Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה,

נגמר לי המלווה ואני מחפש לקנות אוטו. הדרישות שלי מהרכב:

1.גג 15K

2.שיהיה בטיחותי כמה שיותר ושיהיה מרווח (אני 1.97 מטר), זה בא על חשבון כל השאר.

3.לא סגור על הילוכים או אוטומט, אשמח לשמוע את העצה שלכם ומקס' תנו פה שתי המלצות, אחת לכל אחד..

4.חסכוני בדלק ותחזוקה זולה..

זה מה שעולה לי כרגע בראש, תודה רבה!

פורסם

במחיר הזה, הייתי מחפש 306 ידנית, שתהיה מרווחת יותר עבורך מהפונטו.

אל תצפה לרכב שלא יהיו לך עליו הוצאות תחזוקה ועולה 15K ש"ח.

פורסם

פיאט בראבו!!

אוטו יפה מאוד לצעירים בטיחותי ומרווח לאצ'בק

מה שכן תזהרררר!! תבדוק 7 פעמים מכוניות כאלה לרוב זוינו

תנסה בחורה שקנה פעם את האוטו כי הוא היה יפה לטעמה והיום היא רוצה לעלות בשנתונים

בכללי:

תזהר מהצעות האלה של הכל כלול הכוונה לזה שאתה רואה אוטו זול משהו ב14 אלף.. שמור עם מערכת ג'נטים.. להשתגע ולקנות!לא לותר על בדיקה האוטו לרוב עבר חיים קשים

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

gil_a אי אפשר להישאר אדיש לתגובה שלך.

הבראבו באמת רכב יפה לצעירים וזה מה שבעייתי בו, הצעירים, שנוהגים לחשוב שבראבו זה רכב ספורט ולכן "קורעים" את המנוע, לא רק זה אלא שרוב הצעירים שרוכשים את הרכב הזה הם חסרי ניסיון ולכן כנראה שיש לרכב עבר של תאונות, ובנוסף הרכב כנראה שימש איזה נער בן 17 שנה עד לגיוס ואז נמכר ולכן הוא כבר יד 7+.

כמובן שכל מה שנאמר על הבראבו זה בכללי, למרות שאני מאמין שיהיה קשה למצוא אחת שמורה מרופא.

לגבי ההצעה של שמר +1, ה306 מרווחת יותר מהפונטו ותרגיש בה יותר בנוח כיוון שאתה גבוה, גם לא תהיה לך בעיה למצוא אחת שמורה, זקנים אוהבים את הרכב הזה:-)

פורסם

מסכים איתך במאה אחוז חיפשתי 4 חודש בראבו שעברו תאונות וחיים מאוד מאוד קשים אבל השתלם

כעבור 4 חודש פנסיונר מהרצליה פיתוח שחיי רק עם אשתו מכר את הבראבו עם 45 אלף קילומטר (ועבר לקורולה)

מסקנה !!

אל תתיאש

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

מגאן ידנית ממודלים 1996-97 (אם תצליח למצוא במצב טוב) מכונית נוחה, מרווחת, לא בזבזנית דלק ובטיחותית.

אם הביצועיים פחות חשובים לך, מגאן עם מנוע 1400 סמ"ק תתאים לגובה שלך ולדרישה של צריכת דלק טובה.

גם המנוע 1600 סמ"ק די חיסכוני בצורוף של גיר רגיל.( כבר נאמר שהעדפה היא לגיר רגיל).

הבטיחות של מגאן בשנים האלה היא בין הטובות (אם לא הכי טובה), במיוחד לתקציב שלך.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=404&FromYear=1996&UntilYear=1997&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...