Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מספר שאלות יש לי בנוגע למה שיש בכותרת והנה השאלות:

שאלה ראשונה:

קניתי את המדבקות לחלונות השחורים מי באזור חיפה מבצע את ההתקנה הזאת וכמה אמור לעלות ל2 חלונות אחוריים ללא משולשים.

לסיאט איבזה הצורה החדשה (2003) אתם יודעים שפותחים עם קליפס כזה שדוחפים החוצה ולא חשמלי.

שאלה שנייה:

בנוגע לרב בריח כמה עולה דבר כזה היכן ניתן לקנות בחיפה במחיר מוזל כולל התקנה ואיזה דגם ספציפי מומלץ?

שאלה שלישית:

היכן אני יכול למצוא אתרי קליפים לשירים ישראליים ואנגליים חדשים!!

אני מחפש קליפים באיכות טובה ששומעים אותם באיכות מעולה במערכת DVD ברכב. אני צורב אותם לDVD באוטו והאיכות של הקליפים על הפנים אשמח לקבל רשימת אתרים מומלצים בנוגע לקליפים ישראליים ואנגליים באיכות קול מעולים.

שאלה רביעית:

אני מעוניין לשים לכיסאות הקדמיים אצלי ברכב כיסואים אבל יש לי בעייה קטנה שיש לי שם כריות אוויר איזה אני אמור לקנות כדי שזה לא יפגע לי בכריות אוויר.

אם תוכלו לתת לי חנות באזור חיפה שמוכרת או בוודאות שיש באוטו דיפו אני אשמח מאוד.

אשמח מאוד לקבל תשובות לכל השאלות או לפחות על חלק מהן במידה ואתם יודעים רק שאלה אחת.

תודה רבה לעוזרים הנחמדים

(זוהי הודעתי האחרונה בעניין).

פורסם
אני מחפש קליפים באיכות טובה ששומעים אותם באיכות מעולה במערכת DVD ברכב

אף פעם לא הבנתי את ההיגיון שעומד מאחורי זה. לזרוק מינימום אלפיים שקל על DVD לרכב רק כדי לראות קליפים? :shock:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תאמין לי נסיעה עם האחיינית מעבירה לי שקט באוטו.

בנוסף יש דיבורית בלוטוס מובנית במערכת ככה שאין שום חיסרון בזה חוסך לי דיבורית ומציג לי את זה ב7 אינטג'.

ולעיניינינו יש למישהו תשובות?

פורסם

אממ מה הבעיה להוריד קליפ רגיל מאי מיול ופשוט אח"כ לקודד אותו לפורמט שה DVD שלך ברכב קורא =]

בכל מקרה איזה פורמט ה DVD שלך קורא

ותקרא הודעה פרטית ששלחתי לך עם קישור

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

איך מקודדים זאת שאלתי הראשונה.

ולגביי מה ששלחת לי לפרטי השירים שיש שם לא כלכך לטעמי אני מחפש אתרים שמעלים את הקליפים.

בנוסף מה עם שאר השאלות שלי לגביי החלונות שחורים הכיסוי לכיסאות ולאזעקת הביפר ?

פורסם

רן ממש ממש אבל ממש לא מה שאתה אומר.

ברור שאף אחד לא חייב לי כלום אתה צודק ואני לא חושב בזה בכלל.

אני מאוד שמח מהעזרה של הפורום פה אני עוקב כל כמה דקות בפורום לראות אם יש דברים חדשים מרב שאני נהנה מהפורום.

• תוכן חדש...