Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המחיר שהוא מבקש גבוה, יותר גבוה ממה שביקשו ממני היום בא.ד.י מערכות!!

טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

אני גם לא אומר שבא.ד.י מערכות לא תצא מרוצה, יכול מאוד להיות שכן, אבל מנסיון מי שמחפש זול בסוף יוצא ביוקר.

לא רוצה להיכנס לך לכיס תעשה את השיקולים שלך, אבל לדעתי ברכב ברמה כזו לא מחפשים זול.

בהצלחה, דני.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
אף אחד לא יודע כמה פעמים הוא יחזור.

צריך לקחת בחשבון שגם הציוד יכול לשבוק חיים, ולא בהכרח טעות בהתקנה.

אני יכול להגיד לך שאני כבר יותר מעשר שנים עם מערכות בסדרי גודל שונים , החל מהפשוט ביותר ועד מערכות ברמה הגבוהה ביותר - כמות הפעמים שנאלצתי לחזור למתקין אחרי התקנה של מתקין בסדר גודל של יוסי היא אפסית.

כל החברים שלי התקינו אצל יוסי וגם אצלהם לא קרה מקרה שהיה צריך לחזור אף לא פעם אחת.

הסיטואציה של לחזור למתקין אחרי התקנה ראויה היא לא משהו שבשגרה כמו שאתה מתאר אותה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא רוצה להיכנס לך לכיס תעשה את השיקולים שלך, אבל לדעתי ברכב ברמה כזו לא מחפשים זול.

בהצלחה, דני.

אדי זה לא מחיר נמוך ולא זול.

מי שמתקין אצל אדי לא מחפש מחיר זול, נהפוך הוא.

ZZR

פורסם

אני גם לא אומר שבא.ד.י מערכות לא תצא מרוצה, יכול מאוד להיות שכן, אבל מנסיון מי שמחפש זול בסוף יוצא ביוקר.

בהצלחה, דני.

נשמה, אני התקנתי אצל עופר רוטמן הוא היה האדם אליו הלכתי במקרה הוא היה אז ב.א.ד.י מערכות. ההתקנה הייתה מעולה. היום אינני יודע מה איכות העבודה בא.ד.י

פורסם

רוטמן מתקין מעולה ללא שום עוררין , דני לא התיחס לעופר רוטמן ספיציפית אלה באופן כללי התיחס לפתגם הידוע של "מה שזול עולה ביוקר" או "אני לא מספיק עשיר כדי לקנות דברים בזול"

:wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא נשמה ולא אחיך, קרא את חוקי הפורום.

אני חוזר על דברי לאלו מכם שלא הבינו, לא אומר שאדי מערכות זה רע וגם לא אומר שזה לא טוב, לא אומר שזה יקר וגם לא אומר שזה זול, בסך הכל מנסה להבהיר נקודה אחת:

אין דבר כזה זול יש מאין.

הזול בסוף עולה ביוקר.

לסיכום אצטט את ידידי נחמיה שטרסלר שאמר: "שלא יעבדו עליכם". :nono:

פורסם
יש לך את תומקאר. ברינתיה .

אחלה בן אדם עבודה טובה .

http://tomcar.co.il/

אודה לעוד התייחסויות לגביי תומקאר, דיברתי איתו ונשמע שהוא מבין עניין. יש כאן עוד אנשים שהתקינו ויכולים לתת חוות דעת?

כרגע הקרב הוא יוסי מול תומקאר כשהעדיפות הכספית היא לתומקאר

מה אתם אומרים?

פורסם

ראיתי כמה עבודות של תומקאר ברינתיה, לא נפלתי.

יוסי נמצא בליגה יותר גבוהה.

אני מסכים עם דעתם של דני ועופר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כרגע הקרב הוא יוסי מול תומקאר כשהעדיפות הכספית היא לתומקאר

מה אתם אומרים?

מה ההפרש ? אם הוא זניח אין בכלל שאלה.

(גם אם הוא לא זניח- אני אישית הייתי הולך ליוסי).

ZZR

פורסם

תומקר ?

איך נשמע לך הדבקת קרוס אובר לדלת באיזולירבנד ?,

איך נשמע לך לשחרר רכב אחרי התקנה שהמיד חתוך על 120 והסאב באותו מקום,

איך נשמע לך להגיע עד לרדיו דיסק עם חוטים ואז להתחבר לחוטים המקוריים והדקים, כאשר לדלת יש שרוול גומי שמאפשר אפילו להעביר חוט של חברת חשמל,

איך נשמע לך לחבר את המגבר על המושב בלי שום פלאטה בלי שום דבר,

איך נשמע לך להתקין את הוופר בדלת על הבאסקט של רמקול פלסטיק מעפן מקורי, במקום הגבהות נורמאליות מעץ שלוקח חמש דקות להכין ?,

איך נשמע לך לשחרר מערכת עם סאב על מונובלוק שמכוון בהייפאס, !!!! ושאתה חוזר להתלונן אומרים לך "לא יודע מה אתה רוצה, הבאס מעולה"

אם כל זה נשמע לך טוב תלך לתוםקאר ברנתניה, תהנה

בקיצור אם הרכב והמערכת שלך חשובים יוסי זאת הכתובת שלך, את התשבוחות שלך לא.ד.י. אתה צריך לשנות לתשבוחות לעופר רוטמן, כי לא מדובר במקום אלא במתקין והמתקין כבר לא קיים שם !!

