Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי מערכת חדשה אם מגבר סאב (של קיקר), קבל...

אני רוצה לפרק את המערכת הקודמת שלי, קנווד שהיא חדשה דרך אגב פשוט אין לה יציאה למגבר, אבל אני לא מצליח. היא תפוסה ממש חזק במקום שלה וניסיתי כבר שעה ואני לאמצליח להוציא.

אמרו לי שיש שולפנים מיוחדים אבל אין לי אותם כנירא לא קיבלתי אותם או שזרקתי אותם...

מה אני עושה במצב כזה?

תודה לעונים

פורסם

א. תירגע :-P

ב. לא בכוח 8)

תיקח שני מברגים שטוחים דקים, רצוי גם שני אזיקונים.

תיקח מסרגה או כל דבר שיש לו קצה מעוקם בכדי למשוח.

תדחוף את שני המברגים בצדדים של הHU, אחרי שפירקת את מסגרת הקישוט הפלסטית - אתה תראה את המקום שאליו מכניסים את השולפנים - תנסה קודם לדחוף לשם את האזיקונים ולמשוך עם המברגים.

או שתכניס את המברגים בצדדים ואם כלי שיש לו חוד מקופל - תמשוך את הHU החוצה.

תעלה תמונות אוליי - יהיה יותר קל להבין מה קורה שם.

עוד טיפ - תפרק את תא הכפפות ותראה אם יש לך גישה עם היד לחלק האחורי של הרדיו דיסק לבדוק שלא חיברו אותו במקרה אם איזה סטריפ ברזל למרכב הרכב - וגם אם לא, אולי תוכל לדחוף אותו החוצה מהחלק האחורי שלו.

בהצלחה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקי, קודם כל תודה.

אז הנה כמה תמונות:

up.php?i=i2jtyymmwund.jpg

up.php?i=0a3mzjijmxnn.jpg

up.php?i=iydw4mzmrytz.jpg

ועוד שאלה: מה זה הHU? האם זה המסגרת אלומיניום שמתלבשת על הרדיודיסק עצמו? כמו חולצה על הרדיו דיסק?

ואיך לפתוח את תא הכפפות הארור הזה? זה בפיג'ו 306

פורסם

משהו לא בסדר אם התמונות? אני לא רואה אותן.

HU כמו שצביקה ציין זה בעצם ראשי תיבות לרדיו דיסק.

המסגרת קישוט שאתה מדבר עליה צריכה לרדת קודם לכן להוצאת הHU עצמו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

או קיי - יפה מאוד ונהדר שהעלאת את התמונות כי זה באמת מסביר הכל.

קודם כל הורדת את מסגרת הקישוט.

עכשיו תביט בתמונה שמראה את צדי ימין - יש שם מאין חבק ברזל כזה ממש רגע לפני הקצה - רואים את זה דווקא יותר טוב בתמונה השלמה המרוחקת יותר - שם אתה מכניס את המברג הראשון.

אתה משאיר אותו תקוע שם.

בזמן הזה - תביט בצד שמאל.

אתה תראה ממש משמאל לתופסן של הפאנל מאין חריץ וצ'ופצ'יק מפלסטיק בתוכו - נראה לי שזה תפס בטחון כמו שיש באלפיין שלי - תרים אותו למעלה (או שתוריד למטה אבל נראה לי שלמעלה זה הכוון כי הוא בטח נופל למקום שלו) ואז תנסה לאט לאט לשחרר צד אחרי צד - אחרי חצי ס"מ אתה כבר תוכל למשוך את המכשיר בבטחה.

תנסה - בעדינות ובסבלנות ותודיע לי אם זה הצליח.

אני כאן כל הלילה גם ככה :-P אתה יכול להכות את ה"מומחה" (למרות שאני ממש לא)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...