Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא תצליח לבעס אותי, :-P

חוץ מזה כבר מספר טכנאים אמרו את אותו הדבר "ג'וק שנדפק שאין להשיג"

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הזמנתי 2 רכיבים כאלו,אם כבר בהזמנות עסקינן אז למה לא?:shock:

אחד כמובן שיורכב אחר כבוד במכשיר , (והשני ישמר לפעם אחרת, בתקווה גדולה שלא תהיה!!!!!!!)

ובגדול המכשיר אמור לעבוד אני רק מחכה לתשובה מהטכנאי,

פרטים בה"פ .

פורסם

סבלנות אייל סבלנות ,

2רכיבים עלו 180 שקל אם אני לא טועה (הקבלה נשארה ברכב), זה עד עכשיו.

עדכון בהמשך, תהיו סבלניים חבר'ה 8)

ודבר נוסף , העקיצות האלו אתם משחילים פה ושם, לא תורמות ,

ומצד שני גם לא מצליחות לבעס .

פרטים בה"פ .

פורסם

וואוו אני ממש גאה בך,

אני אישית כ"כ מאמין בתעשייה של פעם.

מוצרים של פעם היו מיוצרים על מנת לשרת אותנו,לעומת היום שהם מיוצרים על מנת לספק רווח בפחות הוצאה ליצרן.

לכן,נגן ב79ש"ח הסבירות שיחזיק מעמד וישרת את הצרכן נאמנה כמו הנגן משנות ה90 הזה(20שנה רבותיי !!)שואף לבדיחה,

אז שנה,שנתיים,שלוש,ואז עוד 79ש"ח וכן הלאה.

(אני יודע,יש מותגים ויש מותגים,גם היום)

לדעתי שווה כל ההשקעה.מקווה שיצליח לך.תהנה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

סוף סוף "צדיק בסדום" , בחור שמבין עניין.:multi:

ואתה מאוד מאוד צודק לגבי מה שכתבת , היום הכל מיוצר בכמות מסחרית וזה קנה, השתמש ,ואם מתקלקל... ( או סתם לא בא לך עליו) אז זרוק!!

לא הכל זה כסף בחיים,

כסף קונה סקס אבל לא קונה אהבה,

כסף קונה מעמד אבל לא קונה כבוד,

ויש עוד המשך אבל אני לא זוכר.

דרך אגב, הרסיברים של פעם (מי זוכר את הכפתורים המפלצתיים האלו (החוגות) של הווליום הבס ושל הרדיו , הם הרבה יותר איכותיים בצליל שלהם , הם עובדים עם רכיבים פשוטים מאוד ולא עם כל מיני מיקרו בקרים משוכללים,

ויש להם הספק מאוד גבוה, הם היו נמכרים אומנם עם רמקולים מאיכות חXא ,

אבל אם תיקח אחד כזה איכותי ותחבר לו רמקולים איכותיים, אתה תקבל סאונד באיכות מעולה שלא נופלת משל היום, ואל תכניסו סראונד וכל השכלולים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בשנת 2009 נגן DVD נורמלי (פיוניר צפונה) זה לפחות 320 ש"ח, לא 79 ש"ח.

זה מחיר המינימום לנגן שיחזיק כמה שנים, ללא הימורים.

אני הייתי ממליץ לעבור לנגן כזה רק בגלל האפשרות לנגן בו כל מיני דברים אחרים,

החל מ-MP3 וכלה בהצגת תמונות וסרטים מ-DOK.

בכל מקרה, בהצלחה עם התיקון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם מתעקשים על איכותי : נגן של טושיבה עולה כ200 ש"ח עד 400 ש"ח לנגן של סוני (חדש)

מכיוון שהנגן בו אנו עוסקים הוא של חברה לא מוכרת, השוויתי אותו לנגן אחר של חברה לא מוכרת שעולה 79 שקל.

אתה לא צריך לשכנע אותי שדברים ישנים עושים טוב את העבודה.

רק לאחרונה החלפתי את המערכת הישנה שלי בת כ18 שנה במערכת קולנוע ביתי חדישה של YAMAHA.

אין מה לעשות, צריך להתקדם וחבל להשקיע תיקון במערכת כ"כ עתיקה שהלך בה הקומפקט למרות שהמגבר והרמקולים מצויינים.

אם היית עושה את כל המאמץ הזה כדי לתקן נגן ישן של חברה איכותית, לא הייתי אומר לך כלום, אבל כל המאמץ והכסף הזה כדי לתקן נגן עתיק של חברה לא מוכרת, שכנראה הדבר הבא שיקרה לו זה שהוא "ישפוך" עין ?

בכל מקרה - כל הכבוד על ההשקעה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

HAITAI זו חברה לא מוכרת? קצת נסחפנו.

אומנם זה לא סוני, טושיבה, ושות' אבל עדיין.

פרטים בה"פ .

פורסם
....

מוצרים של פעם היו מיוצרים על מנת לשרת אותנו,לעומת היום שהם מיוצרים על מנת לספק רווח בפחות הוצאה ליצרן.

