Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרתכם ודעתכם, מחר אני צריך להחליט ולסגור...

יש לי רכב יונדאי אקסנט 96 ישן וגרוטאי (יד 7 + תיקוני שלדה ופח). המחירון שלו 12K

חיפשתי רכב חדש ומצאתי במגרש בבאר שבע רנו מגאן 2001 יד 1 ידני עם 70,000 ק"מ.

לקחתי אותו לבדיקה ואף דיברתי אם הבעלים הקודמים שלו, רואה חשבון מבוגר מב"ש.

המגאן עברה תאונה (מישהו נכנס בו מאחורה) ויש לו תיקון שלדה מאחורה (2 קורות אורכיות אחוריות תיקון + קורת רוחב אחורית הוחלפה, והחלפת דלת תא המטען.)

כמו כן בבדיקה מצאו נזילת שמן מהגיר ומהמנוע אך המנוע והגיר שניהם קיבלו ציון טוב. (מחזירי שמן?) חוץ מזה יש כמה תיקונים קטנים (אורות חנייה..).

המחירון של המגאן נכון לדצמבר 28K ויש לו תוספת נוספת על היד 1 והק"מ הנמוך. (ומצד שני ירידת ערך על תיקון השלדה).

הסוחר מבקש את הרכב שלי (היונדאי) + 20 K עבור המגאן. (ירד מ23)

מה אתם אומרים? קודם כל על הרכב עצמו, וגם על המחיר המבוקש.. נראה לכם הוגן? למה צריך לשים לב\ להזהר?

אשמח ממש לעזרתכם המקצועית.. אני לא רוצה ליפול ברכישה הזאת..

תודה!

פורסם

אם המחירון של הרכב שלך הוא 12K והוא דורש על המגאן עוד 20K, הגענו בסה"כ = 32K.

אם המחיר של המגאן אכן 28K, כמובן שלפני ירידת ערך שיש להניח שתגיע לעשרות אחוזים, אז מה ההיגיון?

שים לב שהרכב עבר חתיכת תאונה מאחורה. אגב - מאיפה הפרטים אודות התאונה? אם מהסוחר עצמו יש סיכוי שהנזק הוא אפילו גדול יותר ממה שציינת.

פורסם

את הפרטים על התאונה קיבלתי גם מבעל הרכב (השגתי את המס' שלו מ144 והתקשרתי אליו) וגם מבדיקת המוסך.

מחירון המגאן הוא 28K אך עם התוספת של המחירון על יד 1 וק"מ נמוך 70000 זה הופך ל32K כך שגם עם ירידת הערך זה חוזר ל28K)

ואת הרכב שלי יהיה לי מאוד קשה למכור ביותר מ8K בחוץ, כפי שתבין מתיאורי אותו.

פורסם

מצד אחד אתה מעוניין להיפטר ממכונית שסיכויי מכירתה הם לא גבוהיים, אך מצד שני אתה חוזר לאותו הסיפור.

די אירוני, למען האמת.

יש הרבה מגאן בשוק והרבה יוצאות ליסינג, למצוא אחת מתחת למחירון זה ממש לא בעייה.

פורסם

חבר היקר, הרכב הנ"ל עבר תאונה קשה מאחורה ומומלץ להתרחק ממנו. זאת גם הסיבה שהוא נמצא במגרש, אף בנאדם שפוי לא היה מוכן לרכוש אותו עד היום. מצד שני - לכל רכב מוצאים פראייר, תדאג שזה לא יהיה אתה.

• תוכן חדש...