Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעונין לרכוש רכב משנת 2008 ואני מתלבט בין הסיאט לאון 1.6 לבין היונדאי i30(פרימיום 1.6)

חשובים לי נוחות הנסיעה,אמינות,עלויות אחזקה וטיפולים,מרווח פנימי לכל הנוסעים.

מעבר לכך,אם משהו סבור שישנה עדיפות לרכב אחר על פניהם כגון:הקיה סיד,פג'ו 308

סיטרואן c4 או דומה אנא ציינו זאת,למרות שהדגש הוא על הסיאט מול היונדאי.

תודה

פורסם

ה308 ב2 דרגות מעל הרכבים שציינת.הסיטרואן התמורה הכי טובה.הליאון רכב טוב עם מנוע 1.6 מיושן ונותן תמורה בינונית.היונדאי לא רעה אבל לא בליגה של הרכבים הנ"ל.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

מה שאני יודע על שתי המכוניות האלה הוא:

שתיהן נוחות ומרווחות ושתיהן איכותיות.

הליאון הרבה יותר יפה,ואולי אפילו יותר אכותית.

הI30 עם מנוע הרבה יותר חזק וגם יותר חסכוני,למרות שמנוע ה1.6 המיושן של הליאון שקט במיוחד.

לפי דעתי נסיעת מבחן תעזור לך להחליט.

אגב הקיה סיד גם אופציה

פורסם

אם חשוב לך עליות אחזקה וטיפולים אז תלך עדיף על הI30, וכמה שזה נשמע שהמנוע שלה חזק הרבה יותר אז הוא לא כזה חזק כמו שהוא על הנייר, והלאון גם יקרה יותר, הI30 גם בטיחותית ואם גם חשוב לך השרות להזכירך אם תלך על הלאון תקבל שרות לא טוב כי היא מטופלת במוסכי צ'מפיאון.

פורסם
אם חשוב לך עליות אחזקה וטיפולים אז תלך עדיף על הI30, וכמה שזה נשמע שהמנוע שלה חזק הרבה יותר אז הוא לא כזה חזק כמו שהוא על הנייר, והלאון גם יקרה יותר, הI30 גם בטיחותית ואם גם חשוב לך השרות להזכירך אם תלך על הלאון תקבל שרות לא טוב כי היא מטופלת במוסכי צ'מפיאון.

על סמך מה קבעת שאחזקה וטיפולים יקרים בסיאט, על סמך מה אתה קובע שהשירות של צ'מפיון הוא גרוע את כל השמועות שאתה שומע מאחרים ולא ראית במו עיניך אין לך שום הוכחה לכך.

לפותח השרשור הלאון הוא מומלץ מאוד יש לו את אותו מנוע, של הגולף אבל בסיאט המנוע 1.6 זמין רק בגיר ידני עם אבזור מלא בכל המובנים ומחיר מאוד תחרותי של 119,000 ש"ח.

ועוד דבר הלאון ניראה פיי מיליון יותר יפה מה-I30 שהיא כמו זבל, על הכבישים.

בקישור הבא יש פרסומת ויצירת קשר עם סוכן מכירות של סיאט בנוגע ללאון שעולה 119,000 ש"ח

http://212.199.162.11/clients/seat/7336/index.asp?ref=127

יניב

פורסם

תשקול את הקיא Cee'd ואת הפולקסווגן גולף החדשה (במידה והתקציב מאפשר).

מניסיוני המר, אני נאלץ לאשר שהשירות במוסך המרכזי של צ'מפיון (אודי, סיאט ופולקסווגן) הוא לא פחות מזוועתי.

מסתבר שבמידה ואין לך אודי (או פולקסווגן מדגמי ה"פרמיום") - אתה לא נחשב ונאלץ לסבול יחס מזעזע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תשקול את הקיא Cee'd ואת הפולקסווגן גולף החדשה (במידה והתקציב מאפשר).

מניסיוני המר, אני נאלץ לאשר שהשירות במוסך המרכזי של צ'מפיון (אודי, סיאט ופולקסווגן) הוא לא פחות מזוועתי.

מסתבר שבמידה ואין לך אודי (או פולקסווגן מדגמי ה"פרמיום") - אתה לא נחשב ונאלץ לסבול יחס מזעזע.

אוראל, סלח לי על זה שאני חולק על דעתך. לי היה רכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה ואני הייתי מטפל רק בשחר מוטורס שנמצא בחולון, יש להם שרות שרות אדיב ומקצועי. אוראל, שוב אני מדבר מנסיון, של כמה שנים וכל הזמן היה מדובר בטיפולים לרכב אחר מכל דגמי צ'מפיון.

ולפותח השרשור אני מציע בחום רב להיכנס לאולם התצוגה, של סיאט אם תהיה רציני תקבל מחיר טוב וייתנו לך עוד כמה פ'יצפקס וגם תוכל לעשות נסיעת מבחן בהצלחה.

יניב

פורסם

יניב, אני מדבר על ה"מוסך המרכזי" ואתה מדבר על "שחר מוטורס" (עימו אין לי ניסיון) - יש הבדל.

יתכן שב"שחר מוטורס" השירות טוב, אבל אני דיברתי בכלל על ה"מוסך המרכזי" - שם השירות זוועתי. נקודה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כבעל 2 סיאוט ליאון, האחת 1.6 אוטומטית והאחרת 1.8 TFSI ידנית, יכול לומר לך, שאני מרוצה מאוד הן מהתמורה, נוחות הנסיעה, אמינות וכמה שלא יוהבו את זה כאן, אין לי תלונות לגבי מוסך מרכזי צ'מפיון ירושלים. היו בבעלותי פורד פוקוס (2), טיפלתי בשני מוסכי יבואן מומלצים בירושלים נתן אקספרס ותאוצה, משניהם התאכזבתי. לא מכיר את ה I30. יכול לומר לך לסיכום, כאחד שעבר כמה וכמה מכוניות חדשות בחייו, הסיאט ליאון מומלצת נקודה.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...