Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו בפורום את ה5.5" של ג'נסיס שווה לך לשמוע זה כמעט אותו רכיב.

אולי תצאו כבר מהקיבעון הזה שרכיבים שמבוססים על אלמנט מסויים הם כמעט אותו רכיב ?

אתם מדברים על מידבאסים שיש להם פרמטרים שונים לגמרי - החל מההספק , דרך הענות התדרים , דרך הנפחים , דרך נתוני Q .. כל הפרמטרים שונים. לכן הם נשמעים שונה.

תשוו בעצמכם , זה לדוגמא הנתונים של האבסולוט הנל

תבדקו את הפרמטרים של הסקאן ספיק המקביל ותראו את ההבדלים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר זה לא קבעון זה פשוט מאוד הגיוני.

לסקאן-ספיק יש כ20 מודלים שונים במידה 5.25 מסדרת הרווילטור ועוד כ30 מודלים בשאר הדרייברים במידות 4" ו7 אינטש.

כולם חולקים את אותה ממברנה, אותו סראונד ואותו מנוע (SD-1).

השוני היחידי הוא בבאסקטים ובמגנטים.

כמובן שזה ברור כשמש שיש הבדלים בינהם, אבל לכולם יש אופי זהה, מה שמשפיע על הצליל הסופי זה הממברנה והסראונד, שאר הפרטמטרים כמעט ולא מורגשים בהשוואה סטנדטית.

יש כאלו שיהיו מיועדים לנפח של 6-8 ליטר, יש כאלו לנפח של 10-12 ליטר, יהיו כאלו שמיועדים לתחום תדרים רחב יותר או תחום צר יותר.

אבל הציווין צליל ישאר זהה בכל המקרים.

סקאן-ספיק הוציאה מגוון רחב של אלמנטים כאלו מהסיבה שהם מייצרים למגוון ענק של חברות לבית ולרכב כמו PRO-AC, VIENA ACOUSTICS,SONUS FABER ועוד-כל חברה מייצרת רמקולים שונים עם נפחים שונים ולכן יש שוני.

כנ"ל גם לרכב.

בפועל, במיוחד ברכב ובאקוסטיקה הבעייתית שלו יהיה מאוד קשה עד בלתי אפשרי לעמוד על ההבדלים בינהם.

מה גם, שלא ג'נסיס ולא אלפיין ולא XETEC ולא שאר החברות שמשתמשות בדרייברים הללו לרכב הם לא ייצרו אותם, אלא פנו לסקאן ספיק לייצר עבורם או יותר נכון למתג אותם עם הלוגו של אותה חברה.

לכן, אופי הצליל ישאר זהה.

מכאן, אם מישהו מעוניין ברכישה של אלמנט של סקאן-ספיק 5.25אינטש, זה הגיוני ולגיטימי להפנות אותו לשמיעה של אלמנט כזה של ג'נסיס- בשביל להבין את הגוון צליל ואת הרעיון הכללי זה מספק לחלוטין.

באותה מידה ניתן להפנות אותו לרמקולים ביתיים של אחת מהחברות שהוזכרו למעלה כדי לקבל מושג כללי.

ולגבי השוני בנתונים אז אני חייב לציין, רק העובדה שג'נסיס הדביקו את הפלטה שחרוט עליה ג'נסיס מתחת למגנט זה כבר משנה את הנתונים היבשים- בפועל ההבדל זניח ואם בכלל יש מי אמר שהוא יהיה לטובה?

under construction..

פורסם

ניר , אם אתה בוחר לא לתת משמעות גדולה מאוד לנתוני Q השונים , נתוני Vas , וכו אז אני פשוט לא יודע איך להגיב לדברים שכתבת פה.

להפנות בן אדם שרוצה לקנות רכיב בתור מידבאס , לרכיב שלא אמור אפילו ברמה המכנית לנגן את התדרים האלו זה הטעות שנובעת מהמקובעות שהראיתי פה. לזרוק לו תבדוק את זה , הם מבוססים על אותו דבר זה חוסר מקצועיות כי הטווח תדרים לא מתאים.

מה גם, שלא ג'נסיס ולא אלפיין ולא XETEC ולא שאר החברות שמשתמשות בדרייברים הללו לרכב הם לא ייצרו אותם, אלא פנו לסקאן ספיק לייצר עבורם או יותר נכון למתג אותם עם הלוגו של אותה חברה.

