Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרא שוב מה שהרזמל (הי"ד) כתב:

נהג שחוסם את הנתיב השמאלי שלא לצורך עקיפה אמור לקבל דו"ח. מייד.

אם אתה עוקף, זה בסדר גם אם לוקח לך 40, או דקה ועשרים, או יותר (בד"כ אלה עקיפות של אוטובוסים, שעוקפים בחצי קמ"ש יותר, אבל על אלה אני אף פעם לא מתעצבן. זה במסגרת החוק, אמנם די מבאס לחכות עד שיסיימו עקיפה, אבל אין מה לעשות וצריך לגלות סובלנות כלפי עקיפות כאלה).

הכוונה היא לאלה שמתנחלים שצד שמאל ללא שום צורך או כוונת עקיפה. הם צריכים לקבל דו"ח באופן מיידי. אם כבר חייבים לתת להם זמן תגובה, הייתי עושה זאת כך:

21

22

23

hires_71331a.jpg

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת ההתמודדות עם הנתקעים משמאל, היא ממש בעייתית, במיוחד בכביש פנוי, אז הם חושבים שכל הכביש שלהם, ובכל רגע הם יכולים להחליט לחזור לימני (לא, לא צריך איתות). לעיתים הנסיעה בשמאל מלווה בבלימות פתע לסירוגין, הרי קשה לתפעל את הפלאפונים האלה, הכפתורים כ"כ קטנים, ובחושך לא רואים כלום :-P

בדרך כלל, החזרה הזו מתבצעת כאשר אני כבר התיאשתי מכל הפתרונות החוקיים, וחיכיתי הרבה זמן עלן מנת לאפשר לנהג למלא את חובתו ולחזור לימין.

הבהוב מ300 מטר, כמובן לא עוזר. כאשר אני כבר יותר קרוב, אז הם בדרך כלל לא מבינים מה אני רוצה. ואז כאשר הם כבר נאותים לחזור לימין, זה מלווה בדרך כלל בכל מיני הבעות אמוציונאליות ונפנופי ידיים, "יא חוליגן" ו"לאן יש לך למהר". הם באמת בטוחים שהם "המחנכים".

היום לקח לי איזה 3 רמזורים, בכביש 4, על מנת לעקוף בצורה חוקית איזה KIA CARNIVAL :D, אין, הנתיב שלה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

הבהוב ממרחק סביר לא עוזר, כי האידיוטים האלה צריכים "להשתכנע" שאתה מספיק רציני ונוסע מהר מספיק בשביל לעקוף. מה שקורה הוא שאתה נאלץ, עקב התנהגות זו, לשנות את מהירותך ולעתים גם בלום, בכביש מהיר. כנראה שהעיקרון הבסיסי לפיו צריך לאפשר לתנועה לזרום ללא הפרעה נסוג, כמו כל דבר אחר, בפני המהירות המופרזת שהיא, כפי שנדחף לעמישראל במוח עשרות שנים, שורש כל רע :x

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

האמת שיש גם הרבה הבדל בין המכוניות.

בזמנו יצא לי לסוע על ג'יפ גדול ומאיים ולא הייתי צריכה להבהב או אפילו לחשוב על להתרגז, ישר פינו לי את הדרך.

עם ה206 המצב הפוך לגמרי, סיוט, לא ראו אותי ממטר.

דווקא עם הפאביה יש יותר כבוד ולרוב מפנים עוד לפני שאני מגיעה בדהרה. (יש יתרונות בקרוס אובר :lol: )

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

האמת שחרטום ה-156 גם די יעיל בפינוי אידיוטים מהשמאלי :twisted:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קראתי את זה, אך אני לא מסכים בהאשמת התשתית נטו.

כביכול הכותב נותן לגיטימציה לזה שהנהג הישראלי לא שומר על הימין, לא מקובל עליי.

כמו שכתוב בחוק המצוטט - יש להסתגל לתשתית ובהתאם לה להמשיך לשמור על החוק.

