Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבא שלי מפנטז על כזאת hdi ידנית.

אם הוא מוצא אז ישר קונה.

הייתה אחת כזו על הפרק, שכמעט קניתי לפני 4 שנים (חפש הודעות שלי עליה בפורום).

הייתה שנת 2003 מבעלות פרטית (לא מונית), אך הבעלים עשה רושם של בחור מפוקפק שגם דרש 7000 מעל המחירון (רצה 25000).

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעצבן, דיברתי עם סיטרואן צרפת, הם הפנו אותי איך לא לראש המרובע בלובינסקי שאמרו שהם לא מוכנים לאשר כזה רכב כי פשוט לא ייבוא כאלו לארץ..

הזוי כמה הכל מרובע אצלנו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
לצערי או לשמחתי אני אדם שאוהב שהדברים מתקתקים בלי קומבינות. אני עושה דברים כמו שצריך מהמון סיבות וככה אני עוצר ליד בוחני תנועה ופשוט ממשיך בנסיעה אחרי שההוא מחמיא על מצב רכב מושלם. אני אולי אחד היחידים בארץ שהתקין 4 מישלין מקוריים וחדשים על רכב שעולה 8000₪.

אני הרכבתי 4 מישלין על רכב של 3000 ש"ח (לנסר 93 ידנית)

ואני מבין את התסכול שלך על לובינסקי, אי אפשר לבצע את השינוי ברישיון מול משרד הרישוי עצמו? בשביל מה צריך את היבואן?

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

ואני מבין את התסכול שלך על לובינסקי, אי אפשר לבצע את השינוי ברישיון מול משרד הרישוי עצמו? בשביל מה צריך את היבואן?

לצערי משרד רישוי צריך נייר מאמא של הרכב בארץ שהכל הורכב תקין.. הבעיה שאמא של הרכב בארץ מעולם לא ראתה דבר כזה...

פורסם

האא, ושכחתי לציין, כשאמרתי חדשים ומקוריים על המישלין, התכוונתי המקוריים שמגיעים עם הרכב כשהוא יוצא מהיצרן.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברי הפורום היקרים, בצער רב וביגון קודר נטשתי את הרכב, קרו לי איתו דברים הזויים בלשון עדינה, למדתי מהתהליך המון. אם מישהו פה היה שואל האם הייתי עושה זאת שוב אז התשובה הייתה: בהחלט! רק הפעם לפי הספר.

אם מישהו מעוניין ברשימת קניות אז אני יכול לספק בכיף.

פורסם

ספר על מה בדיוק קרה שהחלטת לנטוש אותו אחרי כל המאמצים שהשקעת בו.

האם אתה מוכר חלקים מהרכב או שהוא במקום אחר עכשיו ?

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הרכבת הגיר עברה בצורה כושלת מאוד לצערי סמכתי על מכונאי ובסופו של דבר הגיר שהורכב בכלל לא מתאים, בלוק המנוע נשבר. הגיר עצמו למרות שחשבתי שהותקן גיר מתאים הותקן גיר של שטנגות שקומבן לכבלים... בקיצור, מכרתי אותו ב2000₪ לברזל ושטויות.. יהי זכרו ברוך.

פורסם

כמו שאמר לי המכונאי שלי כשהתיעצתי איתו פעם בנושא דומה - הכל אפשרי מבחינה מכאנית. השאלה איך זה יוצא. בקיצור, הוא ממש לא המליץ כי דבר גורר דבר וקשה מאוד להגיע לסינרגיה מושלמת בין החלקים המוחלפים והתוצאה בדרך כלל רחוקה מהרצוי גם אם זה נוסע.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
כמו שאמר לי המכונאי שלי כשהתיעצתי איתו פעם בנושא דומה - הכל אפשרי מבחינה מכאנית. השאלה איך זה יוצא. בקיצור, הוא ממש לא המליץ כי דבר גורר דבר וקשה מאוד להגיע לסינרגיה מושלמת בין החלקים המוחלפים והתוצאה בדרך כלל רחוקה מהרצוי גם אם זה נוסע.

חברי היקר, לצערי מה שנאמר לך הוא שגוי.

זה אפילו לא עניין לוויכוח מהסיבה הפשוטה שכל רכב מיוצר פעם אחת ולא ופעם לגיר רגיל ופעם לאוטומט, אגיד לך יותר מזה, גם המנוע הוא אחד לאחד. תרוץ פה על העץ, הפנו אותי להסבה של בורה - רשמית ומקורית - למה שזה לא יהיה ככה?

המכונאי שלך וכמו שהתברר לי המכונאי שלי פשוט לא מבין ולא מקצועי.. הכי קל להגיד שהסינרגיה שמסינרגיה.. לא אני ולא אתה לא יודעים מה זה.. כמו בכל מקום כשלא יודעים מה להגיד אז אומרים וירוס או כל מוסג אחר רק שאתה תאמין ותעזוב אותם.

היום אני יודע שבסי 5 בחול הגיר למשל הוא 23lm20 בעל 6 הילוכים למנוע שיש הארץ - זה רשמי ומקורי כמו שאבא ואמא רצו.

והידית שהייתה לי הייתה רק 5 הילוכים וזוג כבלים במקום 3 שאמור להיות.

המכונאי במקום להגיד לי את כל זה פשוט עשה קומבינה - עם הגיר הלא מתאים וקלאצ׳ הלא מתאים וכו' וכו'

• תוכן חדש...