Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס EMMA ISRAEL 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדגר אז מעכשיו אני החבר הכי טוב שלך :-)

לגבי תאריך יש כיוון בערך פלוס מינוס ואם יש מצב להעלות לפה את ספר החוקים ?

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
אדגר אז מעכשיו אני החבר הכי טוב שלך :-)

לגבי תאריך יש כיוון בערך פלוס מינוס ואם יש מצב להעלות לפה את ספר החוקים ?

אני לא יודע מה לגבי תאריך

אבל לגבי הקורס אני לא מעונין :roll:

פורסם
EMMA ISRAEL קיבול אישור מהנהלת EMMA EUROPE להעביר קורס שופטים בארץ בשנת 2009 על סמך ספר חוקים 2007-2008. קורס תקף רק לשנת 2009 בארץ. אם מישהו מעוניין לשפוט בתחרות בחו''ל ,הוא לא יכול.

לשנת 2009-2010 יהיה ספר חוקים חדש ודיסק חדש.כמו כן שופט ראשי צריך לעבור קורס שופטים ראשיים לשנת 2009-2010 בגרמניה.

ספר החוקים לשנת 2009-2010 יצא כבר לפינ יומיים- ב1/2/2009:

http://www.emmanet.com/EMMAnew/menue.htm

מה הרעיון להתחרות עפ"י הפרמטריים של 2007-2008 בישראל בשנת 2009 כאשר שאר העולם מתחרה עפ"י קריטריונים אחרים?

לא יותר הגיוני לערוך קורס עפ"י החוקים החדשים והקטגוריות החדשות?

ארגון EMMA הוא ארגון בינלאומי, והתחרות היא זהה בין אם אתה מתחרה ברוסיה, צ'כיה או ישראל.

בדיוק כמו שקורה בIASCA או בכל ארגון אחר.

under construction..

פורסם
ספר החוקים לשנת 2009-2010 יצא כבר לפינ יומיים- ב1/2/2009:

http://www.emmanet.com/EMMAnew/menue.htm

מה הרעיון להתחרות עפ"י הפרמטריים של 2007-2008 בישראל בשנת 2009 כאשר שאר העולם מתחרה עפ"י קריטריונים אחרים?

לא יותר הגיוני לערוך קורס עפ"י החוקים החדשים והקטגוריות החדשות?

ארגון EMMA הוא ארגון בינלאומי, והתחרות היא זהה בין אם אתה מתחרה ברוסיה, צ'כיה או ישראל.

בדיוק כמו שקורה בIASCA או בכל ארגון אחר.

קורס של שופטים ראשיים עוד לא התקיים בגרמניה לשנת 2009-2010 למרות שספר חוקים יצא.

בשנה הבאה נשפוט לפי 2009-2010

אי אפשר לקיים קורס בארץ ללא קורס ראשי בגרמניה.

אנו רוצים לקדם את התנועה של CAR AUDIO בישראל ולקיים קורס ותחרות עוד השנה ולא למשוך את זה עוד ועוד.

חוקים כמעט ולא השתנו.

פורסם

התחרויות בEMMA הם תמיד מתחילות לאחר חודש מרץ בשנה המיועדת.

קורס השופטים הראשי מתקיים לרוב בחודשים ינואר-מרץ פחות או יותר.

מכיוון שהקורס שאתם רוצים להעביר הוא בן כמה ימים, וגם ככה התחרויות בעולם לא מתחילות לפני ה13/2, כאשר קורס שופטים ראשי מסתיים במקסימום לאחר ה1 במרץ.

אז מה הבעיה ולערוך את הקורס במהלך חודש מרץ?

זה הרי גם ככה לא משנה כי כרגע אתם בכלל לא מעלים תאריך לתחרות ולכן אני לא בדיוק מבין מה הרעיון בלמהר לערוך את הקורס עכשיו עפ"י החוקים של 2008.

וכן, אני יודע שהחוקים לא משתנים מקצה לקצה, אבל כן נערכים בהם הפקת לקחים וכמובן גם מוציאים דיסקי בדיקה חדשים ושונים.

אבל זה העיקר, הרעיון הוא העקרון.

ובאותה נימה, אני מאוד מקווה שאתם לוקחים בחשבון את העובדה שלבנות רכבים לתחרות זה לוקח זמן ולא זמן קצר במיוחד, לכן היום שאנחנו כבר במהלך חודש פברואר, אם אתם מתכננים תחרות השנה, אני מקווה שהיא לא תהיה לפני חודש מאי והלאה.

אחרת זה פשוט לא פרקטי.

under construction..

פורסם

אירגון בישראל בשלבי התפתחותו. רעיון קורס ואירוע מסוג זה הוא הדרך לקדם את התנועה בארץ.יש אישור להעביר קורס 2008 בשנת 2009 כי קורס שופטים חדש דורש המון מאמצים והוצאות.העיקרון הוא להעביר קורס לצרוך להכשיר שופטים לתחרות השנה ולתת ידע למתקינים ואנשים שבתחום לדעת להעריך ולשמוע למערכת ברכב בצורה יותר נכונה לפי חוקים של אירגון EMMA

• תוכן חדש...