אי אפשר להפיל את כל האשמה בתשתית הפעם, לדעתי במקרה זה האשמה העיקרית היא על הנהג.

לא בא לו להחליף נתיב? מה זאת אומרת, זה כביש, וזוהי נהיגה. כן, חלק הפעולה הזאת זה החלפת נתיבים והסתכלות על שינויים במתווה הנסיעה והסתגלות.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

הינה המייל המקורי שאחותי שלחה לי (ונשלח אליה) :

Sent: Saturday, January 31, 2009 9:36 PM

Subject: נסיעה בצד שמאל

האם ידעתם שאסורה הנסיעה בנתיב שמאל יותר מ40 שניות כאשר אתה לבדך בכביש עם

שני נתיבים בכל כיוון ????

העונש החדש על עבירה זו 1000 ₪ 10 נקודות !!!!!!!!!!!!

מותר לנסוע בנתיב שמאל לשם עקיפה או פניה שמאלה.

יש כיום ניידות סמויות עם מצלמות מלפנים ומאחור על מנת לאכוף עבירה זו. הם

מצלמים אותנו, עוצרים אותנו, ו"מנקנקים" אותנו !!

נסיעה טובה ובטוחה

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

הסכמתי יותר עם התמונות הקודמות ששמר הציג

אהבתי את הפורד

בכל מקרה משהו שלא כל כך קשור לנתיב השמאלי, אבל לאותם "מחנכים מבוגרים" אשר עוד יש להם את החוצפה לקרוא לנו חוליגנים

היום בערב חזרתי מהעבודה ונכנסתי לרחוב של הבניין שלי, רחוב דו סיטרי ממש קטן, בצד ימין ליד הבניין עומד בחור צעיר עם רכב ליסינג וחוסם את הנתיב כיוון שמחכה למישהו, אני מטבעי לא מגיב אף פעם לנושאים האלו, אך מאחוריו עמדו עוד 2 רכבים כאשר אחד נוטה לכיוון הנתיב שלי ועוד שניה מעיף לי את הפרונט, אז עצרתי מול הרכב שכמעט נכנס בי וליד הבחור עם הליסינג, ביקשתי ממנו בצורה יפה מאוד שיזיז את הרכב כי הוא גורם לפקק ברחוב, ואפילו הצבעתי על מקום חניה מאוד קרוב שיוכל להזיז את רכבו

כמובן שפה יכלה לבוא רק תגובה אחת מצד הנהג הישראלי הנפוץ והיא --> לך חפש מי ינענע אותך, תגובה אשר מן הסתם בטח הייתה גוררת ויכוח ולא נרד לפרטים מעמיקים יותר שהיו קורים לאחר מכן :twisted:

להפך, אותו בחור צעיר, מאוד אדיב אף ענה לי, שהוא מתנצל והניע את הרכב על מנת להזיז אותו.. ואז מצפון הגיע הרעה, ברכבים שהמתינו בפקק, איזה אדם מבוגר במיצובישי ליסינג (כן גם ליסינג, מסתבר שחצי רחוב שלי עובד בהיי טק) עובר ליד החלון שלי וצועק לי "חצוף" כי עצרתי את התנועה במשך 10 שניות וביקשתי שיזיזו את הרכב החוסם ברחוב... ועוד גרמתי לכך שיוכל להמשיך בנסיעה...!!!!!

זוהי פשוט טפשות ובושה... עד לאן אפשר לרדת כבר מבחינת טמטום??? דבר אחד אני מצטער, לא הייתי צריך לבקש מאותו בחור להזיז את הרכב, אולי אותו זקן היה סובל קצת בפקק והיה יודע איך להעריך עזרה של אנשים

Confidence In Motion

פורסם

כיום "מומחי נהיגה" נהיו חכמים יותר,הבינו שנתיב ימני מהיר הרבה יותר,וכאשר יש שם רכב איטי הם מיידעים אותו שעליו לפנות את הדרך ע"י הבהוב באורות הגבוהים.:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...