Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש מחשב של טושיבה A300-1MO, בעל 3 ג'יגה זיכרון, 160 גי'גה אחסון, כונן DVD-RW מהיר, מערכת ויסטה הום פרימיום, מסך 15.4", אחלה מחשב. מריץ משחקים, כמעט כמו מחשב רגיל. מה שכן, המעבד שלו הוא 2.0 ג'יגה, קור2דואו T58XX (לא זוכר דגם מלא). אחלה מחשב. עלה לי לפני חודשיים 4300 ש"ח.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

חוץ ממעבד טיפה יותר מהיר (מה שמאוד לא משנה במחשב נייד בהבדלים בין הרמות האלו) - הדל עדיף עליו בכל מובן וזול יותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לדעתי האישית דל היכ מומלץ. יש להם המון דגמים ממליץ לך לבדוק בחנויות כמו KSP או בzap מה הכי מתאים לך לפי הדרישות. דל 1525 זול יותר ועדיין מגיע עם 3 שנות אחריות וחיבור HDMI ככה שתוכל לראות בטלויזיה סרטים אם תרצה. המחשב טוב לגלישה באינטרנט יש לו מקלט WIFI איכותי וחזק ולדעתי המחשב די מומלץ.

לי אישית יש 6400 שזה הדגם הישן יותר שלהם ואני עדיין מרוצה אחרי שנה וחצי.

פורסם

האמת שזו פעם ראשונה שאני ממליץ ללכת לאיבורי, אבל יש כאן מחשב עם מפרט מעולה: MSI PR601 T5800 2.0GHZ Chipset Intel GM45 (X4500) מסך "15.4 1280X800 זכרון DDR2 2GB 800mhz דיסק קשיח 250GB כמובן שמגיע עם כל הפיצ'רים: 2 רמקולים, BT, מצלמת אינטרנט 1.3MP. וסוללה 6 תאים. והמחיר: 3090 (לאחרונה העלו את המחיר ב-100 משום מה) החסרונות: משקל כבד (2.8KG), שנתיים אחריות במקום 3 (אפשר לשדרג ל3 ב290 שקל), אין מערכת הפעלה, ואולי החסרון המשמעותי ביותר: שירות של אייבורי (עפ"י דעות גולשים ברשת). האמת שאם אני הייתי צריך לקנות מחשב נייד, הייתי קונה את המחשב הזה. יש לו מפרט מצוין, לא חסכו בשום רכיב.

פורסם

TMAX - הבעיה בMSI זה לא המפרט , הבעיה היא הארגונומיה (ונעזוב כרגע אמינות ושירות הפעם).

נסה להשתמש במחשב שהמלצת עליו יותר מ2 דקות ולא להתחרפן מהמקלדת.

ואז תעמיד אותם אחד ליד השני (ליד הדל) ותשווה את המסכים.

בקשר ל1525 - הוא יקר יותר.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

מה בקשר למחשבים ניידים של LG

יש מבצע ב KSP

‏RD510-K.AD23E T5800 2.0GHz

‎250GB (SATA) 5400rpm ‎

NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support

גם המעבד יותר חזק מכל המחשבים שרשמתי וגם כרטיס מסך חזק

והמחיר אצלהם 3980 ש"J כי הוא כרגע במבצע !

מה אתם אומרים על זה

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

מחיר לא רע.

דדי - אתה צריך להחליט מה אתה רוצה ולפרט את ההבדלים.

אם אתה הולך להשתמש במחשב רק לעיבוד תמלילים והרבה שעות ביום - עדיף לך מחשב עם מסך איכותי ומקלדת נוחה , השאר פחות משנה.

אם אתה הולך גם לשחק בו - זה משהו אחר.

לא תמיד מה שיותר וכמה שיותר עוצמת חישוב זה הדבר הנכון ביותר למחשב נייד , כי בניגוד לביתי - זה בא לפעמים על חשבון נוחות , פה אתה לא יכול להחליף מקלדת , עכבר ומסך ב2-3 שניות והאיכות בניה והאחריות משנים מאוד.

הכי טוב ד"א - זה שתקפוץ תעיף מבט גם בעצמך על המחשבים ותתקתק בהם קצת.

בחנות שנתתי של הDELL לדוגמא - יש להם תצוגה עם כל הדגמים העדכניים במיוחד למטרה זאת.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

משחקים לא..

שה מחשב בשביל אבא שלי !

