Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש בארץ ניסאן סקייליין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבל דוגמא אחרת - שנים על גבי שנים הם מדברים על הבאת הקליאו ומגאן ספורט.

בשנת 2008 זכינו לראות את המגאן והקליאו ספורט מתווספות למחירון הרשמי - והשם ישמור, אפילו נמכרות לאנשים בארץ.

מסקנה? כנראה בקרסו כן זזים דברים... פשוט לוקח להם ה-מ-ו-ן זמן לזוז.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין סקייליין בארץ כי יש לה הגה ימני, ככה שגם אם מישהו ראה סקייליין בארץ היא בטח רכב של איזה תייר שביקר פה.

רק בדור החדש R35 הוצג הגה שמאלי.

השאלה אם קרסו אכן יביאו את הסקייליין החדשה, אפילו אם יש הקצאה לשוק הישראלי, אל תשכחו שקרסו לא מייבאים את ה-Z350, אז סקייליין....נו באמת.

אבל אפשר לשמור על אופטימיות, עם כל המכוניות שהגיעו לאחרונה בייבוא אישי לארץ...אני לא אתפלא אם נראה סקייליין R35 ייבוא אישי.

אחת ולתמיד: ה-GT-R הנוכחית (R-35) היא לא סקייליין. סקייליין כיום הוא דגם שנמכר בשם זה ביפן בלבד, כסדאן וכקופה - גרסאות הייצוא שלו משווקות תחת מותג אינפיניטי, כ-G37 סדאן וקופה (שעכשיו משווקות גם אצלנו). אין כל קשר, מכני או אחר, ביו הסקייליין לבין ה-GT-R הנוכחית.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
קבל דוגמא אחרת - שנים על גבי שנים הם מדברים על הבאת הקליאו ומגאן ספורט.

בשנת 2008 זכינו לראות את המגאן והקליאו ספורט מתווספות למחירון הרשמי - והשם ישמור, אפילו נמכרות לאנשים בארץ.

מסקנה? כנראה בקרסו כן זזים דברים... פשוט לוקח להם ה-מ-ו-ן זמן לזוז.

אני למשל לא אחכה, כדי שקרסו יתעוררו אם להביא דגם כזה או אחר בזמן שיבואנים אחרים בארץ מחליפים דגמים וגם מתחלפים להם מתיחות פנים כל כמה שנים. אז שיתעוררו מהר כי להרבה אנשים אין את הזמן הזה לחכות לחברת קרסו שיחשבו מיליון פעם, אם להביא דגם כול שהו.

וסתם דוגמה יבואנים שהם נחשבים לפרימיום בארץ מביאים, כל דגם שתהיה מוכן לשלם עליו כמו למשל מרצדס אודי ב.מ.וו ועוד דוגמה ליבואן שהוא יחסית נחשב לעממי פולקסווגן יביא איזה דגם, גם מאותה סיבה שתהיה מוכן לשלם עליו הרבה.

יניב

פורסם
אחת ולתמיד: ה-GT-R הנוכחית (R-35) היא לא סקייליין. סקייליין כיום הוא דגם שנמכר בשם זה ביפן בלבד, כסדאן וכקופה - גרסאות הייצוא שלו משווקות תחת מותג אינפיניטי, כ-G37 סדאן וקופה (שעכשיו משווקות גם אצלנו). אין כל קשר, מכני או אחר, ביו הסקייליין לבין ה-GT-R הנוכחית.

טל

ואני השבוע עמדתי בפקק אחרי G35 סדאן שהייתה נראית ממש מוזר, כיסוי פלסטיק על הפנסים האחוריים וכיתוב סקייליין על הטוסיק

נראית רע, G35 סטנדרטית נראית הרבה יותר טוב.

וכמה שיבואן יכול להרוס מותג, ע"ע ניסאן. בארץ מותג משעמם כ"כ ובארה"ב ניסאן מצויירת שונה, תראו תמונה של הרחוב שלי

כמה ניסאן יש בתמונה, לא קשה לזהות למרות השלג.

יבואן שחי בסרט ומתעורר מאוחר מדי, נזכר להביא דגמים בסוף הקריירה.

n1000733012_30214678_3699.jpg

haters will hate

פורסם

אתה שוכח שרוב הדגמים שאתה רואה פה בכלל לא משווקים באירופה בנוסף לאינפיניטי עד לאחרונה לא הייתה תקינה אירופאית.

למרות שאנחנו נהנים לרדת על קרסו שהם חרא של יבואן יש דברים שלא בשליטה שלהם בסופו של דבר.

מה גם שהם באמת לא ממש רוצים להתאמץ כי בסופו של דבר גם את התוצרת האירופאית הם לא ממש מביאים וגם שהם מביאים השיווק שלהם כזה על הפרצוף שבקושי נמכרות מכוניות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

כמה ניסאן יש בתמונה, לא קשה לזהות למרות השלג.

n1000733012_30214678_3699.jpg

מי אמר לא קשה, ממש קלי קלות :shock:

ממש כמו שמחפשים את אמא של דני בחידה לילדים ב 7 ימים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אין בארץ את הניסן המדוברת כל עוד היבואן הוא קרסו לדוגמה היה ראיון עם מנכ"ל קרסו שהוא אמר ששאלו אותו על ה-Z350 שבהתחלה הוא יביא, את הקבריולה ומאז הגיעו דגמים רק בייבוא אישי אז אפשר להסיק שקרסו מדברים רק באויר ולא מביאים שום דבר לידי ביצוע.

