Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול הלכתי לראות רכב,והתרשמתי לחיוב.

הבעלים הסביר לי שהוא התקין פילטר אוויר פתוח ומאוורר, שיש לו כפתור הפעלה וכיבוי בתוך הרכב, שמכניס אוויר לפילטר

על מנת לשפר את הביצועים!

האם יש כזה דבר?האם זה באמת משפר?זה יכול לפגוע במנוע?ומה זה עושה בעצם.

הוא קרא לזה סופרצרגר או משהו כזה.

איך זה בדיוק תורם לרכב אטמוספרי שלא ניתן לשיפור

תודה מראש

יוסי

פורסם

חבל שלא צילמת תמונה :-D

הרעיון הוא שהאוויר שהפילטר יונק יהיה כמה שיותר קר.

מאוורר כזה או אחר לא יוכל לשפר את הביצועים ובמקרה שהוא לא ממוקם כראוי הוא רק יגרע מהביצועים, מצד שני, אם המיקום של הפילטר לא טוב והמאוורר יונק אוויר מאיזור קר יותר אז יהיה שיפור. כמות האוויר שהפילטר יונק לא תגדל בעקבות המאוורר.

הפיתרון הטוב ביותר הוא מיקום נכון של הפילטר.

פורסם

היה נשמע לי ממש לא הגיוני

גם המיקום של מתג ההפעלה-מתחת למושב הנהג לא נראה לי משהו שימושי

סתם היה זרוק שם-כאילו בטעות

האם יעשו לי בעיות על אגזוז לא מקורי בטסט?הוא לא עושה ממש רעש פשוט הוא לא מקורי

גאנטים צבועים יכולים לגרום להורדה מהכביש?

האם לא כל הפונטו HGT מגיעים עם מושבים ספורטיבים?!או שזה תוספת?

פורסם
אלה מושבים מקוריים של HGT. אם ראית משהו אחר, כנראה שהוא החליף.

אלו מושבים שלא היו זמינים בארץ.

המושבים שהגיעו בארץ הם הכחולים.

HGT_Inside.jpg

!AWDSOME

פורסם

תעשה חיפוש בפורום, דובר על המאוורר הזה בעבר. הלחצים שנוצרים בזמן היניקה בסל"ד הם פי1000 יותר מחזקים ממה שהמאוורר המסכן הזה יכול לספק ולכן הוא יותר גורע מאשר משפר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הרעיון של ה"סופרצ'רגר" החשמלי (יש הרבה כאלה ב E-BAY שמספרים שהוא גם נותן BOOST :lol:) הוא מן מגדש שאמור להכניס יותר אויר לתא בעירה.

החיקוי העלוב הזה לא מגיע לשום שיפור, מנסיוני (גם בבנייה של אחד וגם מהתרשמות של אנשים שקנו כזה) זה לא מועיל.

במקרה שלי, המאוורר לא הצליח לספק כמות אויר דרושה לסל"ד גבוה ולכן מחזק את redroze שהוא רק גורע ומפריע לזרימת אוויר טובה.

קיציס

פורסם

והוא תייג למחיר הרכב גם מחיר של סופרצ'ארג'ר ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...