Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי 121 שנת 93 ידנית,הרכב מניע ללא בעיות אבל קורה לעיתים תכופות כי הטורים נמוכים מאוד

וברגע שאני משלב להילוך 1 הטורים יורדים והמנוע כמעט וכבה (פעם אחת אפילו כבה לגמרי)

ביצעתי ניקוי מצערת,החלפת פילטר דלק,ניקוי מסנן אוויר,פילטר שמן ושמן מנוע+החלפת 4 פלגים

אבל לצערי הבעיה ממשיכה אשמח אם מישהו יתן את דעתו המקצועית בנושא?:|

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

שלום

לא בדקתי ואני לא יודע היכן הוא נמצא(אני חושב מתחת לבית המצערת) אם תוכל לעזור אודה לך מאד

פורסם

תשמע לי יש מזדה לנטיס היתה לי אותה הבעיה וכמוך החלפתי הכל בסוף היתה הבעיה בחוטי ההצתה כשהוחלפו הסתדר בהצלחה

התחדשתי בוולוו 240 1983

:evil:

פורסם

שלום לכולם

יכול להיות שזה חוטי הצתה פגומים,האם פיוז 80A שיושב בתא המנוע יכול לגרום בעיה?

אשמח לקבל עוד תשובות מקצועיות וחוות דעת

תודה מראש לכולם:?

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

שלום מגאן 200.

את הבעייה ברכבך לא נוכל לפתור דרך המסך אלה רק לתת רעיונות הגיוניים לסימפתום אשר אתה מתנסה בו או אפשרויות נוספות לאחר ביקור אצל בעל מקצוע במידה והבעייה עדין לא נפתרת לאחר ביקור אצל בעל מקצוע ויותר מידע על מה נעשה ומה הוחלף עד כה, ומה ואיך ניבדק.

רכב זה ומע ההזרקה שלו אמנם פשוטה יחסית אך כלל לא פשוטה לאבחון עקב יחידת הבקרה המוגבלת והטולרנסים הגדולים שלה.

ואגב במע זו אין "מנוע צעדים" במובן הרגיל אלה משהו אחר יותר פשוט.

המלצתי לך היא להכנס למוסך עם משאבים אישיים ותוכן טכני גבוהים לפיתרון הבעייה בצורה מקצועית ונכונה.

בהצלחה.

בברכה.

חיים יוד.

• תוכן חדש...