Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, השאלה בגוף הכותרת, אילו בולמים מומלצים לניסן אלמרה שנת 99, שלי כנראה סיימו את עבודתם (אחד נוקש) והייתי רוצה המלצה לבולמים טובים, ועלות משוערת לזוג בולמים ועבודה (אולי המלצה על מוסך גם לא תזיק).

האם יש המלצה על בולמים ספורטיביים יותר שקצת יהדקו את הפניות עם הרכב ? או ללכת על מקוריים ? או תחליפיים ? באמת שאין לי קצה חוט.

תודה מראש.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

היום החלפתי בולמים בגולף שלי, בחשש כבד מאוד הלכתי על KYB ולא על מונרו כיוון שהצלחתי להשיג מחיר שפשוט לא מותיר הרבה אפשרויות (פחות מחצי מחיר מהמונרו !)

אני יכול להגיד שברמת הנוחות לא ניכר שיפור מטורף, אך עם זאת גם הבולמים המקוריים לא כשלו מבחינתי בנוחות (הם לא נקשו או נזלו בכלל*), הבעיה שלי היתה בריסון שהייתי נוסע "חזק" והיה איזה במפ או "כפל" בכביש, אז הנדנוד היה מרוסן בצורה הדרגתית ולא נראה שהבולם עומד בעומס

לאחר ההחלפה כמובן שזה נעלם והבולם מראה לרכב מי שולט במי :)

שורה תחתונה אם קודם היו חששות עכשיו אין, KYB אחלה בולמים

פורסם

מה מחיר ה-KYB ? האם יש מגוון דגמים ? כמה עלה לך כל הסיפור ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם
שלום, השאלה בגוף הכותרת, אילו בולמים מומלצים לניסן אלמרה שנת 99, שלי כנראה סיימו את עבודתם (אחד נוקש) והייתי רוצה המלצה לבולמים טובים, ועלות משוערת לזוג בולמים ועבודה (אולי המלצה על מוסך גם לא תזיק).

ממה שזכור לי לאלמרה, המבחר הנפוץ הקיים בשוק הוא של KYB ומונרו. הבדלי מחירים תצטרך לבדוק בחנויות ולבצע סקר שוק קטן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מקורי לניסאן אלמרה עלה לי 800 ש"ח לזוג

מחיר ההתקנה 400 לזוג במוסכי הרשת

חבל לחפש "מציאות"

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

אוקיי, האם עדיף מקורי על KYB ?

אשמח למקום מומלץ לביצוע ההתקנה באיזור במרכז.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אתה בטוח ש KYB זה לא הבולם המקורי?

KYB הוא יצרן OEM לרוב יצרניות הרכב היפניות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבנתי, לא חשבתי על כך.

האם הגיוני שבולם מייצר נקישה בסגירה חזקה יחסית ? האם זה אומר שכנראה הוא הלך ? האם יש דרך לבדוק את מצבו ? כי מבחינת נוחות ומעבר מהיר על מהמורות הוא מרגיש איתן וטוב.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

הבדיקה פשוטה , אבל צריך לדעת איך לבצע אותה :idea:

נשענים על פינת הרכב הקרובה לבולם הזעזועים , ומנדנדים בחוזקה את הרכב מטה מעלה ,

כאשר מפסיקים הרכב אמור להפסיק להתנדנד - כי הבולם עוצר את הנידנוד .

הטוב ביותר לגשת למוסך , שם יבדקו את הבולמים , וגם ינסו לזהות מהיכן הרעש .

הרעש יכול להיות גם מכיוון המתלה באופן כללי , משולשים , מוט מייצב תפוחים וכו'

חבל לאבחן בצורה כללית ולהחליף דבר שאינך בטוח בו .

ו ה KYB נחשבים לבולמי זעזועים טובים המתאימים ל אלמרה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...