כולה להיות באינטרנט לפתור כמה סודוקו

לראות סרטים

ועבודה ב WORD לפעמים בעבודה זה הכל

ואולי מידי פעם לחבר את הנייד ל LCD בסלון זה הכל

זהו אני מתלבט בין LG שמוכרים ב KSP

ואת ה DELL 1537

אבל אני לא יודע איך LG במחשבים ניידים האם הם טובים חזקים ואמינים כמו DELL למשל

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

לא.

במקרה הזה (שהמחשב גם יחובר בסלון לLCD) כדאי עוד יותר לשקול את אחד הדלים (וללכת לנסות כדי להחליט אם ה1537 או 1525) - היציאת HDMI תעשה פלאים.

(אין דרך נוחה ואיכותית יותר לחבר מחשב לסלון ככה שגם הקול וגם הוידאו יעברו דיגיטלית באיכות הגבוהה ביותר לטלוויזה עם מינימום התעסקות, הגדרות ומתאמים כאלו ואחרים)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
בקשר לויסטה - קישקוש במיץ ... יותר טוב מXP

אה-הא :roll:

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

פאבי - אולי תספר לנו כמה זמן ועל כמה מחשבים אתה עבדת עם ויסטה?

כי אני אישית עובד יום יום עם ויסטה על 3 מחשבים ויצא לי לעבוד על המון לפטופים ושולחניים עם ויסטה - כל עוד המחשב חזק - היא עדיפה כבר על XP - יציבה יותר (משמעותית - פעם אחת לא התרסק לי המחשב או נתקע לגמרי עם ויסטה, תמיד היא הצליחה להטיס את האפליקציה לפני נזק טוטאלי ומסך כחול), מהירה יותר בעבודה יומיומית (חזירה בשימוש בזיכרון - אבל אם יש מספיק - 2 גיגה ומעלה , האופטימיזציות שלה מצוינות) ומקבלת עידכונים טובים ומהירים לבעיות - לרוב ימים לפני XP.

THAT SAID - מזל שהלפטופ שלי הוא מק ואני לא צריך להתחבט.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

עבדתי כל יום עם ויסטה בלית ברירה על הלפטופ שלי (T7700 עם 4 ג'יגה זכרון) - כל חבריי למשרד היו עם מחשבים דומים ועם ויסטה. אין לי ספק שהיה שיפור בויסטה מיום שיחרורה אבל להגיד שהיא יותר טובה מXP זה מופרך בעיניי. חוץ מפינוש ויזואלי ושידרוג קל לאפליקציות שמגיעות עם מערכת ההפעלה - היא נופלת מXP בכל אספקט. הבאגים שהיו שם הביאו אותי למצבי

:shock: - כאלה שאתה פשוט תוהה איך המערכת הזו שוחררה בכלל לציבור (ואני לא מדבר על דרייברים קלוקלים - למרות שגם מבחינתי זה חלק ממה שקובע את חווית המשתמש).

בכל מקרה, ההמלצה שלי זה לא לקנות ויסטה ולא לקנוץ לפטופ שלא יכול להריץ XP. בעיניי החסרונות עולים על היתרונות ביחס של 20:1 כנגד XP. זו דעתי וברור לי שלא אשכנע אותך - אני רק מנסה להציל את נפשו של כותב השרשור מהזוועה.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אני גם חשבתי כמוך ובסוף אחרי השינמוך לXP חזרתי לויסטה שנותנת יציבות גבוהה יותר ולא על חשבון ביצועים (HP6760EJ עם 2GB, T7250 וכרטיס מסך GFORCE8400 שמריץ בעיקר סימטרון וישומי אופיס).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

PAVI

בכל מקרה, ההמלצה שלי זה לא לקנות ויסטה ולא לקנוץ לפטופ שלא יכול להריץ XP.

האם יש כזה דבר לפטופ שלא יריץ XP ?כמעט כל המחשבים כבר 2 ליבות ומינימום 2 גיגה זכרון

וזה ממש לא תיהיה בעיה להריץ XP מסכן

ואני לא יגיד שום דבר על ויסטה מכיוון שעבדתי איתה יום וחזרתי ל XP כי לא היה לי את כל הדרייברים שאני הייתי צריך ויש לי בקר SCSI והיו לי איתו בעיות אבל בסה"כ מערכת הפעלה מגניבהדי אהבתי אותה אם יצא לי אני יחזור אליה וננסה לעבוד

תודה רבה לכל העוזרים פה רב הסיכויים שאני ילךעל ה DELL 1537 עם מעבד T3200

ד"א אפשרי להשוות את המעבד הזה למעבד של מחשב נייח ? ואם כן למה אפשר להשוות אותו ?

ואיך המעבד עצמו תודה לכלולם המשך יום מגניב :wink:

• תוכן חדש...