מעניין , לא ידעתי שמיתוג משפיע על טווח התדרים ושאר הנתונים. מעניין איך זה עובד.

בלי קשר , אני מציע לך לא לכתוב דברים כעובדה אם אתה לא מכיר את העובדות . גנסיס בין היתר לשינויים שנעשו על ידי סקאן ספיק בהתאם לדרישות גנסיס , עשתה בעצמה שינויים בממברנה של הוופרים. אם אתה כותב דברים כעובדות לפחות תכיר את הנושא.

רק העובדה שג'נסיס הדביקו את הפלטה שחרוט עליה ג'נסיס מתחת למגנט זה כבר משנה את הנתונים היבשים- בפועל ההבדל זניח ואם בכלל יש מי אמר שהוא יהיה לטובה?

אם זה מה שאתה כותב אז כנראה שאין לך באמת מושג ואפילו לא טרחת לראות מה כתבתי ולא טרחת לבדוק . הרכיב שאנחנו מדברים אליו שונה מאוד החל מטווח התדרים ובעצם כמעט בכל פרמטר מכני שהוא. לא ידעתי שלהדבקת הלוגו יש יכולות לשינוי נתונים יבשים.

לגבי השמיעה - אם אתה לא שמעת הבדל זה לא אומר שאנשים אחרים לא שמעו.

היות ויצא לי לשמוע לא מעט אבסולוטים ורוולוטורים כאלו אני יכול להגיד לך חד משמעית שיש הבדל גדול והאבסולוט כמובן טוב ממנו. זה לא אומר שהסקאן לא טוב , הוא מעולה והוא גם קניה משתלמת יותר , אבל עדיין האבסולוט טוב ויקר ממנו ואם היית שומע כמו שצריך את המערכת של אייל היית יודע את זה.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר,

זה לא הדבקת לוגו- זה פלטה שלמה שסוגרת את החלק האחורי של המגנט, וברגע שאתה סוגר את האוורוור של הסליל מאחורה את משנה את הנתונים היבשים.

בנוסף, אתה כבר מכיר אותי מספיק טוב לדעת שכמובן שקראתי את כל מה שכתבת במפורט וגם התייחסתי לקישור שהעלת והשוואתי אותו לשאר האלמנטים של סקאן-ספיק במידה הזאת וגם כתבתי במפורש שישנם הבדלים בין האלמנטים והוא מופיעים בנתונים-פשוט טענתי שגוון הצליל יהיה זהה וכמובן זה יכול להיות רפרנס מצויין למי שמנסה לרכוש משהו שקצת קשה לו לשמוע אותו כי הוא לא ממש נפוץ בארץ.

בנוסף, גם התייסחתי לעניין והבעתי את דעתי שההבדלים הם זניחים.

אם זה מה שאתה כותב אז כנראה שאין לך באמת מושג ואפילו לא טרחת לראות מה כתבתי ולא טרחת לבדוק

זה קצת לא במקום לרשום את זה-אבל זה לא העיקר ולכן בוא נתקדם.

אתה משוכנע בצורה עיוורת שהאבסולוט טוב יותר(והרבה) מהסקאן-ספיק זה מצויין וזאת דעתך וזכותך המלאה לחשוב ככה.

אני חושב שההבדלים בין הסטים הם זניחים ואם ישנם אז הם לא מצדיקים את העלויות לא של אלפיין ובטח ובטח לא התמחור הסופר יוקרתי של ג'נסיס- זאת דעתי.

בוא נלך איתך צעד אחד קדימה.:idea:

יש בארץ 2 אנשים רציניים שדאגו שיהיה בישראל RTA מקצועי (רוני ואלי).:wink:

יש בפורום כרגע 3 מערכות מבוססות סקאן-ספיק רווליטור 3 חלקים:

1.רועי (עם הסקאן-ספיק המקורי).

2.דניאל דניאלי (עם הג'נסיס אבסולוט).

3.נאדר (עם האלפיין F1-סטאטוס).

בוא ניקח את הרכב של רועי כרפרנס כי אצלו יש הגברה אקטיבית מלאה ולכן יהיה קל יותר להשוות בין האלמנטים.

ניקח סוויפ של 20HZ-20KHZ ועוד שיר אחד או שניים ונדפיס גרפים מפורטים על כל אחד מהסטים.

