Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שבזמנו(80 -תחילת ה90) קומפקט דיסק היה מאוד יקר,וממש לא נפוץ, אז גם אם החברה לא משתווה לסוני ושות' ,עדיין לא עושה את המכשיר זבל טוטאלי.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
....

מוצרים של פעם היו מיוצרים על מנת לשרת אותנו,לעומת היום שהם מיוצרים על מנת לספק רווח בפחות הוצאה ליצרן.

לכן,נגן ב79ש"ח הסבירות שיחזיק מעמד וישרת את הצרכן נאמנה כמו הנגן משנות ה90 הזה(20שנה רבותיי !!)שואף לבדיחה,

.....quote]

כחובב דברים ישנים, אני בהחלט מבין את הרצון לשמר את את המכשיר הישן במצב תקין, גם אם מחיר התיקון קרוב או אף למעלה מעלות מכשיר מודרני/חדיש.

אבל לא קצת נסחפתם?

טלוויזית LG שנקנתה לפני מספר שנים עדיין עובדת אצלי בסלון למרות שהיא מודרנית - האם אני צריך להיות מופתע?

כן.

נגן MP3 תוצרת JWIN (מי שמע עליהם בכלל) שנרכש ב2004 במחיר מצחיק של כמה עשרות שקלים, עדיין עובד ותקין. - JWIN אף פעם לא היה מותג ידוע או מפורסם, האם בגלל שהמכשיר עדיין עובד זה אומר שמותג זה הוא מעולה?

בהחלט . יתכן שהוא מוצר זהה למותג (על מנת להגדיל פלח שוק לקוחות שמחפשים "בזול")

מערכת סטריאו של שארפ שקנינו לפני 10-11 שנה בערך, עובדת מצויין חוץ מנגן הדיסקים שמזה כמה שנים כבר לא מזהה שיש דיסק במגש. - נו? מכשיר משנות ה90 לא עובד לאורך זמן באופן תקין לחלוטין.

לקראת שנות התשעים ברוב המכשירים ,העיניות לא נועדו לשרוד הרבה.גם החלפה לחדש,לא תחזיק לאורך שנים מרובות.

לעומת זאת ,יש ברשותי לייזרדיסק (תקליטורים גדולים) ,כבן 15 ,שעדיין עובד כמו גדול ,ואפילו קורא צרובים רגילים.

יש מכשירים אמינים יותר, יש מכשירים אמינים פחות. זה לא אומר שניתן להכליל שכל המכשירים החדשים מיוצרים ע"מ לגרום ליצרנים להרוויח יותר ע"ח אמינות ו/או אורך חיי המוצר. אדרבא, נגנים שאינם משתמשים בעין כמו בקומפקט דיסק עשויים להאריך ימים יותר אם יוצרו כהלכה.

המשפט האחרון שרשמת נכון :"אם יוצרו כהלכה".רכבים ,מכשירי חשמל ורכיבים אחרים ,מיוצרים היום בצורה כזו שנצרוך יותר,דהיינו ,אורך חיים קצר.

אגב, HAITAI מעולם לא היה מותג מוכר/מפורסם. להערכתי זה היה מוצר מותג ממש כמו שהיו טלוויזיות ספקטרה בזמנו.

ברשותי טלויזיה ספקטרה בת 15 שנה עם 0 תקלות (לך תדע ,אולי זה בגלל שאני טכנאי טלויזיה ?! :roll:)

הסינים בזמנו ניסו להתחרות ביפנים ויצרו מכשירים לא רעים בכלל."ספקטרה"הוא מוצר מדבקה שהוזמן בשם זה ע"י חברת "אמפא" המיתולוגית.החברה ייבאה בין השאר גם מכונות כביסה ומייבשים תחת שם זה ,שכל קשר בינם לבין "ספקטרה" הוא מקרי בלבד.

מעבר לערך הסנטימנטלי, צודקים hans ואייל במה שהם אמרו

.........

פורסם

טוב חבר'ה לא צריך לחפור על העניין, בגדול המכשיר תוקן מסיבות סנטימנטליות, וגם מהעובדה שאני לא מוסגל לזרוק לפח ככה סתם מכשיר שעבר בירושה ,

אני לא סתם מתייחס לציוד כמו לזבל, דרך אגב הוא תוקן והכל עובד הוא ב"הרצה" (ע"פ דברי הטכנאי) ואני צריך לבא לקחת אותו ,

פרטים בה"פ .

פורסם

תופים..............

הקומפקט דיסק תקין ומוכן לשימוש8)

הכל עובד כמו שצריך, הרכיב הוחלף , הוחלפו עוד שני מנועים , הוחלף עוד איזה חלק, בקיצור עובד וקורא צרובים ( לא MP3)

הפכתי את הארון ומצאתי את השלט קניתי סוללות והכל עובד פיקס, רק צריך לקות רסיבר ישן (אלה עם הכפתורים הענקיים בצבע אופוויט, שיהיה לי סט גם בחדר עבודה)

לנושא כאוב יותר, המחיר...

180 שקל קניתי 2 רכיבים (למרות שאחד נדפק קניתי שניים שיהיה ספייר)

200 שקל לטכנאי,

50 שקל בהתחלה

עוד כמה שקלים -2 סוללות.

אתם שואלים אם היה שווה???

אז התשובה היא ,חד משמעית שלא משתמעת לשני פנים ...

ברור!!!!!!!!!

תודה מיוחדת לאדון "זה וזה וזה" שאלמלא הלינקים שנתן לי הייתי יכול לגנוז את המכשיר בארון,

ולכל היועצים .

דרך אגב למי שיש שלט שמתחבר לווידאו עם חוט (רצוי של ווידאו SABA עם הקסטה שעולה כלפי מעלה) מוזמן לשלוח הצעת מחיר אני מעוניין לקנות.

פרטים בה"פ .

פורסם

שלט לוידאו עם חוט אין לי אבל אם אתה סטודנט יש לי מכונת חישוב מכאנית (אלה עם הידית שמסובבים) .

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ללא ספק כ 500 ש"ח השקעה במכשיר שהולך להתקלקל עוד יומיים וכבר לא תואם את התקופה היא השקעה נבונה.

ברכותיי על כך שהחלטת להתקדם סוף סוף לוידאו,חשבתי שאתה עדיין בתקופת הסרט האילם :D

בטיסתך הבאה לחו"ל, אני ממליץ על חברת התעופה של האחים רייט

WrightBrothers.gif

יש לי עוד כמה דברים לומר, אבל מחר אנחנו יוצאים בבוקר לטיול אופניים אז אני חייב לזוז לישון

Bicycle_two_1886.jpg

הכל בידידות , הכי חשוב שאתה מרוצה :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...