Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום

הרכב המדובר פיאט בראבה 1.6 אוט'

הלך ראש מנוע באוטו(טחינה במדיד שמן) לפני כשבועיים. כרגע האוטו במוסך מורשה גררתי אותו לפני יומיים המוסכניק אמר לי שזה יכל לנבוע מהרבה דברים, ומחיר התחלתי לראש מנוע הוא 3500 ומחיר של פירוק לשם הערכת מצב הוא כ500 שח.

נתתי לו אישור לפרק את הראש לראות את המצב אך הוא הלחיץ אותי. המוסכנית טעון שמכיוון שהאוטו עמד שבועיים יתכן והראש לא יצליח ולאחר התיקון יתכן נקישות, אפשרי ?? האם יתכן דבר כזה שלאחר זמן קצר שאוטו עמד ילך מנוע מעמידתו ???

פורסם

לדעתי עצם העובדה שהרכב עמד לא אמורה להשפיע על תוצאות התיקון.

אתה לא הראשון שעושה שיפוץ ראש מנוע.

לגבי מחיר, זה לא חוכמה לזרוק סכום כסף ולהגיד שזה עבור שיפוץ ראש, תוציא הצעת מחיר מפורטת מה כולל הטיפול ואחרי זה נראה כבר.

אני מעריך שהמחיר כולל דברים נוספים כמו רצועת תזמון ומותח.

פורסם

הרכב הזה הגיע עם מנוע מנחוס שלא כל מכונאי יודע לעשות אוברול או אפילו ראש מנוע.

החלקים אינם זמינים ואם כבר יש חלק לא תמיד הוא "מתיישב" היטב.

מנוע בעייתי שלא כל מכונאי רוצה לגעת בו.

רק מכונאים שיודעים היטב את כל השלבים בעיקר במנוע לרכב הזה.

לכן המחיר שקיבלת הוא כנראה ללא חלקים וללא היתחייבות מצידו שהמנוע יניע.:lol:

ירון מאיר

פורסם

שלום לכל העוזרים, יש עדכון.

לפי דברי המוסך

לאחר פירוק הראש מנוע המנוע נראה סביר בהתחלה, יש טיפה חלודה באחד הצילנדרים (כנראה עקב המים שנכנסו). אך לא זאת הבעיה המוסך פירק את אגן השמן כדי לדעת מה מצב המנוע מייסבים (מכיוון שהאוטו הגיע בגרר למוסך) כנראה שהמצב שם לא משהו כך טוען המוסכניק. מה שאומר שצריך חצי אוברול או משהו כזה..

המוסכניק עצמו שמתי לב שלא התלהב מהרגע הראשון לעבוד על האוטו, מכיוון שאני חייל ואין לי יותר מידי להוציא. לטענתו הוא לא רוצה להכניס אותי להוצאות גבוהות על האוטו, וגם מכיוון שלא ידע את מצבו (לא נסע בו).

בקיצור הוא מעדיף לא לעבוד על האוטו.

עכשיו צריך לשלם למוסך 500 שח על פירוק הראש ולהתחיל לחפש מוסך אחר או אפשרות אחרת. רק לציין שהמנוע מפורק כבר ואת כל החלקים הוא ישים לי בארגז.

עכשיו

ישנה אפשרות להחליף מנוע ב5800 ללא מע"מ אצל (משו מנועים מיבוא מ א'-ת' באזור) כולל טימינג וטיפול 10 לפי מה שהבנתי. מישהו ממליץ על החברה הזאת??

כמו כן ישנה אפשרות להחליף מוסך לא חייב מורשה אבל שיהיה מוסך מקצועי ואמין וגם כמובן שלא יהיה שחיטה.

מחפש המלצות למשהו באזור ראשון והסביבה.

תודה מראש

פורסם

תאמין לי אני לא יודע מה להגיד לך, את ה500 ש"ח אתה חייב לשלם אין מה לעשות אבל מראש היה נראה לי שהמוסך לא רצה להתעסק עם הרכב ורק כדי לצאת ידי חובה ועל הדרך לקחת כסף הוא עשה זאת.

אני אולי הייתי לוקח דעה נוספת של בעל מקצוע מנוסה לגבי מצב המנוע לפני שהייתי פוסל אותו לגמרי, זה שפרץ אטם ראש עדיין לא אומר שצריך להיכנס לחצי אובראול.

תנסה לפנות לחבר הפורום בני ל. ואולי הוא יוכל לעזור לך, לדעתי הוא גר באזור ראשון לציון.

פורסם

לפותח השרשור:

נסה ליצור קשר עם מוסך שמשון ביהוד. המוסך הזה מאוד מומלץ ועל אף שהוא מורשה המחירים הוגנים מאוד ואין בכלל עוררין על איכות העבודה ובכלל על טיב המוסך. לדעתי, הרם לשם טלפון מחר בבוקר, בקש את חיים וספר לו את כל השתלשלות האירועים וראה מה דעתו.

מנסיון עם ראש מנוע בפונטו דור ראשון אני יכול לומר שהמחיר שהוא גבה לפני כמה שנים, היה זהה למחירים שגבו מוסכים אחרים לא מורשים.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...