כמובן מכיוון שאצל רועי מדובר על הגברה אקטיבית נוכל לשמור על הגברה זהה וכמובן גם כיוון זהה.

למרות שנכון להיות המערכת של רועי לא מכוונת, מבחינתי ואם בכלל החברים יסכימו לכזאת השוואה ניתן לדחות את זה לאיזה מועד שרק יהיה נוח לכולם.

אני כבר טוען שיהיו הבדלים בין שלושת הסטים כי רק הפייס-פלייט של האבסולוט על הטוויטר תשנה את הפיזור שלו מול הרינג ראדיאטור המקורי וכמובן גם הגרילים של האלפיין ישנו את הפיזור של האלמנטים.

כנ"ל גם המבנה הכללי של האלמנטים שהוא מעט שונה בSHILED של האלפיין וכו' והרי הם לא ישבו בדיוק באותה זווית על פלס של 0, אבל בכל מקרה נוכל לראות איפה היתרונות ואיפה החסרונות של כל אחד מהסטים.

אבל אני כבר יכול להגיד שההבדלים על פי מיטב ידיעתי ומנסיוני עם האלמנטים הללו של סאן ספיק- יהיה זניח.

בנוסף, נוכל להבין האם באמת יש הצדקה להוציא כפי 2.5 על האבוסלוט מול מחיר האלמנטים מסקאן-ספיק או האם משתלם להוציא פי 2 על הF1סטאטוס מול מחיר האלמנטים מסקאן-ספיק.

אתה טוען לטוב יותר משמעותית? בוא נבדוק את זה בצורה מקצועית.

אני מקווה שנאדר,רועי ודניאל וכמובן גם רוני ואלי- יסכימו להשוואה כזאת ונוכל לעמוד על טיב האלמנטים הללו על השוני ועל החסרונות מול יתרונות.

דעתך בעניין עופר?

under construction..

פורסם

דעתי על הנושא היא שאני כבר אחרי הדברים האלו , אני כבר מכיר את האבסולוט אקטיבי ופאסיבי על כל גרסאותיו ומכיר את הסאקן אקטיבי ואני יודע בדיוק מה ההבדלים , אני לא זקוק שתארגן לי מבחן - אני כבר אחרי זה.

ואת דעתי קיבלתי מתוך שמיעה.

אתה כתבת דברים מסוימים , חלקם לא נכונים וזה שאתה מסיט את הדיון להאם הקניה משתלמת בכלל לא רלוונטי הרי בעצמי כתבתי שהסקאן הוא קניה משתלמת יותר , זה בכלל לא הדיון.

אתה גם כנראה לא מבין שהשוואה כזו אין בה דבר וחצי דבר על מנת לקבוע איזה רכיב טוב יותר או בכמה הוא טוב יותר , כי התוצאה שתקבל תלויה בהתקנה בשאר הציוד ובכיוונים ולכן אין טעם בלהקיש מסקנות ממבחן כזה.

כמו שאמרתי , אחרי ששמעתי את הרכיבים אצל אייל למדעתי מה הפוטנציאל הגלום בהם , ולצערי שום רכב לא התקרב לזה עדיין. לך לא יצא לשמוע את המערכת הזו לאחר כיוונים כך שאני יכול להבין מאיפה הספק הזה.

אני מחזיר אותך להתחלה , אני לא נכנסתי בכלל לעניין כדאיות כי אמרתי מראש שהסקאן קניה משתלמת יותר . אתה טענת דברים שלא נכונים , תיקנתי אותך ופה זה נגמר. אין טעם להיכנס לויכוח הזה של מה נשמע יותר טוב הסקאן או האבסולוט ועוד יותר אין טעם להיכנס לדיון של האם ההבדלים בין הרכיבים מצדיקים את ההפרש הגדול במחיר - יש כאלו שזה מצדיק ויש כאלו שזה לא מצדיק.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תראה עופר, קודם כל אני מקווה שאתה מקבל את זה כויכוח ענייני ולא כמשהו אחר.

ג'נסיס כמו אלפיין ובדיוק כמו XETEC אינם מתמחים בייצור רמקולים.

