה אם אתה מאלה שגם יתנו ברקס לבחור שמנסה להזיז אותך מהנתיב השמאלי...

יש לי אחלה ברקסים!

איך הביטוח שלך?:x

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהתחשב בעובדה שנסיעה בכביש מהיר היא משעממת ומתישה, ובהתחשב בכמות החדלי אישיות שבונים חומה ומגדל בנתיבים השמאליים ולא יעזור גם אם תביא עליהם את האו"ם הם לא יזוזו. אני מנחם את עצמי בעקיפה מימין + התקרבות לשמאל ככל האפשר בגבולות הבטיחות והעפת מבט במראה כדי לראות את המתנחל עושה נסיגה חד צדדית לגבולות הקו הירוק.

• תוכן חדש...