יניב

עקב לחץ מאסיבי מצד פייביש, קרסו נאותו להביא כל דגם ספורטיבי שתחפוץ בו. רוץ והזמן.

פורסם
עקב לחץ מאסיבי מצד פייביש, קרסו נאותו להביא כל דגם ספורטיבי שתחפוץ בו. רוץ והזמן.

שמר דבר ראשון הם בונקרים ברמות אתה רק מעלה, שם של רכב שאתה רוצה לייבא הם מפנים לך את הגב ישר. וחוץ מי זה אני לא צריך מהם שום דבר יש לי היום במגרש עומדת Z350 למכירה אז מה אני כבר צריך לייבא אותה אם יש לי אותה מתחת לאף, כך כמה תמונות שלה שתיראה על מה אני מדבר

9888857_1.JPG

9888857_3.JPG

9888857_4.JPG

יניב

פורסם

שלום רב,

אין צורך להתקשר לסוכנות ניסאן, להקליט, להתאמץ וכיו"ב.

ניסאן GT-R "מכונית העל" של ניסאן, תושק באירופה בקרוב.

אנו בוחנים יבוא של כל דגם של ניסאן בהתאם לרמת ההתעניינות והביקוש.

לידיעתכם, דגמים דומים (של פורשה לדוג') נמכרים בכמויות מזעריות שלא מצדיקות יבוא סדיר.

אשמח לענות על כל שאלה שנושא ניסאן בפורום זה.

בברכה,

רועי שחורי

מנהל מותג ניסאן

פורסם

וסתם דוגמה יבואנים שהם נחשבים לפרימיום בארץ מביאים, כל דגם שתהיה מוכן לשלם עליו כמו למשל מרצדס אודי ב.מ.וו

יניב

BMW כבר מזמן לא מוכנים להביא לך כל דגם שתהיה מוכן לשלם עליו.

רק מה שמתאים להם להביא - הם מוכנים להביא.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שלום רב,

בברכה,

רועי שחורי

מנהל מותג ניסאן

שלום רב גם לך.

ברוך הבא לפורום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
BMW כבר מזמן לא מוכנים להביא לך כל דגם שתהיה מוכן לשלם עליו.

רק מה שמתאים להם להביא - הם מוכנים להביא.

אתה בטוח? בוא ניראה איזה דגמים ניתן לקנות M3, M5, M6 עד לפה זה בסדר היה לי לפני שנה BMW 760LI שהיא הייתה נקראת בהזמנה מיוחדת אפשר להמשיך אני לא יודע על איזה דגם אתה מדבר שלא ניתן לייבא.

יניב

פורסם
אין סקייליין בארץ כי יש לה הגה ימני, ככה שגם אם מישהו ראה סקייליין בארץ היא בטח רכב של איזה תייר שביקר פה.

רק בדור החדש R35 הוצג הגה שמאלי.

השאלה אם קרסו אכן יביאו את הסקייליין החדשה, אפילו אם יש הקצאה לשוק הישראלי, אל תשכחו שקרסו לא מייבאים את ה-Z350, אז סקייליין....נו באמת.

אבל אפשר לשמור על אופטימיות, עם כל המכוניות שהגיעו לאחרונה בייבוא אישי לארץ...אני לא אתפלא אם נראה סקייליין R35 ייבוא אישי.

יש לך טעות חבוב.

נעזוב לרגע את ה3 ZTUNE שעשו להם המרה להגה שמאל בישביל אירופה.והמון R32 וR34 שעברו המרה גם כן בישביל אירופה.

יפן הוציאה מהדורה מוגלבת(לא זוכר של כמה)של R33(הדגם הפחות טוב משלושת האחרונים,)לארהב בגרסע של הגה שמאל.

ככה שזה לא הסיבה שלא יבאו אותה בארץ

ולא נראה לי שנראה כזה אוטו בזמן הקרוב.לפחות לא עד 2018 שרק אז יוכלו להביא R32 לארץ כרגב אספנות.בתקווה שהחוק ישתנה וזה יקרה בקרוב.:|

נ.ב. לפותח האשכול.בצורה הכי חלקה שאני יכול להגיד את זה.

לא היה וגם כרגע אין סקיילין בארץ כמובן שאנחנו מדברים על הדגם עם הRB25\26 דגם של משפחתית יש כמה ספורות.

A.R.T Performance

פורסם

טל

צדיק אחד בסדום.

מה שכן,תיקון קל, לא רק ביפן,גם בהונג קונג היא משווקת תחת השם סקייליין.

בשביל להבין, כך נראית הסקייליין הנוכחית:

800px-Nissan_V35_Skyline_350GT.jpg

אני אישית דווקא מאוד אוהב את הסקייליין הנוכחית בגרסאת הקופה, רכב סקסי לאללה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...