בגלל העובדה הזאת שהחברות הללו רצו לייצר סטים שהם ברמת ההיי-אנד ומיועדים לאודיופילים הם פנו ליצרן ברמה הזו והלכו על סטים מבוססי סקאן-דפיק רווליטור.

אתה באמת חושב שג'נסיס ערכה שינויים ויצרה אלמנטים טובים יותר מפרי יצירתה של חברה שההתמחות שלה(והיא המובילה בעולם בתחומה) זה ייצור רמקולים?

אין לי ספק ולא לרגע שגורדון טיילור יודע את העבודה שלו בתחום ההגברה- אבל אני חושב שאם הוא היה מקצוען בתחום הרמקולים הוא כנראה לא היה פונה מלחתחילה לסקאן-ספיק.

אם כל הכבוד הראוי לג'נסיס - רמקולים זה לא הצד החזק שלהם- הם פנו ליצרן סופר איכותי- רכשו את האלמנטים מסדרת העילית שלהם ויצרו סט כיאה לחברת היי-אנד.

אבל האמן לי, שלא הF1סטאטוס, לא הפרסטיז' וכמובן גם האבסולוט אינו מתעלה על הרווליטור כי הוא לא יצירתם של אף אחד אחר למעט סקאן-ספיק עצמם.

כן,יש שוני בקרוסים,בעיצוב וכמובן באריז החיצונית אבל להגיד שהאלמנטים של ג'נסיס יהיו טובים יותר משמעותית מהסקאן-ספיק זה פשוט לא נכון.

אינני יודע מאיפה אתה שואב את המידע שג'נסיס ערכו בעצמם שינויים לממברנה או לכל חלק אחר של הרמקול- אני מניח שזה הגיע מגורדון טיילור בעצמו לאייל בזמנו ומשם אתה מכיר את זה.

אבל עצרת לרגע לחשוב האם זה בכלל תשובה אמיתית?

מה ציפית לשמוע מג'נסיס? :"קנינו את הדרייברים מסקאן-ספיק, הדבקנו את הלוגו שלנו-הצבנו קרוס יפה באריזה יפה ועכשיו אנחנו מוכרים את זה לצרכן פי 3 במחיר"?

כמובן שלא,אז הם ענו שהם ערכו שינויים..

ובנוגע לאייל ולמערכות שלו,

קודם כל, אני לא מבין מה ההשוואה פה.

לא היה לו סט של אבסולוט אלא היה לו וופר 7 אינטש(אבסולוט), וופר 5(אבסולוט) אינטש והורנים של ID.

ואחרי שמיעה של הסט הזה אתה טוען שאתה לא זקוק לשום השוואה כדי לדעת מה יותר טוב?

המערכת הזאת פורקה כבר לפני יותר משנתיים, ואם כל הכבוד לה יש היום בפורום לא מעט מערכות איכותיות באותה רמה.

זה

אוהב או לא אוהב, זה כבר עניין אחר.

אבל להקיש משמיעה של מערכת אחת של אייל שאפילו לא היה מותקן בו את הסט המלא של ג'נסיס, שמדובר על אלמנטים טובים יותר מסקאן-ספיק המקוריים וגם מאלפיין זה ממש לא מקצועי.

זה שהיא נשמעה לדעתך הטובה מכל המערכות שהועלו לפורום-זה משהו אחר לגמרי ואינו קשור להשוואה בין הסטים השונים.

יש כרגע בפורום 3 מערכות מבוססות רווליטור 3 חלקים.

כולם מערכות ברמה גבוה מאוד, אתה מוזמן לחשוב על מה שהצעתי( במידה והחברים יסכימו כמובן).

אתה לא יכול להגיד לי שאתה אחרי, כי מעולם לא נערכה השוואה כזאת של 3 סטים "אחים", באותו רכב עם אותה התקנה ואותה הגברה וכיוונים זהים.

אני חושב שדווקא תחשוב ההיפך לאחר מכן:wink:, בטח אחרי שהרפרנס שלך לגבי האבסולוט הוא מערכת שפורקה לפני שנתיים וחצי.

יכול יודע שזה סאונד טוב שאי-אפשר לשכוח , אבל אפשר לקבל היום תמונה יותר טובה על ההבדלים.

under construction..

פורסם
אתה באמת חושב שג'נסיס ערכה שינויים ויצרה אלמנטים טובים יותר מפרי יצירתה של חברה שההתמחות שלה(והיא המובילה בעולם בתחומה) זה ייצור רמקולים?

