Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה... אני צריך לעשות איזה מחקר בשביל עבודה לאוניברסיטה בקשר לתוכניות למבוגרים.

עכשיו אני צריך לראות שידורים של ערוץ אגו (35 ב HOT), מאוחר בלילה בשביל זה

אבל הערוץ חסום עם קוד.

מישהו יודע מה הקוד ברירת מחדל של הערוץ?

תודה.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

מחקר, אה?

ברירת המחדל של הקוד היא בד"כ 0000. אם לא, תתקשר ל-HOT, תוך שבועיים וחצי הם עונים לטלפון ותוכל לברר איתם.

פורסם

אין קוד ספציפי של הערוץ, זה קוד "בקרת הורים", יכול להיות 1234 או 1111.

דרך הממיר של "הוט" אתה יכול להגדיר שתוכניות שאסורות לצפייה מתחת לגיל 18 ייחסמו אוטומטית, ורק ע"י הקשת הקוד הערוץ ייפתח. אם הערוץ פתוח בבוקר וחסום רק בערב- זה המצב, "הוט" לא חסמו אותך. אולי גבו כסף שלא כדין, שירות זוועה וכ'- זה הם מומחים, אבל לא על חסימות ערוצים.

אני מציע שתציע למרצה שלך להעביר את השיעורים באוניברסיטה לשעות הבוקר כמו כולם, במקום לעשות אותם בשעות הלילה ליד הפלאזמה.

כל המידע:

http://www.hot.net.il/HOT.aspx?docID=1692&FolderID=634&lang=he

פורסם

בלוויין זה אכן 0000, בכבלים זה או 1234 או 1111 כמו שרשום בקישור שצירפתי (יש כמה סוגי ממירים ותוכנה).

לפותח השרשור: זאת עבודת גמר?

כאילו, המרצה נתן לכם עבודה לשבת כל הלילה ולצפות בפורנו ולספר לו מה ראיתם? מה אתה לומד?

פורסם

ישנם קורסים שאמנם אף אחד לא דורש או מכריח את הסטודנטים לצפות בפורנו,

אבל יש עיסוק בהיבטים החברתיים, במשמעויות הפוליטיות, וביחסי הכח בחברה,

בהקשר של אותה תעשייה, הצרכנים שלה, התכנים, וכו'.

יצא לי ללמוד כבר במספר קורסים שבהם הנושא הועלה,

חלק מהם בצורה עקיפה ואילו חלק בצורה ישירה,

גם במסגרת תואר ראשון וגם במסגרת תואר שני.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני לא יכול להגיד מה אני לומד.

-חינוך מיני?

אכן קוד ברירת המחדל הוא 0000 ליס, לא יודע על הוט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אין כבר את ערוץ אגו ביס וחבל את הערוצים הכי יפים הם מורידים, אבל עם הזמן מתרגלים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...