Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקשקאי שלך? חתיכת פרויקט אתה מרכיב באוטו. התרשמתי מיוסי ומאולם הקונצרטים שהולך להיות לך ברכב

ההתקנה שלי היא הרבה פחות מסובכת.

אשמח לעוד דעות על תומקאר מרנתיה כי נכתבו כאן קודם דברים קשים מאוד

לא רציתי להפחיד אותך באמת,אז חלק גדול מהדברים עוד קבורים במעמקים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

איך נשמע לך הדבקת קרוס אובר לדלת באיזולירבנד ? לא סביר, קרוס אובר לא צריך להיות בדלת כי יש שם מים,

אבל גם זה נעשה ע"י מתקינים מומלצים בפורום.

איך נשמע לך לשחרר רכב אחרי התקנה שהמיד חתוך על 120 והסאב באותו מקום? אולי זה נשמע טוב?

איך נשמע לך להגיע עד לרדיו דיסק עם חוטים ואז להתחבר לחוטים המקוריים והדקים, כאשר לדלת יש שרוול גומי שמאפשר אפילו להעביר חוט של חברת חשמל, אם תחפש , אתה תראה את אותה הפעולה ע" מתקינים מומלצים.באותו שרשור.

איך נשמע לך לחבר את המגבר על המושב בלי שום פלאטה בלי שום דבר, מעט בעייתי מבחינת רעשי מנוע.

איך נשמע לך להתקין את הוופר בדלת על הבאסקט של רמקול פלסטיק מעפן מקורי, במקום הגבהות נורמאליות מעץ שלוקח חמש דקות להכין ? לא הבנתי איך עושים את זה.

איך נשמע לך לשחרר מערכת עם סאב על מונובלוק שמכוון בהייפאס, !!!! ושאתה חוזר להתלונן אומרים לך "לא יודע מה אתה רוצה, הבאס מעולה" חוסר מקצועיות .

, אבל הקירקוש בדלת, החוסר ניצול של הרכיבים, הרעש של האלטרנטור ועוד ועוד ועוד - כל אלו ילוו אותך באופן הדוק וצמוד כל אותה שנה ! מסכים לחלוטין.

בהצלחה בכל מתקין שתבחר (אם תבחר ביוסי פשוט ההצלחה מובטחת)אין ספק

עתיד, אני מסכים עם רוב מה שכתבת,

אבל לא כל ההתקנות שראיתי בפורום ונעשו ע"י "מומלצים" עומדות בסטנדרטים שלך.

יש לפחות התקנה אחת ע"י מתקין "מומלץ" שהשתמש בכבל מקורי של הרכב וקרוס אובר בדלת.

לטענתך, כזו התקנה צריכה להיגרס ולהיעשות שוב.

מידן.

.

ZZR

פורסם

חיפוש עושים ככה

ודי, הבנו כבר שיוסי ויחיאל מתקינים מצויינים. אף אחד מהם לא צריך לקבל עוד ח"חים. מי שיש לו המלצה על מתקינים נוספים - אחלה. מי שלא אז מספיק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני הייתי רוצה לדעת מה המפרט שלך ועם הוא כולל בניות מפיבר?

במידה ולא יש עוד הרבה מתקינים שיודעים לעשות עבודות ברמה

לגביי "העבודת מעבדה" אין צורך בכך מנחת של סטינגר פריפריאל יתנו לך פתרון מעולה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

יש לפחות התקנה אחת ע"י מתקין "מומלץ" שהשתמש בכבל מקורי של הרכב וקרוס אובר בדלת.

לטענתך, כזו התקנה צריכה להיגרס ולהיעשות שוב.

מידן.

.

מידן אתה תמיד מחפש איפה ליתקוף חלק יודעים למי אתה מיתכוון

אולי תישאל כמה אותו בחור שילם על ההתקנה :idea:

אתה לא יכול ליקנות מרצדס במחיר של סובארו

ותפסיק להיתחבא מאחורי המקלדת אולי תגיע למיפגשים שניראה במי מדובר :-)

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

+1,

מידן אתה רק מחפש להוסיף שמן למדורה, אבל שאין מדורה אתה פשוט מחליק על השמן !!

תבוא למפגשים תראה את הפרצוף, תגלה שהדברים לא כמו שהם נראים.

פורסם

+2 לעתיד

אתה מדבר על אותו מתקין אצל חבר שאני לא יזכיר את שמו {הוא מהפורום} תומקאר חיבר דרך החוטים המקוריים ויותר גרוע זה היה בכמה חתיכות

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

סיפור משבת האחרונה - אטמתי דלת של חבר עם סיאט איביזה, אני מושך את הדיפון של הדלת הקרוס נופל עלי !!!,

הבן אדם הדביק את הקרוס עם איזולירבאנד (אולי גם רוק?),

חוטים לתוך הדלת ? הצחקת אותי, חוט לHU, ומשם על גבי צמה ספרדית איכותית מסוף שנות ה90 לקרוס,

מתקין ביזיון ברמות היסטריות

• תוכן חדש...