סקאן-ספיק היא אמנית בתחום ההתמחות העיקרי שלה וזה יצור אלמנטים לאודיו ביתי. כידוע לך ולכולם ישנו הבדל מהותי בין בית ורכב החל מהתיבות , דרך הענות און ואוף אקסיס , ממשיך כמובן באקוסטיקה וכן הלאה. הרכיבים כמובן הונדסו מלכתחילה על מנת להיות הטובים ביותר בסביבה היעודית להם. גנסיס הזמינו רכיב שממוקסם עבור התנאים לאודיו ברכב שזה ההתמקצעות של גנסיס.

אין לי ספק ולא לרגע שגורדון טיילור יודע את העבודה שלו בתחום ההגברה- אבל אני חושב שאם הוא היה מקצוען בתחום הרמקולים הוא כנראה לא היה פונה מלחתחילה לסקאן-ספיק.

ממש לא נכון מה שאתה כותב. אתה מתעלם במשפט הזה מהפרקטיקה. אין שום טעם עבור יצרן בוטיק כמו גנסיס לפתוח פס יצור ולהתחיל לפתח מאפס אלמנטים זה לא כלכלי . לכן יותר חכם (גם כלכלית וגם מקצועית) להישתמש בחברה כל כך טובה ומקצועית על מנת ליצור את מה שהוא רוצה עם הדרישות שהוא זקוק להם. יש אין סוף חברות בשוק בכל קשת התחומים שעובדים כך. לנצל מקצועיות של חברה אחרת לצורך מוצר שלך זה דבר מקובל וחכם עבור כל הגורמים.

אבל האמן לי, שלא הF1סטאטוס, לא הפרסטיז' וכמובן גם האבסולוט אינו מתעלה על הרווליטור כי הוא לא יצירתם של אף אחד אחר למעט סקאן-ספיק עצמם.

הרוולוטור אינו מתעלה על האבסולוט ברכב כמו שהאבסולוט לא מתעלה על הרוולוטור בבית. כל אחד מוקסם עבור דברים אחרים. סקאן לצורך עצמם יצרו אלמנט שביצועיו מוקסמו עבור סביבה מסויימת , וסקאן יצרו אלמנט על פי דרישת חברה חיצונית עם מיקסום בסביבה שונה. כל אחד מהם טוב בתחומו.

יותר מזה , אין שום בעיה לקחת מוצר קיים , טוב ככל שיהיה ולעשות בו שינויים כדי שיהיה יעיל יותר בהתאם לנסיבות.

עושות זאת עשרות סדנאות לשיפור רכבים , עושות זאת חברות רכב שחולקות פלטפורמות ומרכבים שונים שכל יצרן מתאים לעצמו , עושים את זה בחיל האוויר שלנו - קונים מטוסים שנחשבים לטובים ביותר שיש ואז מוסיפים ומשנים להם חלק גדול מהמערכות בהתאם לצרכים שלנו וכו וכו.

אינני יודע מאיפה אתה שואב את המידע שג'נסיס ערכו בעצמם שינויים לממברנה

גורדון עצמו כתב ופרסם את זה. הסביר גם מה ולמה.

אבל עצרת לרגע לחשוב האם זה בכלל תשובה אמיתית?

לא פחות ולא יותר , הפכת את גורדון לשקרן. יפה לך.

מה ציפית לשמוע מג'נסיס? :"קנינו את הדרייברים מסקאן-ספיק, הדבקנו את הלוגו שלנו-הצבנו קרוס יפה באריזה יפה ועכשיו אנחנו מוכרים את זה לצרכן פי 3 במחיר"?

ושוב אתה ממשיך להתעלם מהעובדות היבשות שמדובר ברמקולים עם נתונים שונים.

סתם אם נסתכל על הוופר אפשר לראות שהנתונים הבאים שונים :

Power Handling

Fs Resonant Frequency

Re D.C Resistance

Bl Force Product

Rm Mechanical resistance

Qm Mechanical Q Factor

Qe Electrical Q factor

Qt Total Q factor

Vas Equivalent volume

את השינויים האלו משום מה בחרת לא להציג.

קצת מצחיק שאתה כל הזמן בוחר להציג רק את השינויים הקוסמטים שנעשו כהדבקת לוגו ובנית מארז יוקרתי שאגב הם חלק נדרש ולגיטימי ממוצר הייאנד.

