Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוח טובה ומעט יוזמה החלטתי לבצע שינוי קוסמטי במערכת,(פסיכולוגי או לא,האוזניים מרגישות שינוי)

(ההתקנה של הקומפוננטים נעשתה אצל מתקין באזור מגוריי,הסט הוא MBQ - RCE 213 .)

ניתן להתרשם שהטוויטרים היו ממוקמים במקום ייעודי בדלת,אך רציתי למקם אותם כלפי חוץ,

להלן מס' תמונות:

Image(222).jpg

Image(223).jpg

Image(224).jpg

Image(225).jpg

Image(226).jpg

Image(227).jpg

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

מה שיפה זה שהעבודה שבוצעה נראית נקיה ויפה לעין.

סה"כ זה מיקום לא אידאלי לטוויטר אבל נראה לי שזה גם לא העניין בת'רד הזה.

השיפור הוא לא פסיכולוגי אלא ממשי מאחר והוצאת את הטוויטר החוצה, טוויטר מנגן תדרים קצרים מאוד והם מאוד רגישים למיסוך (דברים שחוסמים את דרכם) מסיק שתשים טוויטר מאחורי בד אקוסטי ואתה הנחתת את העוצמה שלו, לעיתים גם ניתן להרגיש חוסר מפרט.

אז שיפרת? אני די בטוח שכן, האם המיקום נכון או אידאלי - לא נראה לי, אבל כמו שאמרתי כבר - לא נראה לי שזה הנושא של הת'רד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,

אני הולך להחליף את(יוסי אלפיין מחליף, עלק אני....8)) גרילים חדשים לטוויטרים שלי.

עד כמה שאני יודע, הבד לא הולך לפגוע באיכות או בעוצמת הטוויטר, כי תחשוב על זה כל שבכל רמקול ביתי הטוויטר הנ"ל נמצא מאחורי בד אקוסטי של הרמקול. אני טועה?

ודיברתי עם יוסי, את הבד שיש לו, הוא מביא מחנות של ציוד לאודיו לבית ברמת מטורפות. שאטני בטוח שיש להם בדים שלא גורעים מהאיכות או העוצמה(כמו שאתה מכיר אותו) אז אני לא חושב שזה יפעג לי באיכות \עוצמה.

בקשה תקן אותי עם אני טועה\מטעה.

פורסם

זה די זניח - בייחוד כשמדובר על טוויטרים מאסיביים כמו שלך.

אבל אתה מוזמן לעשות ניסוי פשוט - תיקח חתיכת בד כזאת - תשים את הראש שלך מול הטוויטר בעוצמה סבירה עד נמוכה ותנסה פעם עם הבד ופעם בלי הבד - צריך להיות הבדל מורגש.

ועל טוויטר בעל מפרט יותר נמוך זה יהיה קצת יותר מורגש, במקרה של פותח הת'רד לא מדובר רק בחשיפת הטוויטר אלא הטוויטר היה חסום ע"י המגן של ידית הפתיחה - אל תשכח שהוא ישב יחסית עמוק בתוך המגן וגם זה קצת צמצם את תחום הפריסה של הטוויטר.

יכול להיות שזה מאוד זניח אבל עדיין צריך להיות הבדל כלשהוא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש - אכשיו זה נראה הרבה יותר אסטטי , ואם אתה אומר שיש שיפור בצליל אך בכלל מצויין :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אדי, אם אני איקח מגבת אדומה ואשים על הראש

אני נכנס לקטגוריה של כיפה אדומה?

או שבעצם כאבו לה האוזניים כל הזמן מהטוויטרים בבית של סבתא שלה, אז היא שמה מטפחת על הראש?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אחלה עבודה! שמרת על מראה מקורי ואני מאמין שהשינוי שאתה מרגיש הוא לא רק פסיכולוגי :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תתחדש

המיקום הוא אותו מיקום, פשוט יותר אסטטי

לגבי טוויטר במיוחד, יש לחבר שלי סט הזה, ואצלו טוויטרים פונים לשמשה קדמית וזה נשמע מצויין

בהצלחה בהמשך

• תוכן חדש...