לכן,נגן ב79ש"ח הסבירות שיחזיק מעמד וישרת את הצרכן נאמנה כמו הנגן משנות ה90 הזה(20שנה רבותיי !!)שואף לבדיחה,

.....quote]

כחובב דברים ישנים, אני בהחלט מבין את הרצון לשמר את את המכשיר הישן במצב תקין, גם אם מחיר התיקון קרוב או אף למעלה מעלות מכשיר מודרני/חדיש.

אבל לא קצת נסחפתם?

טלוויזית LG שנקנתה לפני מספר שנים עדיין עובדת אצלי בסלון למרות שהיא מודרנית - האם אני צריך להיות מופתע?

נגן MP3 תוצרת JWIN (מי שמע עליהם בכלל) שנרכש ב2004 במחיר מצחיק של כמה עשרות שקלים, עדיין עובד ותקין. - JWIN אף פעם לא היה מותג ידוע או מפורסם, האם בגלל שהמכשיר עדיין עובד זה אומר שמותג זה הוא מעולה?

מערכת סטריאו של שארפ שקנינו לפני 10-11 שנה בערך, עובדת מצויין חוץ מנגן הדיסקים שמזה כמה שנים כבר לא מזהה שיש דיסק במגש. - נו? מכשיר משנות ה90 לא עובד לאורך זמן באופן תקין לחלוטין.

יש מכשירים אמינים יותר, יש מכשירים אמינים פחות. זה לא אומר שניתן להכליל שכל המכשירים החדשים מיוצרים ע"מ לגרום ליצרנים להרוויח יותר ע"ח אמינות ו/או אורך חיי המוצר. אדרבא, נגנים שאינם משתמשים בעין כמו בקומפקט דיסק עשויים להאריך ימים יותר אם יוצרו כהלכה.

אגב, HAITAI מעולם לא היה מותג מוכר/מפורסם. להערכתי זה היה מוצר מותג ממש כמו שהיו טלוויזיות ספקטרה בזמנו.

מעבר לערך הסנטימנטלי, צודקים hans ואייל במה שהם אמרו

פורסם

אבל שוב פעם , המכשירים של היום נועדו לשמש אותנו ואח"כ לזרוק , הם לא בנויים שיתחילו לתקן ולשפץ אותם עוד כמה שנים, גם המחיר שלהם מצחיק ,

אבל הקומפקט דיסק הזה, אתה מודע לכמה כסף הוא עלה? המוןןןן (בזמנו לפחות) ומעבר לערך הרגשי, אני פשוט לא מסוגל לזרוק ככה סתם מכשיר ששימש אותי כל כך הרבה, זה פשוט לא נתפס אצלי.

פרטים בה"פ .

פורסם

נכון שהמכשירים של היום לא בנויים שיתקנו אותם אבל זה לא בגלל קושי טכני אלא בגלל עלות שעת עבודה במעיבדה מול עלות שעת ייצור.

מכשיר מודרני יתן לרוב תוצאות יותר טובות ממכשיר שבזמנו היה שיא הטכנולוגיה כי אין מה לעשות ומדובר בתחום שהטכנולוגיה רצה קדימה די מהר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אבל שוב פעם , המכשירים של היום נועדו לשמש אותנו ואח"כ לזרוק , הם לא בנויים שיתחילו לתקן ולשפץ אותם עוד כמה שנים, גם המחיר שלהם מצחיק ,

היום צריך הרבה פחות חלקים אלקטרוניים בשביל לבצע את אותה עבודה (ויותר) מאשר לפני 10 שנים.

לפני 10-15 שנה האמנת שבכל בית כמעט תהיה טלוויזיה דקיקה?

כשיש פחות חלקים והייצור זול, הסיכוי לתקלות דווקא פוחת כי למעשה יש פחות רכיבים שעשויים להתקלקל. ואכן יותר זול לייצר מכשירים רבים שגם כך עלותם הסופית נמוכה כמוצרים "חד פעמיים".

אבל הקומפקט דיסק הזה, אתה מודע לכמה כסף הוא עלה? המוןןןן (בזמנו לפחות) ומעבר לערך הרגשי, אני פשוט לא מסוגל לזרוק ככה סתם מכשיר ששימש אותי כל כך הרבה, זה פשוט לא נתפס אצלי.

לפני פחות מ10 שנים, צורב דיסקים רגיל למחשב עלה 1200 ש"ח. היום, צורב DVD עולה פחות מ120 ש"ח.

הכל עלה פעם הרבה יותר. וכמו שכתבתי בהתחלה, אני מבין ומקבל את תיקון המכשיר מההיבט הסנטימנטלי, גם אני חובב דברים ישנים. אבל לא מקבל את הפיכת כל המוצרים של פעם למעולים באופן גורף ולא מקבל את הקביעה שHAITAI היה מותג ידוע ומפורסם.

פורסם
HAITAI זו חברה לא מוכרת? קצת נסחפנו.

אומנם זה לא סוני, טושיבה, ושות' אבל עדיין.

תן לנו בבקשה לינק לדף הבית של החברה? אני לא שמעתי עליה מעולם, עד שהתוודעתי עליה בשרשור זה.

:turn-l:

• תוכן חדש...