קודם כל, אני לא מבין מה ההשוואה פה.

לא היה לו סט של אבסולוט אלא היה לו וופר 7 אינטש(אבסולוט), וופר 5(אבסולוט) אינטש והורנים של ID.

אני מתנצל היות ולא היו לו את הטוויטרים אכן אסור לי להביא דעה בנוגע לוופר. :shock:

מהעובדה שבדרך שמעתי עוד כמה וכמה אבסולוטים ורוולוטורים מסוגים שונים אתה כמובן בוחר באופן לא מפתיע להתעלם.

ואם כל הכבוד לה יש היום בפורום לא מעט מערכות איכותיות באותה רמה.

את המשפט הזה אני הכי אוהב שכן הוא מגיע ממישהו שמעולם לא שמע את המערכת של אייל כשהיא מכוונת.

אבל להקיש משמיעה של מערכת אחת של אייל שאפילו לא היה מותקן בו את הסט המלא של ג'נסיס

לצערי אני נאלץ לחזור על עצמי. שוב קבל את התנצלותי על כך שאני מביע דעה על וופר ומיד בחיבור אקטיבי בלי הטוויטר. אין ספק , הוא לגמרי משנה את ביצועי המידבאס .

כמובן ששוב אתה בוחר להתעלם מכך ששמעתי מספר לא קטן של אבסולוטים ורוולוטורים חוץ מהרכב המדובר.

שמדובר על אלמנטים טובים יותר מסקאן-ספיק המקוריים וגם מאלפיין זה ממש לא מקצועי.

יופי - עכשיו גם אתה ממציא דברים שאמרתי ? תעבור שוב על השרשור ותראה לי איפה טענתי שהם טובים יותר מהאלפיין.

בניגוד אליך אני מדבר אך ורק על מערכות ששמעתי וששמעתי היטב.

כי מעולם לא נערכה השוואה כזאת של 3 סטים "אחים", באותו רכב עם אותה התקנה ואותה הגברה וכיוונים זהים.

ופה הטעות המקצועית שלך והנקודה שאתה לא מבין. לעשות מבחן כזה עם התקנה זהה , הגברה זהה וכיוונים זהים זה בדיוק לא המבחן המשקף פוטנציאל של סט. במבחן כזה אתה תקבל תוצאה שמתיחסת למצב נתון ולא למצב אמיתי שבו כל סט ברמה הזו יקבל את כל מה שהוא צריך על מנת למצות את הפוטנציאל שגלום בו.

על מנת לבחון פוטנציאל של סט אתה צריך לבחון אותו בתנאים אמיתיים. זה אומר התקנה שנועדה עבור הסט , זה אומר הגברה שמתאימה לסט , זה אומר פרוססור מתאים לסט , זה אומר מיקומים שונים שיתאימו לכל סט ביחס לרכב המדובר , ובעיקר בעיקר כיוונים מתאימים שיהיו שונים לכל סט .

ומעבר לכל הבבלט הזה שאתה גורר אותי אליו , אני שוב מחזיר אותך למקום שמשם התחלנו .

בן אדם בא ושאל איך יתנהג מיד של סקאן ספיק שלא מיועד לנגן תדרי מידבאס , הוא שואל איך המיד יתפקד בתור מידבאס כשהבעיה היא התדרים הנמוכים ומה אתה אומר לו ?

אם מישהו מעוניין ברכישה של אלמנט של סקאן-ספיק 5.25אינטש, זה הגיוני ולגיטימי להפנות אותו לשמיעה של אלמנט כזה של ג'נסיס- בשביל להבין את הגוון צליל ואת הרעיון הכללי זה מספק לחלוטין.

אתה מפנה אותו לשמוע אלמנט של גנסיס , שהונדס לתפקד בתור מידבאס . מן הסתם למידבאס של גנסיס לא תהיה שום בעיה בתחום תדרי המידבאס בעוד הרכיב שעליו הוא שאל בגרסת סקאן ספיק , לפי הענות התדרים שלו בכלל לא מנגן ולא אמור לנגן באיזור הזה. הרושם שהוא יקבל אם הוא ישתמש בהמלצתך הוא מוטעה ועל כך תיקנתי אותך מלכתחילה.

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...