Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב-ירידת ערך ועוד..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט אם לקנות מאזדה3, טויוטה קורולה, מיצובישי לנסר, פורד פוקוס, יונדאי אקסנט, סוזוקי SX4 , רינו מגאן וכו...

וגם הקטנות כמו סוזוקי סוויפט ויונדאי גטס וכאלה...

לפי מה שראיתי רובם בעלי אותם תכונות...פחות או יותר

יש כאלה עם יותר בעיות ופחות בעיות?

ישנה טבלה עם ירידות ערך של רכבים חדשים??

פורסם

שלום.

כמה דברים:

1 - לא לכולם יש את אותם התכונות, יש הבדלים בביצועים, צריכת דלק, מחירי ביטוחים, רמת הבטיחות, איבזור ועוד..

2- אם אין לך צורך ברכב משפחתי, תבחר בסופרמיני (סוויפט, מאזדה2, דייהטסו סיריון, סקודה פאביה ועוד), גטס לדעתי פחות טובה.

3- בקשר לירידת ערך: אין טבלה כמו ששאלת, אבל, כמה שהרכב יותר יקר, הוא יורד במחיר יותר (בשקלים) כי מקובל לדבר על ירידת ערך באחוזים.

לא רוצה להפסיד הרבה בירידת ערך? אל תקנה רכב חדש.

בשנתיים -שלוש הראשונות ירידת ערך הכי גדולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני רוצה לקנות רכב חדש שנת 2008 (כשיגיעו שנת 2009,כדי שיהיה חדש אבל זול יותר) או שכבר הגיעו 2009??

בכל מקרה ראיתי שטויוטה קורולה למשל יותר חסכונית בדלר מאשר הרכבים הקטנים אפילו אז אני מעדיף רכב גדול שצורך אפילו אותה כנמות דלק מאשר רכב קטן.

מה שאני רוצה זה רכב בסביבות המחיר 110,000-120,000 שלא צורך הרבה דלק,ביטוח זול יחסית, ירידת ערך קטנה

מבחינת גודל האוטו,זה לא ממש משנה אבל אם ישנם אותם תנאים למשפחתית או לסופר מיני אז ברור שמשפחתית.

יש לך איזו המלצה אולי??

פורסם

הקורולה החדשה יחסית חסכונית בדלק בגלל הגיר הרובוטי שמותקן בה. אני לא בטוח שבפועל היא מספקת תוצאות טובות יותר משל מאזדה 2 או דייהטסו סיריון, ובכל מקרה אין להתייחס לנתוני היצרן בנושא תצרוכת הדלק כאל תורה שמסיני. עיין בשרשור הדביק שבראש הפורום.

אם אתה מחפש רכב חסכוני בדלק, בעל ביטוחים זולים וירידת ערך קטנה יחסית - כנראה שאתה מחפש סובארו ג'אסטי או פורד פיאסטה :wink:

אתה חייב להבין שירידת ערך היא חלק מהעניין כשקונים רכב. ככל שתקנה רכב זול יותר, תאבד לאורך השנים פחות שקלים. אם אתה בוחר לרכוש רכב חדש מהסוכנות, תיהיה מוכן לספוג את ירידת הערך הדרסטית שלו.

חפש סופר-מיני מודרנית וחסכונית. דייהטסו סיריון, סקודה פאביה, מאזדה 2 או סוזוקי סוויפט - כולן בחירות ראויות ולכל אחת יש יתרונות על פני השנייה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...