Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין ליקנות מונו באלף שקל ולא יכול לימתוח את התקציב הוא כככול הניראה יגביר אחד מהסאבים האלו:ארסנל.IDQ.L7

תודה ואם כבר האם מישהו יתנסה אם המגבר MX350.4 (הבחור שאני ירכוש מימנו אמר שהוא זזה לZX35.4) אני ישמח לקבל חוות דעת עליו ואם לא על הMX אז על הZX תודה

פורסם

שמע את כול האלו אני מכיר אבל הסאבים דורשים עוצמה יותר גבבוה והנתונים פה הם מאוד חלשים הסאב צריכים לפחות 400RMS והנתונים פה הם די חלשים וחברות לא משהו למעט הקיקר והגיביאל עכשו יש לך ניסיון אם אחד המהגגברים או אחד הסאבים?...או שהרצתה חיפוש בזאפ מגברים עד אלף שקל ונתנתה לי?...

פורסם

בקשר למגברים הלינקים הם דרך זאפ מכיוון שזו הדרך הכי נוחה לחפש באתרים ישראלים.

בקשר למגברים עצמם אז כן יש ניסיון והם לא רעים,הם לא המילה האחרונה בעולם הסאונד לרכב אבל אני לא מאמין שיש הרבה מגברים עד 1000 שקל מחברות רציניות ומוכרות שיעשו את העבודה טוב יותר,עם יש אנא תקן אותי.

בקשר לסאבים אז אני יכול להגיד לך ששמעתי רק את ה-idq והוא אחלה סאב ונשמע טוב,מדויק ופאנצ'י טיפה,בקשר לשאר אני לא שמעתי אבל התגובות לגבי הארסנל חמות במיוחד בזמן האחרון.

עם אתה מרגיש שהמגברים הללו הם חלשים לך אז תנסה לחפש משהו יד שניה או מגבר שנים או ארבעה ערוצים שבגישור יספקו לך את ההספק שדרוש לך,בעיקרון ה-idq למשל דורש 500 וואט rms.

אני אישית במקומך הייתי בודק אופציה של יד שניה,ככה תוכל למצוא משהו טוב יותר במחיר שיתאים לתקציב שלך כנראה.

פורסם

אין בעיה עם יד שניה אבל מה לחפש ביכלל ואני לא יודע אם יש משהו אחר ביגלל זה שאלתי .

ובקשר למגבר של הקיקר MX אתה מכיר

עוד מישהו?

פורסם

אין לי שום ניסיון אישי וגם לא מבוסס שמיעה עם מוצרים של קיקר.

תנסה לעשות חיפוש אולי משהו יעלה ברשת.

בקשר למוצרים יד שניה כאן בפורום,אז כנס לכאן ופשוט תראה מי מוכר מונו בלוק שיתאים לדרישות הסאב שאתה מתכוון לרכוש ומתאים לתקציב שהצבת לכך.

הנה קישור:

http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=40

מקווה שעזרתי.

פורסם

לי יש קיקר KX250.2 פשוט מעולה, מוצהר 250 RMS, מוציא לפי תעודת לידה 325 RMS

לגבי הארסנל/L7 שלא תהיה לך בכלל התלבטות בין השניים, הארסנל הרבה יותר טוב מה- L7

לגבי הגברה, הייתי ממליץ על הגברה ראויה לסאבים הנ"ל ולא משהו זול ולא מספק.

יש ביד שניה DCX 500.1 בתקציב שלך, זו הבחירה הטובה ביותר לדעתי

ישראל

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אוקי תודה ישראל אז מה שנישאר זה או הארסנל או idq יש עוד הצעות חוץ כיון שאני לא מכיר את החברה ואת המונו שישראל הביא לי תודה

פורסם

אתה צריך לשמוע אותם בשביל להחליט, אני אוהב את הארסנל, ויש לי האבוק שזה הגרסה היותר חזקה של אותה חברה.

פורסם

המגבר של חברת PPI, חברה אמריקאית טובה, מגבר מבית טוב הייתי אומר, אני רציתי לקנות 4 ערוצים שלהם, אבל בסוף לא יצא לי

• תוכן חדש...