Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

מתכוון שבוע הבא לקנות אוטו .

אוטו של אבא של חבר שאני מכיר כבר הרבה מאוד זמן, אני יודע שהאבא שומר על האוטו במצב מצוין , כרגע הוא מוכר ואני קפצתי על ההזדמנות לקנות , המצב החיצוני של האוטו מצוין .

נאי לא רוצה לקחת את האוטו לבדיקה כי אני לוקח אותו להעביר טסט .

אם האוטו עובר טסט זה שוווה לבדיקת רכב ??

פורסם
האוטו עובר טסט זה שוווה לבדיקת רכב ??

ברור שלא!

מה בודקים בטסט? שיש לך ברקסים ועוד כמה דברים קטנים וזהו. מה בקשר לשלדה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טססט לא שווה ערך לבדיקה.

בטסט בודקים שהרכב תקין מבחינה בטיחותית. יכול להיות שמחר המנוע יתפגר אבל עדיין הרכב יעבור טסט או לדוגמא אם יש לך נזילת מים לא יכשילו אותך בטסט אבל כן יציינו את זה בבדיקה.

בבדיקה בודקים יותר לעומק מה מצבו המכאני של האוטו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא אין שום קשר בין טסט לבדיקה לפני הקניה . טסט אמור לבדוק תקינות בבחינה בטיחותית מיידית. (זה לא בדיוק מה שהם עושים אבל עזוב את זה) גם אוטו שחוט וגמור יכול לעבור טסט בקלות. זה לא אומר שהוא לא היה בתאונות קשות או שהוא במצב מכני תקין.

ps הקדימו אותי :)

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

הבנתי אותכם תודה .

אתם אומרים חייב בדיקה בכל מצב ?

למרות שכמו שאמרתי שאין בן אדם שלא אמר לי שהמוכר שומר על האוטו במצב מצוין לא נוסע בו כמעט רק לעבודה .

אני ממש סומך עליו לא סומך על המילים שלו אבל סומך על האחריות שלו כלפי האוטו .

האם הבדיקה בסופו של דבר שווה את המחיר ???

פורסם

שלום,

אולי תגלה לנו באיזה רכב מדובר?

אם, למשל, מדובר במיצובישי לנסר מודל 1991, אני לא אמליץ לקחת אותה לבדיקה ממוחשבת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום,

אני לא חושב שהבדיקה תיתן לך את התמונה האובייקטיבית של מצב הרכב (מיוחד מכאני).

בבדיקה הכל ייצא לא תקין (מדובר ברכב בן 14-15 ).

לדעתי, יותר כדאי לגשת למוסך אמין (שאתה מכיר) כדי שיבדקו את המכונית וייתנו לך הערכה של המצב המכאני ,

וגם את המחירים של התיקונים אשר תצטרך לבצע מיידית .

אחרי שתקבל את חוות דעת של המוסך לגבי הליקויים+המחירים,

תחליט האם הקניה הזאת כדאיית (מחיר הרכב מול מחירי התיקונים).

ובמיקרה שלך לטסט יש משמעות גדולה לגבי תקינות הרכב לנסיעה .

גם למחיר אגרת הרישוי יש משמעות (אחוז לא זניח ממחיר הרכב ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה צודק אבל יש בעיה אחת .

לא מכיר אף מוסך שאני יכול לסמוך עליו, את האמת אני לא מכיר בכלל מוסכים .

אתה מבין את הבעיה שלי .

לא הבנתי מה אמרת בקשר לאגרה ?

אני יודע הטסט יעלה לי בסביבות 900 ואני צריך לשלם אגרה זה עוד 100 שקל בערך אני טועה ?

פורסם

אגרת רישוי לרכב כזה עולה משהו כמו 900 ש"ח לשנה.

הבדיקה עצמה (הטסט) עולה עוד כמה עשרות שקלים (פחות מ100).

בסך הכל כשקונים רכב משומש וזול יחסית עלות הרישוי משחקת לא מעט ולכן או שתשכנע את המוכר שיעביר הוא את הרישוי השנתי (כולל תשלום האגרה) או שתקזז איתו במחיר.

לגבי בדיקה במוסך - אם תרשום מאיזה אזור אתה בארץ, אולי נוכל להפנות אותך למוסך שיוכל לעזור לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום לכולם .

מתכוון שבוע הבא לקנות אוטו .

אוטו של אבא של חבר שאני מכיר כבר הרבה מאוד זמן, אני יודע שהאבא שומר על האוטו במצב מצוין , כרגע הוא מוכר ואני קפצתי על ההזדמנות לקנות , המצב החיצוני של האוטו מצוין .

נאי לא רוצה לקחת את האוטו לבדיקה כי אני לוקח אותו להעביר טסט .

אם האוטו עובר טסט זה שוווה לבדיקת רכב ??

לא הבנתי מההודעה המקורית שלך, מי צריך להעביר טסט - הבעלים הקודמים (לפני העברת הבעלות) או אתה (אחרי הרכישה) ?

אם זה אתה - עוד יותר חשוב לקבל הצעת מחיר לתיקונים, במיוחד לאלה שמכשילים את הרכב בטסט.

אם אתה הוא זה שהולך להעביר את הרכב טסט, איך אתה בודק את הרכב לפני התשלום והעברת בעלות?

בטסט זה כבר יהיה מאוחר מדי.

פורסם
לגבי בדיקה במוסך - אם תרשום מאיזה אזור אתה בארץ, אולי נוכל להפנות אותך למוסך שיוכל לעזור לך.

מאזור נתניה . :roll:

• תוכן חדש...