כסף הוא פונקציה של איכות, כמו שסובארו DL עולה פחות מגולף MK4. אם האיכות חשובה לך יש לזה מחיר, ואם ההתקנה עולה 4 אלף שקל או 5500 שקל, בעוד שנה שתסתכל אחורה זה לא ישנה כלום במהלך החיים שלך, אבל הקירקוש בדלת, החוסר ניצול של הרכיבים, הרעש של האלטרנטור ועוד ועוד ועוד - כל אלו ילוו אותך באופן הדוק וצמוד כל אותה שנה !

בהצלחה בכל מתקין שתבחר (אם תבחר ביוסי פשוט ההצלחה מובטחת)

פורסם
תומקר ?

איך נשמע לך הדבקת קרוס אובר לדלת באיזולירבנד ?,

איך נשמע לך לשחרר רכב אחרי התקנה שהמיד חתוך על 120 והסאב באותו מקום,

איך נשמע לך להגיע עד לרדיו דיסק עם חוטים ואז להתחבר לחוטים המקוריים והדקים, כאשר לדלת יש שרוול גומי שמאפשר אפילו להעביר חוט של חברת חשמל,

איך נשמע לך לחבר את המגבר על המושב בלי שום פלאטה בלי שום דבר,

איך נשמע לך להתקין את הוופר בדלת על הבאסקט של רמקול פלסטיק מעפן מקורי, במקום הגבהות נורמאליות מעץ שלוקח חמש דקות להכין ?,

איך נשמע לך לשחרר מערכת עם סאב על מונובלוק שמכוון בהייפאס, !!!! ושאתה חוזר להתלונן אומרים לך "לא יודע מה אתה רוצה, הבאס מעולה"

אם כל זה נשמע לך טוב תלך לתוםקאר ברנתניה, תהנה

בקיצור אם הרכב והמערכת שלך חשובים יוסי זאת הכתובת שלך, את התשבוחות שלך לא.ד.י. אתה צריך לשנות לתשבוחות לעופר רוטמן, כי לא מדובר במקום אלא במתקין והמתקין כבר לא קיים שם !!

כסף הוא פונקציה של איכות, כמו שסובארו DL עולה פחות מגולף MK4. אם האיכות חשובה לך יש לזה מחיר, ואם ההתקנה עולה 4 אלף שקל או 5500 שקל, בעוד שנה שתסתכל אחורה זה לא ישנה כלום במהלך החיים שלך, אבל הקירקוש בדלת, החוסר ניצול של הרכיבים, הרעש של האלטרנטור ועוד ועוד ועוד - כל אלו ילוו אותך באופן הדוק וצמוד כל אותה שנה !

בהצלחה בכל מתקין שתבחר (אם תבחר ביוסי פשוט ההצלחה מובטחת)

רק הבהרה, לא שיבחתי את א.ד.י בשום מקום אלא רק את עופר רוטמן. הסיבה שהלכתי היום מא.ד.י היא בין השאר כי עופר לא שם.

לגביי טומקאר, אינני מכיר לכן שואל.

ואיך עושים חיפוש כאן בפורום???

פורסם

פעם עשיתי התקנה אצל תומקאר בחור חביב אם התקנות סבירות, דבר אחד אני יכול להגיד לך ותקח את זה לתשומת לבך היום שבאת ליוסי ראית שם רכב שהוא עובד עליו? במקרה זה הרכב שלי אז אתה צריך להבין לבד את המסקנה.

IBIZA 20vt

פורסם
פעם עשיתי התקנה אצל תומקאר בחור חביב אם התקנות סבירות, דבר אחד אני יכול להגיד לך ותקח את זה לתשומת לבך היום שבאת ליוסי ראית שם רכב שהוא עובד עליו? במקרה זה הרכב שלי אז אתה צריך להבין לבד את המסקנה.

הקשקאי שלך? חתיכת פרויקט אתה מרכיב באוטו. התרשמתי מיוסי ומאולם הקונצרטים שהולך להיות לך ברכב

ההתקנה שלי היא הרבה פחות מסובכת.

אשמח לעוד דעות על תומקאר מרנתיה כי נכתבו כאן קודם דברים קשים מאוד

• תוכן חדש...