Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[יעוץ] מאזדה 626 שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על הרכב הנ"ל?

מה אמורה להיות צריכת הדלק שלו בנסיעה "רגילה"?

אמינות? אמינות מכנית? יש בעיות ספציפיות בשנתון הנ"ל?

על מה שווה לעבור יותר לעומק כשראוים אוטו כזה?

פורסם

שלום,

מניסיוני ארוך השנים עם מזדה 626 שנת 2000 אין כל תקלות או מחלות למעט תקלות מינוריות שקיימות בכל רכב אחר, סיפרו לי על תקלת תושבות מנוע אך טרם ניתקלתי בה, לי אישית הרכב הזה הוכיח את עצמו ואין לי חשק להחליף אותו, אמין מרווח ונוח.

לדוגמא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=221887 וזו התקלה היחידה שהיתה לי ברכבי.

צריכת הדלק הפתיעה אותי לטובה והיא בין 1-10 בנסיעה עירונית ועד 1-16 בבין עירוני,הרכב מצויד כסטנדרט בכל התוספות המקובלות כולל כריות אויר.

שיהיה...

פורסם

שכחתי להוסיף הכוונה היא בגרסת הסטיישן

על פי מה שהבנתי קצת קשה למצוא את הדגם, ואם בכלל במצב טוב נכון?

פורסם

באופן כללי בארץ נמכרים פחות רכבי סטיישן מאשר סדאן או 5 דלתות ולכן אפשר להניח בסבירות גדולה שהסיכוי שלך למצוא 626 סטיישן קטן יחסית.

אבל אם זה מעודד אותך, יחסית לרכבי סטיישן אחרים יוצא לי אישית לראות לא מעט 626 כך שהסיכוי קיים. תמיד ישנם אופציות נוספות שתוכל להכניס לחיפוש שלך, אם כי במקרה והדרישה היא לסטיישן אז המבחר באמת יחסית מצומצם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...