Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי השבוע רכב מליסינג, אחרי חיפוש ארוך ומתיש.

התגלית העיקרית שלי היא שכל חברות הליסינג, כולל "המכובדות" שבהן, מפקיעות מחירים ללא בושה. קודם כל המחירון של יצחק לוי שערורייתי. הוא כמעט ולא מפחית במחיר הרכב, וזאת רק בגלל שהם נותנים הטבה לכאורה בדמות ספר טיפולים ואחריות.

זה שטויות!!!

רוב הרכבים עדיין באחריות יצרן. כדי להוסיף חטא על פשע, בליסינג של SIXT רצו ממני מחיר מחירון מלא ללא הפחתות בכלל לרכב 2003. המוכר החצוף אמר לי שהרכב באחריות, ובגלל זה הם לא מורידים את ה- 4% מהמחירון בכלל. אתם מבינים? הם עוד תופסים טרמפ על אחריות היצרן. שאלתי אותו מי הפרייר שיקנה כך רכב, אז הוא אמר "ירצו יאכלו, לא ירצו לא יאכלו".

הקטע המדהים הוא שהם רוכשים רכבים בהנחה אדירה. ידוע לי אישית על הנחה של למעלה מ- 10% אצל שני יבואנים. השמועות מדברות אפילו על 18%.

באלדן, דרך אגב, לא חזרו אליי אחרי הרבה ניסיונות, ובסוף אמרו לי שכל הרכבים שרציתי לא משתתפים במבצע שהם מפרסמים בכל חור, כלומר "קנה 2003 במחיר 2002".

באופרייט-ליס הבחורה שענתה לטלפון הסבירה לי שהמחירון באינטרנט טועה, וזה קורה הרבה. כמובן שזה היה בגלל שהיא רצתה 10 אלפים ש"ח יותר מדי.

כולם כמובן מספרים לכם שהאוטו בסדר, אבל האמת היא שאין להם מושג. היו לי שתי מכוניות מליסינג "מכובד" שלא החזיקו כל רישום של התלונות שלי, וכל התקלות ברכב (מצבר דפוק, שקע בגג מההובלה, חלון חשמלי שבק) טופלו ע"י מוסך מוזר בלי להותיר כל רישום מסודר. ואני לא מזכיר בכלל את הנסיעות שלי בשדות.

מה אני ממליץ בכל זאת לעשות? יש טריק נחמד. לוקחים את מספר הרכב, ובעזרת שקרים קטנים וקומבינות מבררים במחשבי רשת המוסכים של היבואן מהי ההיסטוריה של הטיפולים. כך תפסתי שקרן אחד ששכח לציין שהרכב שלו נכנס כל חודש למוסך לסדר את המיזוג והחלונות החשמליים.

ואתם לא תאמינו מי בסוף יצא צדיק. דווקא לובינסקי מחזיקים טרייד-אין הוגן למדי, שמוריד מחירים אפילו מתחת ליצחק לוי. וכשאמרו שהרכב בעל היסטורית טיפולים נקיה זה גם היה נכון.

פורסם

לא יודע עם לבכות או לצחוק אבל כל מילה חקוקה בסלע

אני הלכתי השבוע לחפש רכב (קורולה 2001-2002) בליסינג עם דוד שלי

הם מחזיקים שם מעצמם לא פחות מיבואנים בלעדיים של רכבי יד שניה לשוק.

מכל הפחד של הסוחרים ועצלנות של אנשים לבדוק פרטיות יד שניה אנשים פשוט קונים חתולים בשק.

השבוע נכנסה אלי לתחנה פוקוס שנת 2001 שנקנתה - כן, מליסינג בלא פחות משבוע

התחמם האוטו, אמרה לי בחורה נחמדה שיצאה מהאוטו - ואני אמרתי לה בואי נראה בכלל מה קורה מתחת למכסה המנוע. פתחתי את מיכל המים, שכן בפוקוס הוא גם המקום היחיד שראיתי שבו אפשר להוסיף מים למנוע ומה רואות עיניי? כבר יש סימנים חומים (מישהו אמר חלודה??) בתוך מיכל העיבוי.

תנו לי לשאול אותכם - האם לדעתכם הוסיפו לרכב מים רגילים?

כמה נק' למחשבה.

שבת שלום

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...